ТОП-100 перспективних бізнес-ідей в часи карантину та коронавірусу

ТОП-100 перспективних бізнес-ідей в часи карантину та коронавірусу
  • Стати успішним бізнесменом в Україні — справа нелегка, але цілком реальна. Не варто перекладати свої невдачі на законодавство, податки та відсутність базового капіталу. Успіх приходить разом з інноваціями, якісним сервісом та прагненням зробити щось ще краще.
  • Диктуючи свої умови попиту, український ринок стане відкритим для багатьох цікавих бізнес-ідей, а тим більше через введення карантину пов’язаного із пандемією коронавірусу.

я №1. Торгівля товарами з AliExpress 

На AliExpress Ви знайдете величезну кількість товарів, вартість яких дозволяє робити вигідну націнку. Підберіть кілька товарів, які користуються популярністю. Рекомендуємо для початку вибирати дрібні недорогі товари, наприклад, біжутерію, кухонне приладдя, товари для хобі і т.д. Також можна пригледіти цікаві новинки, які мають потенціал стати популярними. Обов'язково зверніть увагу на рейтинг продавця, термін роботи на Аліекспресс, відгуки покупців, кількість скарг. Це зменшить ймовірність нарватися на шахраїв.

На початку важливо, щоб стартові інвестиції були мінімальними. Будьте готові до того, що Ви не зможете продавати відразу багато. При старті бізнес швидше за все буде працювати в збиток і це нормально. Тому не потрібно відразу закуповувати великі партії товарів. Закупіть невелику кількість обраних 10-20 товарів, по три одиниці максимум. Створіть свій інтернет-магазин і наповніть 10-20 товарних карток для обраних товарів. Запустіть рекламу в Google за допомогою встановленого інструменту Автоматичне створення фіда для реклами в Google Shopping і починайте продавати.

Після аналізу звітів з продажу, Ви зможете визначити які товари користуються попитом і закупити ці товари вже оптовими партіями. Тобто на цьому етапі вже можна купувати товари за оптовими цінами, масштабувати торгівлю і заробляти більше.

Відео дня

Ідея №2. Станьте дропшипером

Відмінний варіант онлайн-торгівлі з мінімальними вкладеннями. При дропшипінгу вам не потрібно закуповувати товари у постачальника, орендувати склад і вирішувати питання з доставки. При цій моделі бізнесу ваше завдання — пошук покупців, реклама товарів, просування свого майданчика. Щоб вкладення були дійсно мінімальними, рекомендуємо створити свій сайт. Далі все відбувається за схемою:

  • покупець замовляє і оплачує товар на вашому майданчику;
  • ви передаєте замовлення, оплату, інформацію про доставку оптовому продавцю/виробнику, залишивши собі суму націнки;
  • оптовий продавець/виробник відправляє замовлення безпосередньо покупцеві.

Щоб стати дропшипером, потрібно відразу вибрати категорію товарів. Товар слід вибирати низької або середньої цінової категорії, це дозволить зробити велику націнку. Потім шукаєте постачальників (оптових продавців/виробників) цих товарів: в пошуку Google, на дошках оголошень, в соціальних мережах. Постачальники рідко просувають свої сайти, тому перегляньте якомога більше сторінок пошукової видачі. На перших сторінках Вам швидше за все зустрінуться посередники, що збільшує вартість товару.

Оптові продавці зацікавлені у співпраці, тому сміливо телефонуйте їм. Ще краще зателефонувати виробникам, щоб попросити список офіційних дилерів або домовитися про пряму співпрацю.

Ідея №3. Сервіс «чоловік на годину»

Напевно ви чули про подібну бізнес ідеї, але не замислювалися над її актуальністю і реалізацією. Насправді, виконання різної «чоловічий» роботи по дому далеко не кожному чоловікові дається на відмінно. Також не варто забувати про самотніх жінок, які поки не знайшли свою любов, — їм також може знадобиться поміняти розетку або полагодити змішувач.

Якщо ви володієте базовими навичками по ремонту, ладите з електротехнікою, вмієте користуватися інструментом, то організація послуги «Чоловік на годину» вам відмінно підійде. Для розширення можна відкрити сервіс, рекламувати, як в інтернеті, так і стандартними способами (листівки, візитки, оголошення).

Ідея №4. Обслуговування ПК і ноутбуків

Вкрай актуальна тема на сьогоднішній день, враховуючи, що у кожного першого будинку точно є комп'ютер або ноутбук. Така техніка завжди потребуватиме в обслуговуванні, як в технічному, так і програмному.

Якщо ви просунутий користувач ПК, добре знаєте призначені для користувача основи, вмієте перевстановлювати Віндовс, міняти термопасту і чистити від пилу дану техніку — вважайте, що ви вже комп'ютерний майстер. А далі справа за малим: або розміщувати оголошення на онлайн-дошках, або розклеювати листівки, або купити рекламу в соц. мережах, орієнтуючись на своє місто і пропонуючи свої послуги. Спочатку займатися можна самостійно, далі розширити штат і найняти ще кількох фахівців.

Ця справа для тих, хто опанував фоторедактори. Додатково можна пропонувати клієнтам альбоми ручної роботи.

Ідея №5. Вишивання на замовлення

Щоб бізнес приносив свої плоди, варто створити сторінки в соціальних мережах, продемонструвати фото вже виконаних робіт. Опанувавши мистецтво вишивки нитками, стрічками та бісером, можна створювати не тільки вишуканий дорогий одяг, але й вишиті рушники, декоративні подушки, ікони, клатчі й навіть взуття.

Ідея №6. Оранжерея

Бізнес без великих витрат. Якщо спочатку потрібно буде витратити кошти на купівлю насіння та цибулин, то згодом можна буде навчитись їх розмножувати, і, відтак, отримувати чистий прибуток.

Ідея №7. Виготовлення еко-іграшок з дерева вдома

У наш час до цих пір актуальним вважається домашнє ремесло, виготовлення різних виробів в домашніх умовах. Якщо ви людина, яка не обділена талантом і любите створювати своїми руками маленькі і великі шедеври, то можна задуматися про створення іграшкового бізнесу, використовуючи в якості основного матеріалу дерево.

Як правило, інвестицій в таку справу буде не багато через дорогу ціну на дерево. Можливо, витратитися доведеться тільки на інструменти для обробки деревної поверхні. Такі іграшки можна виготовляти на замовлення або реалізовувати у невеликій і різноплановій кількість, а продавати на торгових майданчиках або завести торгову сторінку в соціальній мережі, наприклад, в інстаграмі.

Ідея №8. Street Food (фуд-трак)

Іншими словами, «вулична їжа» або точка обслуговування клієнтів, що надає готову їжу. Дана ідея народилася вже давно, але в країнах СНД поки не дуже розвинена. Не можна сказати, що «Стріт фудів» на вулицях в Україні не зустріти, але їх поки незначна кількість, а значить, конкуренція не висока.

Для реалізації вам знадобиться фургон з обладнанням, призначеним для приготування їжі. З персоналу практично завжди достатньо одного-двох кухарів, не більше. Для подачі готових страв дуже вигідно використовувати такі тари, щоб покупець максимально швидко міг приступити до вживання страви.

Ідея №9. IT-табір (комп'ютерний дитячий табір)

Ідея створення комп'ютерних таборів народилася зовсім недавно і вже встигла завоювати величезну визнання. Варто відразу зазначити, що це не стандартний табір, такий, яким ми звикли уявляти його собі. Даний варіант більше схожий на навчальні курси.

Організація бізнесу дуже проста: наймається кілька фахівців в області програмування або моделювання, також знадобиться приміщення (або декілька), обладнане комп'ютерною технікою, не обов'язково дорогою. По місту поширюється реклама про те, що на літо відкривається дитячий IT-табір. Дитина в таборі навчається базовим основам в програмуванні, працює з обробкою зображень, вчиться 3D-моделювання.

Ідея №10. Сервіс по оренді весільних та вечірніх суконь

Погодьтеся, далеко кожен може дозволити собі покупку дорогого весільного або вечірнього плаття для будь-якого заходу. З огляду на нинішні ціни на якісний і красивий одяг, багато хто замислюється про те, щоб просто орендувати на вечір потрібну річ і заощадити велику суму грошей. Саме тому створення подібного сервісу — дуже вигідний варіант, так як є великий попит.

Для реалізації ідеї не обов'язково займатися скупкою всіх дорогих суконь в місті. Почніть з б/у речей, купуйте їх через інтернет і проводите реставрацію. Також вам обов'язково знадобиться приміщення і деяке обладнання для приведення речей у порядок. З подальшим розвитком і отриманням хорошого прибутку можна буде задуматися над покупкою брендових суконь.

Ідея №11. Клінінгові послуги як можливість 

Для старту такого бізнесу, по суті, не потрібно практично жодних вкладень. Елементарні інструменти та безпечні хімічні засоби — головне для цієї роботи. Розміщувати оголошення можна на найпопулярніших і безкоштовних дошках оголошень, наприклад, на ОЛХ, Клумбі, Кідстафі, Клубку тощо.

Скористатися такими послугами, безумовно, захочуть холостяки, зайняті бізнесмени і бізнесвумен, особи похилого віку.

Хоча така ідея у багатьох викликає посмішку, до речі, вона є надзвичайно перспективною. Згодом можна створити свій сайт із запропонованими послугами і паралельно розпочати продаж клінінгового інвентаря та побутових засобів.

Інший напрямок розвитку компанії — збільшення кількості послуг, що надаються, наприклад, разом із прибиранням водночас пропонувати клієнтам і послуги електрика, сантехніка, доставку води та вивезення сміття.

Щоб отримати своїх постійних клієнтів, важливо більше уваги приділяти побажанням людей та виконувати свою роботу старанно.

Ідея №12. Пошиття на замовлення 

Жінки й дівчата, які вміють і люблять шити, можуть на цьому бізнесі непогано заробити. Якщо клієнтів спочатку буде не надто багато, тоді можна почати з пошиття декількох універсальних товарів. Як приклад можна назвати: дитячі ковдри, штори, скатертини, простирадла тощо.

Інший цікавий варіант — мішки для подарунків чи для іграшок. Якщо підібрати кілька різних варіантів кольорів, матеріалів, це збільшить шанси на швидкий продаж виробів, адже клієнтам буде з чого вибирати.

Впоравшись із такою роботою, можна буде переходити до більш дорогих пропозицій, зокрема: жіночі плаття та верхній одяг. За ексклюзивний одяг під замовлення люди часто готові заплатити дуже високу ціну.

Для початку Вам знадобиться простенька, але надійна швейна машинка. На торгових Інтернет-майданчиках професійну швейну техніку б/у можна придбати всього лише за 6-8 тисяч гривень. Звичайно, потрібно ще буде придбати матеріал, нитки, а також попрацювати над виготовленням лекал.

Шукати клієнтів на початковому етапі бізнесу найзручніше в соціальних мережах. Зі збільшенням товарних груп доведеться відкривати свій Інтернет-магазин, де клієнт самостійно зможе підібрати необхідний колір, розміри, аксесуари тощо. 

Ідея №13. Салон краси для собак (грумінг-салон) 

Догодити своїм пухнастим клієнтам набагато простіше, аніж людям. Головне в цій справі — мати почуття стилю, розбиратися в породах тварин і любити свою справу. Для старту потрібні дуже незначні вкладення: гроші на перукарські інструменти та засоби, канапа для тварин.

Всі шанси на розвиток салону для тварин має у великих містах з чисельністю населення від 300-400 тисяч осіб. «Напрацювавши» свою базу постійних клієнтів, варто задуматися над розширенням закладу й орендою більшого за площею приміщення.

Ідея №14. Дизайн інтер'єру

Доволі часто пересічні користувачі цікавляться дизайнерськими виробами та ремонтом. Такий бізнес підійде творчим натурам, які вміють фантазувати, вдало поєднувати різні предмети, кольори та матеріали.

Для роботи вам знадобиться комп'ютер і встановлені на ньому спеціальні дизайнерські програми для моделювання різних варіантів облаштування приміщення. Клієнтів можна шукати як серед пересічних городян, так і серед власників офісів, комерційних та державних закладів — ресторанів, шкіл, кафе та ін.

Як варіант, можна спробувати домовитися із забудовниками, власниками будівельних магазинів про надання дизайнерських послуг.

Кожну свою якісну роботу обов'язково потрібно знімати на відео чи подавати у форматі 3D-панорами. Така галерея стане особливо корисною, коли вдасться створити свій власний сайт. Веб-студія NeoSeo пропонує Вам розробити сайти для будь-яких цілей і на будь-який смак.

Ідея №15. Ремонт електроніки: корисна справа

Ремонтувати комп'ютери й мобільні пристрої в домашніх умовах доволі зручно. На відміну від фахівців, які ремонтують побутову техніку, не потрібно виїжджати до клієнта.

Що ж стосується замовників, то вони обов'язково будуть, адже на кожного користувача в наш час припадає по 2-3 електронні пристрої. Якщо довіряти статистиці компанії TNS Infratest, ще в 2016 році серед осіб у віці до 32 років більше, ніж 72% є активними користувачами планшетів.

Розбите скло, систематичні перезавантаження пристрою, відсутність зображення чи звуку, неможливість під'єднати Інтернет — часті несправності гаджетів. Звичайно, набагато вигідніше оплатити 300-900 гривень за ремонт, ніж купувати нові пристрої.

Без сумніву, хто обирає для себе такий варіант зайнятості, не знатиме, що таке економічна криза.

Ідея №16. Косметика домашнього виробництва 

Часті дискусії на тему екологічності мийних і косметичних засобів, а також невтішні результати дослідження впливу тих чи інших жіночих товарів (лак-спрей, гель-лак та ін.), змушують більше коштів витрачати на якісну, а головне — безпечну косметику.

Найбільш простим і вдалим для старту варіантом стане миловаріння. Як відзначають підприємці, які вже встигли заробити на цьому непоганий капітал, на натуральні інгредієнти доведеться витратити всього лише 200-500 гривень. Рецептів приготування мийного засобу в мережі можна знайти досить багато.

Успіх стане безсумнівним, якщо клієнти самі переконаються в 100% натуральності продукту. Для цього мало описати склад, варто також продемонструвати (фото або відео) процесу роботи через свій сайт або Youtube-канал.

Ідея №17. Вироби ручної роботи 

Не менш цікавою та прибутковою справою є виготовлення речей своїми руками. У Європі та США навіть за невелику фетрову іграшку, виконану людськими руками, покупці готові заплатити декілька сотень, а іноді й тисяч доларів. Така річ — безпечна і унікальна — ось її головні переваги.

Відповідаючи на питання, а що ж робити, варто сказати: те, що вмієте найкраще. Товар повинен бути авторським і якісним. Як варіант:

  • керамічні вазочки,
  • вишиті іграшки на ялинку,
  • в'язані шкарпетки,
  • сережки з бісеру,
  • дерев'яні підставки під горнятка тощо.

Успіх прийде разом із креативністю. Навіть не надто потрібну річ покупці готові купити, якщо вона буде оригінальною та трендовою. Варто поцікавитися: герої яких мультфільмів і фільмів користуються найбільшою популярністю, які футбольні команди мають найбільше фанатів і які виконавці збирають цілі стадіони. Використання актуальних зображень, написів забезпечать виробам швидкий збут.

Ідея №18. Професія екскурсовода

Якщо Ви проживаєте у великому місті чи місті з глибокою історією, тоді можна заробляти цікавими розповідями. Починати можна з послуг допомоги туристам. Приїжджаючи в чуже місто, важко відразу зорієнтуватися: куди піти, де поїсти і переночувати. Помічник у цих питаннях точно зайвим не буде.

Також можна розробити свою актуальну і нестандартну програму екскурсії. Клієнтів краще шукати серед туристичних компаній, адже вони можуть забезпечити Вас великими групами туристів.

Не завадить і реклама в соціальних мережах, на тематичних форумах, особливо в сезонний період.

Ідея №19. Агент з нерухомості 

Особи з аналітичним складом мислення і економічною освітою зможуть реалізувати себе у сфері нерухомості. Персональним агентом із продажу та купівлі житла можна легко стати, якщо навчитися моніторити ринок, розбиратися у вартості житла та земельних ділянок у різних районах свого міста.

Як показує досвід багатьох агентств, і в цій ніші можна напрацювати свою постійну клієнтську базу, але тільки за умови працьовитості й порядності.

Здавати в оренду — значить отримувати щомісячні виплати без зусиль. Тому скористатися такою можливістю намагаються фактично всі власники незаселених квартир. На цьому можна теж пристойно заробити, причому практично без вкладень.

Ідея №20. Меблі для тварин

Прибутковий дистанційний бізнес для чоловіків — виготовлення будинків для домашніх тварин. Все більше користувачів мережі, якщо довіряти статистиці пошукових систем, цікавляться такими товарами.

Щоб «справа пішла» краще, попередньо потрібно проаналізувати товари конкурентів, дізнатися якомога більше про тварин, для яких можна запропонувати меблі, а також очікування цільової аудиторії. Постійним залишається попит на будки для собак, царапки та будиночки для кішок, клітки для птахів.

Підійшовши до своєї роботи з фантазією, Вам вдасться створити унікальні вироби, випередити конкурентів і задовольнити запити всіх своїх клієнтів.

Ідея №21. Виробництво солодощів — смачний бізнес

Побалувати себе чимось солоденьким завжди готові як діти, так і дорослі. Тим часом, корисних і натуральних солодощів на ринку дуже мало. Продемонструвавши своїм потенційним клієнтам відеоролик або фотозвіт процесу виготовлення цукерок чи шоколаду, обов'язково вдасться підвищити свій авторитет в їхніх очах, і, відповідно, швидко розпродати першу партію. Отримати ж постійних покупців можна тільки в тому випадку, коли пропоновані вироби виявляться корисними, красивими, смачними й апетитними.

На старт цієї справи не потрібно витрачати надто багато коштів. Форми й основні харчові інгредієнти — найбільш важливі елементи виробництва. Для професійного розвитку доречними стануть різноманітні кондитерські курси та майстер-класи.

Перших своїх покупців можна знайти в соціальних мережах. Якщо ж клієнтів буде багато, Вам вигідно буде замовити розробку Інтернет-магазину. Повноцінний веб-ресурс Вам знадобиться, щоб вдало збирати і обробляти замовлення, стежити за їхнім виконанням, адмініструвати виробничі процеси. Веб-студія NeoSeo допоможе Вам із розробкою та просуванням SEO-магазину, який генерує продажі.

Ідея №22. Digital-аутсорсинг як новаторська бізнес-ідея

Це новий, але надзвичайно перспективний напрямок Інтернет-роботи. По суті, він передбачає виконання різних завдань, пов'язаних з розробкою, наповненням і просуванням сайту, а також із рекламою компаній і продуктів у мережі. Для початку краще уважно вивчити один напрямок, наприклад: графічний дизайн, SEO-стратегію, контекстну рекламу, копірайтинг тощо.

Не варто чекати, що клієнти прийдуть до Вас самі. Краще активно моніторити вже чинні сайти й пропонувати адміністраторам просування, кращий дизайн чи якісні тексти (словом, те, що Ви вже добре вмієте). Не виключно, що згодом Вам потрібно буде взяти на роботу додаткових помічників.

Ідея №23. Виготовлення незвичайних букетів

Сподіваючись знайти цікаві подарунки до ювілею, з нагоди кар'єрного росту, Дня народження чи інших свят, все частіше українці зупиняються на купівлі оригінальних букетів. Їх можна створювати з будь-яких харчових продуктів, фруктів та солодощів.

Кожній дівчині чи жінці, безумовно, захочеться отримати в подарунок чарівний букет із шоколадних цукерок чи зі свіжим виноградом, соковитим апельсином. Кращим подарунком на всі випадки життя для чоловіків стануть набори з алкогольними (міні-пляшки чи пляшки коньяку, горілки, віскі тощо) чи слабоалкогольними (пиво) напоями, до того ж, разом із апетитними сиров'яленими ковбасками, елітними видами сирів чи морськими делікатесами.

У цій справі важливо нести відповідальність за свій товар (купувати тільки свіжі продукти, а також зберігати чек). І, звичайно ж, без фантазії та творчості Вам не обійтися!

Ідея №22. Редагування фото: можливість заробити без вкладень

Вміючи працювати хоча б з одним фоторедактором, можна пропонувати послугу обробки фото. Жінки й дівчата віком 14-35 років — головна цільова аудиторія у такому бізнесі. Зробити пишним волосся чи прибрати ефект «червоних очей», або ж приховати плями на одязі, недоліки шкіри — основні завдання, які замовники ставлять до фоторедакторів.

Ціни за свої послуги краще встановлювати фіксовані та для початку невисокі. «Набивши руку» й навчившись працювати з різними клієнтами, запитами та програмами, можна починати розширення свого бізнесу, наприклад, пропонувати видрук фотокниг, купівлю фототоварів, альбомів тощо.

Ідея №23. Гелієві кульки

Спробуйте уявити собі святковий захід, особливо для дітей, без гелієвих кульок. Дуже важко, правда? І не дарма, адже ця тема завжди буде актуальною. Отже, організація сервісу з надування і доставці таких кульок — це відмінний варіант для бізнесу. Плюс в тому, що вам не знадобиться орендувати приміщення. Все, що потрібно, — це купити оптом різноманітні кульки, різних розмірів і форм, а також гелієві балони.

Дуже зручним буде просування сервісу через Інтернет: можна створити сторінку в соцмережі або замовити розробку інтернет-магазину від NeoSeo. При отриманні стабільного доходу, можна буде зайнятися і стандартними варіантами реклами по місту.

Ідея №24. Майнінгова ферма (криптовалюта)

Тема криптовалют донині залишається актуальною. Крипта — це цифрова валюта і одним з найбільш популярних способів її отримання є майнінгова ферма. Для того щоб організувати такого роду бізнес, вам будуть потрібні відповідні знання і базові навички роботи з ПК та комп'ютерними запчастинами.

Для початку необхідно детально вивчити найбільш рентабельні криптовалюти на даний момент і визначитися, яку саме ви хочете почати Майнити (добувати). Основними елементами в фермі для Майнінгу є відеокарти (як правило, досить потужні). Саме на них і підуть основні витрати. Кращим варіантом буде консультація з фахівцем, який розповість, як зібрати ферму, на яких сервісах реєструватися для роботи, як вивести заробіток і т.д..

Ідея №25. Доставка корисних солодощів

Тема корисного і правильного харчування турбує багатьох. Якщо говорити про солодощі, то це, напевно, те, перед чим дуже важко втриматися, навіть якщо ти на дієті. Розвійте всі сумніви про те, що солодощі не можуть бути корисними і при цьому смачними. Якщо конкретизувати, то маються на увазі чіа-пудинги, цукерки без варки, еко-морозиво та ін.

Рецептів корисної солодкої їжі на сьогоднішній день дуже багато. Це означає, що відмінним варіантом буде організувати сервіс з виготовлення та доставки таких солодощів.

Ви можете займатися цим вдома, так як приготування максимально просте, а витрати будуть йти тільки на упаковку і інгредієнти. Для доставки в інші міста використовуйте пошту. Добре допоможе діяльність в Інтернеті, створення акаунтів в соцмережах або сайту для просування бізнесу.

Ідея №26. Упаковка подарунків

Всі ми любимо сюрпризи і подарунки, особливо якщо вони красиво упаковані, але не завжди виходить створити таку красу власноруч. У цій ситуації і рятують торгові точки, які займаються упаковкою подарунків. Організувати таку дуже просто.

Знадобиться закупівля різних видів спеціального паперу і місце для розміщення (найчастіше орендують місця в ТЦ, супермаркетах і т.д.). Якщо ви володієте відповідними навичками, працювати на початку можна самому. Уже пізніше наймати співробітників і займатися тільки веденням документації та просуванням.

Ідея №27. Соляні кімнати (соляні печери)

Відмінний варіант для створення власного пасивного бізнесу — реалізація соляної кімнати. Для такої ідеї вам не знадобиться знання специфічних нюансів, професійних навичок, досвіду або наявності надскладного і дорогого устаткування. Більш того, вам не потрібен дозвіл влади на створення соляної печери, що важливо.

Суть використання такої кімнати проста: клієнтам, які страждають від гайморит, фарингітин, бронхіт, підвищеного тиску, проблем з шлунково-кишкового тракту, неврозів та інших захворювань, часто лікарі рекомендують відвідувати сольові печери для того, щоб подихати повітрям, насиченим мікромінералами.

Ідея №28. Б'юті-студія (косметичні салони)

Б'юті-студія — це спеціалізований салон, який надає різні косметичні послуги для поновлення своєї зовнішності. Це можуть бути і сучасні зачіски, манікюр, педікюр, макіяж і безліч інших.

Відкриття салону краси — дуже привабливий варіант створення бізнесу для багатьох, конкуренція в цій галузі буде серйозна. У такій ситуації необхідно буде враховувати безліч факторів, починаючи з місця розташування (розміру населеного пункту), закінчуючи якістю обладнання і обслуговування в студії, привабливим дизайном і т.д..

Ідея №29. Міні-пекарні

Якщо ви тільки переступаєте поріг в світ бізнесу, варто почати з чогось малого і непоганим варіантом в такій ситуації стане міні-пекарня.

На сьогоднішній день в нашій країні даний вид малого бізнесу досить сильно популярний. Це пов'язано з тим, що хлібобулочні вироби користуються шаленим попитом в будь-якому населеному пункті. Незважаючи на високу конкуренцію в цій галузі діяльності, «прогоріти» у створенні міні-пекарні, потрібно ще постаратися.

Ідея №30. Бізнес в соціальних мережах

Для організації бізнесу в будь-якій соціальній мережі вам знадобиться торговий аккаунт. Перш за все необхідно визначитися з нішею, оцінити конкурентів, скласти бізнес-план з розвитку, розкручування і просування аккаунта.

Спочатку враховуйте, що у кожної соцмережі є свої суворі вимоги і правила, за порушення яких сторінки блокують (іноді назавжди). Тому перед створенням торгового аккаунта ознайомтеся з усіма правилами. Якщо ви хочете створити бізнес з торгівлі чим-небудь, вам відмінно підійде Інстаграм. Для розвитку вам необхідна буде жива аудиторія, тому не обійтися без реклами.

На щастя, в кожній соцмережі надається можливість рекламування свого аккаунта за певну плату. Щоб обійти конкурентів намагайтеся залучити клієнтів постійними розіграшами, конкурсами, акціями, приємними бонусами і знижками. Постійно оновлюйте асортимент і стежте за ринком.

Ідея №31. Бізнес на відновлених айфонах

Яблокоманія з кожним днем ​​заражає все більше людей. Він прийшов із заходу, телефон з яблуком на звороті мріє отримати кожен другий і це відмінна можливість організувати бізнес на відновлених моделях. Для тих, хто не знає суті вживання слова відновлений — це означає, що телефон уже використовувався кимось, але був переданий назад в Apple з якоїсь причини.

За статистикою, зібраною сайтами, що займаються розміщенням приватних оголошень (Avito, OLX та ін.), Айфон купується найчастіше. Щоб почати займатися даною діяльністю, знадобиться оптова закупівля відновлених моделей.

Постарайтеся відразу продумати стратегію з продажу. Враховуйте, що конкуренція в цій галузі дуже жорстка. Обов'язково використовуйте соц. мережі для розкрутки і реклами бізнесу.

Ідея №32. Виготовлення еко-меблів з піддонів

З огляду на кількість варіацій бізнесу з виробництва меблів, зараз складно здивувати кого-небудь чимось новим. Однак, ідея виготовлення меблів з палет і піддонів вважається практично незайнятою нішею, а значить і конкурентів у початківця з такою діяльністю буде небагато.

Обробка дерев'яних піддонів — завдання не з легких, тому для організації бізнесу вам знадобиться фахівець по роботі з деревом. Також необхідно буде приміщення для створення невеликого виробничого цеху з наявністю спеціального інструменту для обробки дерев'яних поверхонь.

Таким чином ви можете відкрити сервіс з виготовлення меблів з піддонів на замовлення, а для реалізації продажів почніть з просування компанії в Інтернеті, створіть сайт або сторінку в соцмережі.

Ідея №33. Бізнес плести кошики з лози

Зараз лозоплетіння більше сприймається як творчість. У сучасному світі плетені вироби не дуже необхідні в побуті, але цінуються як ручна робота. Плести з лози може навчитися кожен, хто володіє терпінням, старанністю і бажанням.

Коли ви зробите кілька кошиків, продумайте канали збуту продукції. Продавати свої вироби можна через оголошення, розміщені в газетах або в інтернеті. Створіть свій сайт і скористайтеся можливостями інтернет-реклами. Перші роботи можна реалізувати через друзів і родичів — це можуть бути і подарунки. Якщо вироби виконані якісно, ​​запрацює сарафанне радіо. Коли кошиків буде багато, спробуйте домовитися з магазинами про реалізацію продукції. Продавати кошика можна на виставках або ярмарках.

Ідея №34. Гончарне ремесло і гончарне мистецтво

Перед тим, як з головою зануритися в бізнес, в ідеалі потрібно стати гончарем, як мінімум — освоїти навички гончарного ремесла. Навіть якщо ви плануєте бути тільки організатором, потрібно добре знати технологію і добре уявляти собі весь процес виготовлення виробів з глини.

Глина зустрічається повсюди. У сирому вигляді вона буває: біла, сіра, блакитна, зелена, чорна, коричнева, жовта, червона. Досвідчені майстри найчастіше використовують червону глину.

Пошук каналів збуту. Куди можна здавати вироби з глини: в різні магазини і сувенірні лавки, відкрити свій магазин при гончарної майстерні, створити сайт і реалізовувати товари через інтернет.

Ідея №35. Дресирування собак різних порід і розмірів.

Сьогодні питання дресирування собак актуальне для багатьох власників, тому що кожен хоче мати НЕ дикого звіра, який підпорядковується власним інстинктам, а спокійного домашнього улюбленця.

Звичайно ж, тим, хто збирається дресирувати собак, необхідні спеціальні навички і знання з цього питання. Крім цього, клієнтам буде важливо, чи є у того, кому вони довіряють свого улюбленця, сертифікати, що підтверджують володіння навичками дресирування. Тому обов'язково треба закінчити курси дресирувальників собак.

Як шукати клієнтів для курсів дресирування собак? Ця послуга специфічна, так що реклама їй не потрібна. Досить повідомити про неї в клубі собаководів і можна чекати перших клієнтів.

Ідея №36. Бізнес виробництва і продажу акваріумів

Акваріуми стали невід'ємними елементами інтер'єру не тільки в житлових приміщеннях, але і в офісах, магазинах, медичних установах і т.д.. Попит на акваріуми залишається високим навіть в періоди економічних криз. Для реалізації такого проекту не потрібні багатомільйонні інвестиції.

Виготовляти подібну продукцію можна каркасним методом. У цьому випадку спочатку збирається корпус зі сталі, потім в конструкцію вставляється дно, задні і передні стінки. Для виробництва акваріумів необхідне спеціальне обладнання, зокрема: монтажні столи, монтажний пістолет, верстат для різання скла, ножі, інструменти для шліфування і т.д.. Ринкова вартість продукції буде залежати від її функціональності, зовнішнього вигляду і об'єму. Як правило, націнка на подібну продукцію становить 40-50%.

Ідея №37. Бізнес робити весільні букети з грошей

Напевно, багатьом відома приказка про те, що найкращий подарунок — це гроші. Нехай деякі не погодяться з цією думкою, але все ж подарунок такий вдалий як на весілля, так і на ювілей. Для того, щоб покупці мали уявлення про пропонований вами товар, варто зробити фото зразків з фальшивих купюр.

Даний вид заробітку, швидше за все, неможливо назвати дуже прибутковим, але він відмінно підійде як підробіток.

Ідея №38. Виробництво ременів зі шкіри

Шкіряні ремені — незамінні аксесуари, які можуть завершити образ практично в будь-якому стилі (діловому, кежуал і т.д.). Попит на таку продукцію завжди високий.

Якщо відштовхуватися від середніх показників підприємства, яке щомісяця виробляє і реалізує готову продукцію на суму від 20 тис. дол., то в даному випадку, фірма заробляє близько 4-5 тис. дол. на місяць (чистий прибуток).

Ідея №39. Пошиття спальних мішків

Без спальних мішків не можуть обходитися любителі екстремального виду спорту. Дешева продукція китайського виробництва часто не задовольняє запити споживачів через низьку стійкість до зношення  матеріалу. У зв'язку з цим виробництво спальних мішків в середньому ціновому діапазоні може вважатися перспективною ідеєю для малого бізнесу.

Ідея №40. Надання послуг із заточування інструменту

Практично кожен день у великих містах з'являються нові манікюрні та педикюрні салони, а також перукарні — це потенційні клієнти даної бізнес-ідеї.

Ідея №41. Виготовлення домашнього вина

Смакові якості такої продукції не ті в порівнянні зі звичайними винними напоями, які продають в магазині, виготовлення домашнього вина відмінна ідея для початку свого бізнесу. Споживчу вартість подібної продукції можна встановити в районі 150 грн за літр.

Ідея №42. Футболки з принтами

На даний момент одяг з унікальними фразами, зображеннями або абстракціями користується значною популярністю, особливо серед молоді. Багато закоханих пар замовляють футболки з взаємопов'язаними написами.

Першочерговим пунктом для початку бізнесу стане покупка спеціального обладнання, яке здійснює друк на одязі. Це і буде основною витратою. Також знадобляться футболки (без принтів), закуповувати які краще відразу оптом.

В Інтернеті зараз є безліч пропозицій з купівлі стартових наборів для друку на різних тканинах за вигідними цінами. Придбавши такий набір, ви відразу можете приступати до справи. Крім цього, вам потрібні будуть базові навички роботи з редактором зображення ПО. Якщо таких немає, можна найняти фахівця. Для реалізації продажів можна використовувати Інстаграм, Вайбер, телеграм.

Ідея №43. Виготовлення силіконових приманок

Перспективна бізнес-ідея, яку можна легко запустити в домашніх умовах, виготовлення силіконових приманок. Такі вироби користуються великим попитом у рибалок через свою низьку вартість. Для виготовлення штучних приманок з силікону своїми руками цілком вистачить стартового капіталу в 7 тисяч грн. На ці кошти потрібно буде придбати витратні матеріали.

Бізнесмену потрібно стежити за тим, щоб розплавлений матеріал якомога довше залишався в текучому стані. Для цього потрібно після плавлення потрібно додатково потримати силікон в мікрохвильовій печі протягом 1-2 хвилин. На подальшому етапі підприємцю потрібно буде залити розплавлений силікон в спеціальні формочки, які виготовляються з гіпсу. Виготовити їх також можна своїми руками.

Для цього гіпс необхідно розвести до консистенції рідкої сметани, а потім залити в картонну форму. Завершальним етапом у виготовленні приманок є заливка силікону в гіпс. Він зазвичай застигає через півтори години. Після цього силіконові приманки можна витягти.

Ідея №44. Виготовлення авто-килимків

Не секрет, що кількість легкових автомобілів щорічно зростає. Відповідно, збільшується попит на запчастини і аксесуари для легкового транспорту. На початковому етапі потрібно організувати міні-цех з пошиття текстильних авто-килимків можна в умовах власної квартири.

Якщо кількість замовлень буде збільшуватися, можна буде подумати про оренду окремого приміщення. Для пошиття якісних текстильних авто-килимків потрібно використовувати прогумований ковролін.

Ідея № 45. Виготовлення магнітних візиток

Магнітні візитки — сучасний маркетинговий інструмент, використання якого дозволяє швидко сформувати базу лояльних клієнтів і це відмінна нова ідея для бізнесу.

Для виготовлення магнітних візиток підприємцю не потрібно буде витрачати кошти на оренду приміщення. Замовлення можна виконувати вдома. Щоб займатися виготовленням магнітних візиток на професійному рівні, підприємцю необхідно буде придбати 3d-принтер. Це дозволить втілювати в життя будь-які ідеї і розробляти цікаві варіанти дизайну.

Ідея №46. Виробництво рекламного мила

Мило є не тільки товаром першої необхідності, яке є в кожному будинку, але і відмінним носієм рекламної інформації і непоганою ідеєю для бізнесу. На відміну від звичайної друкованої продукції, мило з логотипом надовго залишається у потенційних споживачів і використовується за прямим призначенням.

Слід придбати спеціальну каструлю (обсяг залежить від масштабів діяльності). У каструлю потрібно залити мильну основу і додати інші інгредієнти (в залежності від типу продукції і побажань замовника). Після цього суміш кип'ятиться і розливається по формах, в які попередньо кладуть брелоки з логотипом компанії замовника.

Ідея №47. Відкриття прийому склотари

Спочатку потрібно вирішити, як будете працювати безпосередньо самі або через посередника. Якщо самі, то попередньо займаємося пошуком фабрик і заводів, які приймають склотару. Якщо через посередника, то це його головний біль. Вам потрібно тільки здавати тару, а транспорт і точки збуту вторсировини його.

Ідея №48. Виготовлення суші та ролів на дому

На приготуванні суші і ролів можна побудувати прибутковий домашній бізнес. Зрозуміло, для досягнення успіху в цьому починанні необхідно володіти певними кулінарними здібностями і навичками.

Реалізацією подібної бізнес-ідеї для домашнього бізнесу можуть зайнятися в тому числі домогосподарки або мами в декретній відпустці, які люблять готувати. Можна залучити до участі в цьому бізнесі знайомих, які працюють в ресторанах і досконало володіють мистецтвом приготування цієї страви.

Ідея №49. Солодка вата, що світиться

Найчастіше, чим вище конкуренція, тим більше народжується прогресивних рішень, одним з яких в 2019 році стала дивовижна солодка вата, яка світиться. Природно, новинка викликала фурор і продавалася з божевільною швидкістю.

Даний варіант, на жаль, для підприємців вважається сезонним бізнесом. Добре для реалізації підійдуть курортні міста, куди щоліта приїжджають натовпи людей і виходять на вечірні прогулянки. Хитрість такої вати, звичайно, не в якомусь секретному інгредієнті, що додається при виробництві. Просто вата намотується на світлодіодні палички і при цьому виходить різнобарвною.

Щоб зайнятися таким бізнесом знадобиться установка для виробництва солодкої вати і багато світлових паличок. Також необхідно місце, торгова точка для продажу.

Ідея №50. Виготовлення іграшок на 3D-принтері

3D-друк став значно популярний за останні роки і природно не обійшов стороною створення дитячих іграшок. Головною особливістю є екологічність.

Для того, щоб почати заробляти в такій сфері, вам знадобиться спеціальний принтер Toybox 3D, який дозволить втілити в життя безліч ідей, і навички роботи з редагуванням зображень. Досить просто буде організувати обслуговування вдома, почати виготовляти різні моделі і продавати їх через Інтернет. Витрати підуть тільки на покупку принтера. Для просування можна створити сайт, де користувач зможе вибрати іграшку яку потім створити на замовлення.

Ідея №51. Бізнес на окулярах віртуальної реальності

Ігрова індустрія розвивається дуже швидко, і віртуальна реальність вже стала чимось буденним, однак, якщо врахувати вартість хороших VR-окулярів, то можна з упевненістю сказати, що не кожен зможе дозволити собі таке задоволення.

Щоб організувати бізнес на VR-окулярах, вам перш за все знадобиться придбання такого девайса, бажано, кілька штук. А далі вже на ваш вибір. Або почати з простої оренди окулярів, наприклад, для різних заходів. Можна також відкрити спеціальний заклад, де можна проводити «сеанси польотів» у віртуальну реальність.

Ідея №52. Виноградні равлики

Як відомо, равлики вважаються незвичайним делікатесом, яких в своєму житті мало хто пробував. Ніжне м'ясо равликів користується небувалим попитом в сферах ресторанного бізнесу та в медицині. Навіщо вони потрібні закладам громадського харчування отже зрозуміло. У медицині равликів використовують для розробки різних лікарських препаратів, в більшості випадків, омолоджуючих шкіру.

Щоб почати заробляти на виноградних равликах, вам знадобиться створення еко-ферми. Для цього відмінно підійде дачна ділянка. Знадобиться оптова закупівля равликів і спеціальних кормів, а далі справа техніки. Варто відзначити, що за ринковою вартістю один зрілий равлик може продаватися за 3-4 долари.

Ідея №53. Гіроборди

Напевно, всі вже прекрасно знають, що таке гіроборд. Про такий девайс мріють багато дітей і дорослих. З огляду на те, що гіроборди виробляються в різній комплектації і потужності, покататися на такому пристрої може кожна людина, і дорослий, і дитина. Ідея бізнесу дуже проста.

Все, що знадобиться — покупка декількох моделей для різних вікових груп. Далі залишається тільки зарядити всі девайси, визначитися з місцем розташування і вийти з ними на вулицю, бажано в громадське місце, де можна пропонувати людям покататися певну кількість часу за невелику плату.

Ідея №54. «Кейс» зі шкарпетками

На цю тему можна придумати безліч жартів, але якщо розглядати такий варіант як бізнес ідею, то нерозумно не скористатися можливістю її реалізувати. Шкарпетки — це улюблений багатьма жінками подарунок для чоловіків (напевно, на будь-яке свято). Однак ніхто не замислювався про те, щоб піднести це красиво.

Суть дуже проста: кейс з шкарпетками передбачає «річний запас» на всі випадки життя, а загорнутий набір в красиву коробку подарує захват будь-кому, та отримати оригінальний сюрприз.

Для організації бізнесу знадобиться оптова закупівля різних типів шкарпеток і коробок, упаковка і відправка. Можна почати зі сторінки в Інстаграм для продажів.

Ідея №55. Виготовлення прикрас з епоксидної смоли

Вироби з епоксидної смоли користуються небувалим попитом в наші дні, адже це оригінально, незвично і просто дуже красиво. Не можна назвати цю ідею новою, але навіть зараз її актуальність тільки зростає. Найбільшою популярністю користуються прикраси з епоксидки.

Якщо ви не володієте потрібними навичками для роботи з таким матеріалом, то краще за все буде найняти фахівця, щоб відкрити бізнес. Подбайте також про покупку якісної смоли у перевірених постачальників. Також знадобиться забезпечення вашого фахівця матеріалами для декорування, захисною уніформою та набором необхідних інструментів. Для продажу готових виробів користуйтеся соцмережами або створіть особистий сайт.

Ідея №56. Бізнес на «флоатингу»

Ніхто не стане сперечатися з тим, що бізнес-проекти, пов'язані з областями краси, моди, догляду за собою — дуже прибуткова справа. Флоатинг — це нова течія в області бізнес трендів, що з'явилося відносно недавно, але вже встигло завоювати значну популярність. Його суть полягає в плаванні в басейні з водою, яка насичена різними видами солей (як правило, до 30%). Завдяки відвідуванню таких басейнів, за один сеанс можна зняти спазми, розслабити м'язи. Багаторазове відвідування дозволить відновити нервову систему.

Для організації знадобиться, в кращому випадку, оренда басейну. Якщо такого варіанту немає, необхідні будуть ремонтні роботи для облаштування приміщення. Також потрібна закупівля якісних солей. Розміщення біля салону краси буде великим плюсом.

Ідея №57. Точка розливного пива

Бізнес ідея зі створення або придбання точки, що надає клієнтам пиво на розлив, — це відмінний варіант для підприємців-початківців, оскільки він доступний багатьом, щодо грошових витрат (якщо не відбудовувати точку з нуля).

Незважаючи на те, що відкрити пивну точку не складе труднощів, варто пам'ятати про велику конкуренцію. Якщо не прорахувати всі ризики, місце розташування своїх «колег по цеху», а також не скласти продуманий бізнес-план, то можна запросто розлучитися зі своїми грошима, оскільки прибуток не відіб'є витрати.

Щоб організувати таку ідею з нуля, знадобиться як мінімум невелике приміщення 25-30 кв. метрів, спеціально обладнання для розливу, бочки для зберігання пива, холодильник і вітрини. Також хорошим варіантом буде продавати «товари до пива» (чіпси, сухарики, горішки, риба).

Ідея №58. Виробництво дитячих майданчиків

Виконання держзамовлень з планування, проектування та реалізації соціальних проектів, — це відмінна можливість заробити, організувавши бізнес з виробництва дитячих майданчиків для ігор. Не варто поспішно припускати, що зайти в цю область бізнесу важко. За статистикою за 2019 рік більша частина реалізаторів подібних проектів — дрібні компанії.

Щоб втілити ідею в життя, знадобляться чималі вкладення, однак прибуток з замовлень швидко окупить їх. Для проведення ремонтних робіт знадобиться приміщення або міні-цех, обладнання для роботи з різними матеріалами, команда фахівців для розробки, проектування та ін. Також потрібен буде склад для зберігання готової і закупівельної продукції.

Ідея №59. Сезонний бізнес: виробництво «незамерзайки»

Ідеальний можливість для тих, хто хоче розпочати свою бізнес діяльність з сезонних варіантів — зайнятися виробництвом і продажем незамерзайки для автомобілів. Дана тема була, є і буде актуальною, адже кількість автомобілів безперервно зростає, а з ним і попит на даний товар.

Багато фірм виробляють досить неякісну незамерзайку і знайти хорошу часом важко, щоб не залишала розводів, поганого запаху після застосування. На цьому можна зіграти, завоювавши довіру покупців розробкою гідного продукту.

Для реалізації підприємства знадобиться приміщення / цех і склад, для виробництва — ємності, міксер, резервуари, насоси, запірні пристрої і закупівля матеріалів (миючий засіб, вода, ароматизатори, спирт). Також потрібні тари для розливу рідини.

Ідея №60. Острівець з шашликами і куркою гриль

Все нове — це дуже добре забуте старе. Даний слоган відмінно підходить для такого варіанту бізнесу, оскільки на деякий час «м'ясні острівці» ніби пропали з вулиць і ТЦ. Але зараз курка-гриль знову зловила хвилю популярності і цим гріх не скористатися підприємцям-початківцям. Такий продукт добре підходить для подачі на святковому столі, або звичайному вечері, організації пікніка, або для тривалої поїздки в поїзді.

Вам знадобиться приміщення: намет, кіоск, причіп, фургон (спеціально обладнаний під торгову точку). Також можна орендувати капітальне приміщення, але витрати будуть вище, однак працювати в ньому зручніше. Далі знадобиться гриль і холодильник, витяжка, ваги, дрібний побутовий посуд і закупівля м'яса у перевіреного постачальника. Приготування курки-гриль не вимагає професійних навичок, тому можна не брати в штат високооплачуваного фахівця.

Ідея №61. Гараж автотюнінгу

Не плутайте тюнінг (поліпшення технічних характеристик автомобіля) і «стайлінг» (дизайнерські роботи, фарбування). Не варто вважати, що тюнінгом машин займаються тільки при проведенні ремонтних робіт автомобіля. Виконати таке завдання самостійно досить важко, адже не кожен детально розбирається в машинах. Довірити справу професіоналам — це вибір багатьох, а попит на хорошого майстра завжди є.

Організувати бізнес по послугах автотюнінгу — це справа нескладна. Головним завданням стане пошук гаражного приміщення і закупівля необхідного обладнання. Також вам знадобиться команда фахівців, бажано, з освітою та досвідом роботи. Майстрів «по оголошенню» набирати не радимо.

Ідея №62. Розведення міні-пігів

В якості домашньої тварини кого вже тільки не заводять. Незвичайним варіантом вважається покупка в будинок маленького поросяти — міні-піга, адже багато хто вважає їх неймовірно привабливими тваринами. А раз на таких представників фауни є попит, можна створити і пропозицію.

Організувати бізнес дуже просто, особливо, якщо ви живете у власному будинку (більше місця, можна виділити ділянку для розведення). У квартирі буде не дуже зручно займатися даною діяльністю, значить, знадобиться приміщення. Також необхідна безпосередня закупівля самки і самця для розведення, кормів і засобів для догляду. За рахунок їх плодючості і постійно зростаючого попиту, витрати окупляться вкрай швидко.

Ідея №63. Магазин білоруської косметики

Здається, що вже не залишилося таких ідей, пов'язаних з областю продажу косметики, які були б не зайняті безліччю конкурентів. Однак, білоруська косметика завоювала свою популярність в очах покупців відносно недавно. Все завдяки чарівній приставці «біо», «еко» і «до складу входять природні компоненти».

Для організації бізнесу знадобиться приміщення під магазин. Якщо бюджет не сильно великий, можна брати в оренду невеликі острівці в ТЦ. Також необхідний надійний білоруський постачальник. Витрати окупаються вже приблизно через 3-4 місяці.

Ідея №64. Event-індустрія: дзеркальний лабіринт

Починаючі підприємці зацікавлені в тому, щоб їх перша діяльність була пов'язана з сезонним бізнесом. Як правило, такий варіант має на увазі менші витрати і більш спрощене управління. Пристрій атракціонів в літню пору дуже актуально у всіх містах, особливо в курортних. Тому можна задуматися над реалізацією дзеркального лабіринту, який все частіше став з'являтися в парках.

Щоб побудувати лабіринт, знадобиться приміщення розміром не менше 25 кв.м. Також потрібно замовити криві дзеркала. Їх виготовляють в спеціальних скляних майстерень. З персоналу знадобиться адміністратор і касир. З додаткового обладнання: касовий апарат, стійка адміністратора, еквайринг, освітлення.

Ідея №65. Магазин інтимних товарів

Відкрити бізнес, який буде приносити постійний і стабільний дохід, мріє кожен перший бізнесмен. Не дивуйтеся, але «секс-шоп» — це той самий варіант, який відповідає вищеописаним якостям. Як тільки магазини інтимної продукції з'явилися у світі, попит на проданий ним товар так і не падав, а кожен другий покупець ставав постійним.

Знадобиться в першу чергу приміщення, але воно не повинно знаходитися поруч зі школами та дитячими садами. З обладнання потрібен стандартний мінімум, як у звичайному магазині: стелажі, касовий апарат, вітрини. Також не менш важливим буде наймання комунікабельного, який розбирається в темі продавця, так як багато клієнтів часто не обізнані в тому, чого саме вони хочуть.

Ідея №66. Винне морозиво

Морозиво — один з найулюбленіших за статистикою десертів, особливо в літню пору. Яких тільки смаків не придумали, але, можемо посперечатися, що багато хто з вас ще не пробували винне морозиво.

Перш ніж зайнятися таким варіантом бізнесу, ви повинні розуміти, що ніша високо конкурентна. Щоб реалізувати виробництво алкогольного морозива, знадобляться чималі витрати. В основну частину бюджету витратити доведеться на закупівлю обладнання для виготовлення продукту. Крім цього, необхідний цех, розміром не менше 150 кв.м. Найкраще взяти в оренду, а ніж купити, так як можна відразу додати зверху в два рази більше грошей.

Не забудьте про покупку якісної сировини: винне морозиво, виготовлене з дешевого алкоголю, буде м'яко кажучи несмачним і відразу відіб'є все бажання цільової аудиторії купувати ваш продукт.

Ідея №67. Бізнес для студента: виготовлення банних віників

Погодьтеся, будучи в підлітковому віці або будучи студентом, або школярем на даний момент, ви не раз замислювалися про те, щоб почати свою справу з нуля і без вкладень. Так ось, такий варіант є! Лазня — обов'язковий атрибут на багатьох дачних ділянках, в котеджах, турбазах, санаторіях і т.д. Навіть по місту їх скільки — рахувати не перерахувати. А якщо місця, де можна попаритися, вкрай потрібні і важливі, значить є попит на банні віники. Віник для лазні — це «швидкопсувний продукт» і кожен раз відвідувачеві потрібен новий.

Для виготовлення віників знадобиться будь-яке у вас приміщення, так як процес виробництва включає в себе збір гілок з листям і подальша їх сушка. Необхідно відразу зв'язатися з усіма можливими банями у вас в місті і запропонувати покупку банних віників, щоб знати, де вони потрібні і скільки. Щоб знати деякі тонкощі виготовлення віників, рекомендуємо почитати статті, або подивитися ролики на YouTube.

Ідея №68. Полуниця

«Поїду на заробітки за кордон збирати полуницю. Адже мені потрібно назбирати капітал для майбутнього бізнесу». Зараз таку фразу можна почути від багатьох знайомих, але далеко не кожен замислювався над тим, що її можна вирощувати, залишаючись на батьківщині і перетворити зайнятість в успішний бізнес.

Не варто передчасно судити, що сільськогосподарські проекти вкрай трудомісткі і малоприбуткові. На даний момент ведення бізнесу по вирощуванню культур — більш простий варіант, ніж відкрити, наприклад, ларьок.

Якщо у вас є дачна ділянка, вважайте, що ви вже бізнесмен і можете починати з малого. Однак, щоб отримати хороший сезонний прибуток, знадобиться більше місця. Хороший варіант — оренда приміщення та облаштування його, як під вирощування полуниці, тобто, установка стелажів з місцем для розміщення коробів з землею для розсади. Також необхідна закупівля добрив, самої розсади і обладнання для догляду за рослинами.

Ідея №69. Біотуалети: «гроші не пахнуть»

Заробити сьогодні можна на чому завгодно, це далеко не секрет. Навіть громадські біотуалети непогано вписалися в сферу дрібного бізнесу, оскільки на них, як виявилося, можна непогано заробити. Якщо ви починаючий підприємець, а бюджет поки не дозволяє починати з чогось глобального, рекомендуємо реалізувати цю ідею.

Громадські туалетні кімнати в місцях постійного скупчення людей користуються небувалим попитом. Все, що вам потрібно — почати з покупки декількох кабін і вибрати потрібну точку для їх розміщення (парки, набережні, площі або місця, де проводяться міські заходи, свята і концерти).

Ніякого додаткового обладнання не знадобиться. Необхідно буде найняти касира і виставити ціну на відвідування туалету. Далі в міру просування бізнесу купуйте більшу кількість якісних сучасних кабінок і розміщуйте їх по місту.

Ідея №70. Перетяжка меблів

Якщо ви перебуваєте в пошуку вигідного і простого в управлінні бізнесу, то варіант з організацією служби по перетяжці меблів відмінно вам підійде. Багатьом людям в наш час далеко не по кишені займатися придбанням нових м'яких меблів, особливо, з огляду на підвищену цінову політику. Тому перетяжка — відмінний спосіб оновити домашній інтер'єр без особливих витрат. А для підприємців це ще одна можливість непогано заробити.

Щоб організувати подібне агентство, не буде потрібно орендувати або купувати приміщення під офіс або цех. Для реалізації послуги з перетяжки майстер виїжджає додому до власника меблів і проводить всі роботи безпосередньо на місці.

Отже, вам потрібна команда з 2-3 майстрів (на початок), закупівля базового будівельного інструменту і незначної кількості витраченого матеріалу. Просувати такого роду бізнес дуже вигідно через Інтернет (соцмережі, дошки оголошень та ін.).

Ідея №71. Поп-корн

Одне з найбільш улюблених ласощів дітей і дорослих — поп-корн. Приходячи в торговий центр у кінотеатр, а влітку, відпочиваючи на набережній, неодмінно захочеться коробочку поп-корну. Цим і користуються дрібні бізнесмени, організовуючи точки з виробництва і продажу поп-корну в громадських місцях. Виходячи з можливості розташуватися в критому приміщенні або на вулиці, сезонним бізнес назвати не можна — він завжди актуальний.

Для його організації знадобиться оренда точки в ТЦ або покупка мобільного острівця. Основні витрати для цієї бізнес ідеї підуть на придбання апарата для виробництва ласощів. Краще в такій ситуації віддати перевагу американським виробникам: вони вийдуть дорожче, але якість виробленого продукту і показник довговічності будуть значно вище, якщо порівнювати з корейськими і тайванськими аналогами. Також необхідна закупівля сировини — спеціальні рослинні масла і сорти кукурудзи.

Ідея №72. Одяг, який змінює колір

Розвиток індустрії моди з кожним роком набирає обертів. Все завдяки інноваціям в області розробок техніки для створення оригінальних тканин. До таких відносять одяг, який може змінювати колірні відтінки. Чари полягають в тому, що при виробництві використовують хромовані барвники з різними властивостями.

Запускати бізнес необхідно при наявності приміщення під магазин, або обмежити себе невеликим острівцем. Ідеальним варіантом буде оренда приміщення в ТЦ. З асортименту можна почати з простого сезонного одягу (шорти, футболки, джинси, толстовки). Для організації продажів знадобиться місце для зберігання продукції (склад), вітрини і стелажі для розміщення, касові апарати, якісне освітлення та примірочні — все, як у будь-якому магазині одягу.

З обладнання знадобляться принтери для фарбування одягу. З персоналу — два майстри друку, два продавця, цього буде достатньо для однієї точки.

Ідея №73. Виготовлення фіто-подушок

Товари, у виробництво яких входять виключно натуральні природні матеріали, сильно чіпляють очей багатьох покупців. До таких виробів відносять фіто-подушки. Подушка такого типу виготовляється із застосуванням лікувальних трав в ортопедичному варіанті. Тобто поєднується приємне з корисним.

Що стосується організації такого роду бізнесу, великий плюс — не потрібно приміщення, для виготовлення кількох партій подушок по 100 шт. вистачить домашні умови та базові інструменти. Можна, звичайно, відразу замахнутися на оренду швейного цеху, але це не практично. Спочатку необхідно відчути попит, продати кілька партій, а для реалізації таких обсягів не знадобиться велике виробниче приміщення.

Для заготівлі набивання можна займатися самостійним збором трав навесні, але, якщо бюджет дозволяє, їх можна придбати оптом вже засушені та готові до подушки. Для реклами і просування можна створити сайт, або сторінку в соцмережі.

Ідея №74. Проектування і будівництво бань на замовлення

Незважаючи на те, що криза є постійно, бізнес в галузі будівництва завжди був, є і буде актуальним. Багато власників приватних будинків, дач, котеджів не раз замислювалися над тим, щоб побудувати на своїй ділянці лазню, але самостійно зробити це без необхідних знань не завжди просто. За рахунок цього з'являються служби з будівництва лазень, організувати які дуже просто.

Це ще одна ідея, для якої не знадобиться робоче приміщення, хіба що склад для зберігання інструментів і витраченого матеріалу. Для початку спроектуйте кілька моделей бань для подальшого їх рекламування. Займіться закупівлею матеріалів та інструментів для їх обробки.

Якщо ви майстер на всі руки, а бюджету на кілька найманих робітників не вистачає, то спочатку можете займатися виготовленням самостійно, найнявши одного майстра в допомогу. Розширюючи компанію, можна найняти ще двох майстрів і займатися тільки документацією та пошуком замовлень і просуванням.

Ідея №75. Укладання газону та озеленення

Бізнес в області ландшафтного дизайну завжди користувався попитом, як у дрібних приватних замовників, так і у великих компаній або міської влади. Сміливо займати цю нішу варто в тому випадку, якщо у вашому регіоні немає безлічі серйозних організацій, що займаються укладанням газонів, інакше конкуренція буде серйозна.

Насамперед вам необхідно наявність офісу, бажано в центральному районі міста (наплив клієнтів буде вище). Також знадобиться приміщення для зберігання закупленого газону та інвентарю для його укладання. Склад краще мати за містом, це значно знизить витрати на оренду.

З обладнання нічого надприродного не знадобиться: базовий набір інструментів для обробки ландшафту. Фахівців краще наймати з досвідом роботи. Крім укладальників, вам також потрібен грамотний дизайнер для проектування замовлень і роботи з клієнтами.

Ідея №76. Організація експрес-побачень

Для того, щоб влаштувати своє особисте життя, на сьогоднішній день існує маса способів: курси пікапа, шлюбні агентства, сайти знайомств та ін. Проте не варто забувати про експрес-побачення, організація яких сильно популяризована на заході. Так чому б не відкрити такий романтичний бізнес тут і зараз?

Організація його дуже проста. Все, що від вас буде потрібно — місце проведення заходів. Як правило, в якості приміщення для проведення класичного варіанту експрес-побачень (хлопці підсаджуються до дівчат і по черзі знайомляться один з одним) орендуються кафе або ресторани на кілька годин. Також підійдуть невеликі банкетні зали.

Немає необхідності мати офіс, а також додаткове обладнання. Головне — хороша реклама і комунікабельний провідний з мікрофоном. Вкладення мінімальні, а значить, підійде бізнесменам.

Ідея №77. Виготовлення «бізібордов»

Бізіборд — це дерев'яна плоска дошка, на якій розміщено безліч різних цікавих дитині речей, на які можна натиснути, «поклацати», відкрити та ін. Це щось на зразок розвиваючої дошки, що вчить малюка звертатися з різними предметами: розетками, вимикачами, замками, шнурками. Вони відмінно підходять для розвитку моторики і мислення.

Виготовлення бізіборда не є важким процесом і професійних навичок тут не потрібно. Якщо ви креативно мислите, любите творити і дарувати радість дітям — такий бізнес принесе вам задоволення і пристойний дохід.

Конкуренція в цій області не велика, тому покваптеся зайняти нішу. Щоб робити бізіборди, потрібен набір інструментів для роботи з деревом, фарби, деяке побутове начиння. При відсутності часу займатися цим самостійно, можна найняти фахівця, але тоді знадобиться оренда приміщення під майстерню.

Ідея №78. Боксерський клуб

Спорт — це важлива складова в нашому житті. Заняття боксом відмінно розвивають всі групи м'язів, дисциплінують і вчать постояти за себе, проте не в кожному місті можна знайти хороший боксерський клуб.

Для того, щоб організувати бізнес в сфері спорту, спеціальних умінь, знання теми або професійних навичок не потрібно. Досить орендувати середніх розмірів приміщення і зайнятися його облаштуванням.

Перш ніж відкрити клуб, його необхідно обладнати спортивним інвентарем. У даній ситуації те, що точно знадобиться — боксерський ринг, груші для відпрацювання ударів, невеликий спортивний інвентар, мати, хороше освітлення. Для розширення бізнесу можна встановити в зал тренажери і також отримувати з них додатковий прибуток. Так само є потреба в найманні фахівців — тренерів з боксу, адміністратора, охоронця, або сторожа.

Ідея №79. Виготовлення битовок для робітників

Перш за все, що таке битовка чи побутівка? Це невелике приміщення для тимчасового проживання співробітників підприємств на певній території. Для втілення такої ідеї в життя необхідна оренда великого приміщення для розміщення матеріалів, інструментів, майстерень і складу вироблених побутівок.

У приміщенні повинна бути вентиляція і всі зручності для персоналу. З устаткування не потрібно нічого специфічного: пилки, болгарки, рубанки, шуруповерти. Загалом, все, що потрібно для ремонтних і будівельних робіт. За матеріалами потрібно закупити в основному метал, дерево і утеплювачі. Також варто вибирати хороших фахівців з освітою і досвідом роботи в даній сфері (бажано).

Для просування бізнесу та отримання замовлень рекомендуємо працювати з клієнтами безпосередньо. Найкраще просувати компанію в мережі Інтернет, на дошках оголошень, соціальних мережах і т.д. Класичний варіант з розклеюванням оголошень і роздачею листівок теж підійде.

Ідея №80. Прокат фото-і відеоустаткування

Устаткування такого типу відноситься до дорогого сегменту і у багатьох людей просто немає можливості його придбати. А ось орендувати на деякий час за значно знижену плату — легко. Значить, тому, хто має в своєму розпорядженні наявністю різного виду таких пристроїв, можна пристойно заробити.

Такий бізнес організувати вкрай просто: від вас будуть потрібні вкладення на придбання фото і відеотехніки. Для початку багато не знадобиться — достатньо купити кілька хороших відеокамер, штативів, фотокамер, освітлювального обладнання та все, можна займатися пошуком клієнтів. У разі зацікавленості і гарного прибутку, задумайтеся над відкриттям студії прокату, орендуйте приміщення зі скарбом, замість того, щоб тримати обладнання в будинку.

Для розширення бізнесу можна найняти відповідних фахівців і надавати послуги з відеозйомки, монтажу, обробці та ін.

Ідея №81. Млинцевий кіоск

Напевно, млинчики — це те, що любить кожен перший і не варто пояснювати чому. З огляду на те, що точки з приготування та продажу шаурми зараз на кожному розі, млинцевий кіоск на їх фоні буде виглядати чудовою альтернативою.

Для організації бізнес ідеї по відкриттю млинцевого кіоску необхідно дотримуватися три параметри: місце розташування, ціна, асортимент. Місце для розміщення точки повинно бути прохідним, добре підійде центральний район. Щодо цінової політики необхідно розуміти, що основною аудиторією будуть діти, підлітки, студенти, молоді люди, рідше дорослі та літні, тому занадто завищувати ціни не варто. Тут головне — заслужити довіру якісним продуктом, і гарний прибуток не змусить себе довго чекати.

Асортимент — це важливий пункт, його необхідно постійно розширювати, доповнювати, пропонувати незвичайні смаки, різну начинку, в загальному, «балувати народ». З персоналу — один-два кухаря-продавця (не обов'язково професіонала). Також знадобиться кухонне обладнання.

Ідея №82. Кукурудзяний лабіринт

Назва бізнес ідеї говорить сама за себе і довго пояснювати, як це працює, не потрібно. Відразу варто відзначити, що дана ідея поки не популярна в країнах СНД, а значить можна спокійно займати нішу, не боячись конкуренції.

Для створення кукурудзяного лабіринту вам знадобиться пшеничне поле і 100 кілограмів помідорів ... Жарт) Насамперед слід вивчити заміську місцевість. Знадобиться поле кукурудзи розміром не менше 25 гектарів. Якщо поле пусте і не засіяне, купіть партію насіння кукурудзи та приготуєтеся її розсадити. Коли пагони виростуть, не чекаючи зрілості плодів, а тільки на стадії запилення тичинок необхідно зайнятися прополюванням і протоптування стежок.

Змоделюйте лабіринт заздалегідь на ватмані дотримуючись пропорції. Для чіткого формування малюнка при прокладанні стежок скористайтеся орендою квадрокоптера, щоб спостерігати загальну картину з висоти. І все, залишилося грамотно прорекламувати кукурудзяний лабіринт і готуватися до напливу клієнтів.

Ідея №83. Салат-бар

Унікальних проектів в сфері громадського харчування зараз не багато. Отже, салат-бар може вигідно виділитися серед сумовитих фаст-фудів. Бізнес-центри, торгові центри, супермаркети — ідеальні місця для організації салат-бару. Вам перш за все варто орієнтуватися на те, що першими клієнтами будуть робочі тієї організації, де ви розташуєтесь.

Для тих, хто не розуміє, що таке салат-бар — це невеликий острівець з вітринами, на яких розташовуються різні добавки та інгредієнти (овочі, фрукти, горіхи та ін.). З цих добавок клієнт сам собі формує замовлення салату або кухарі пропонують свої смачні комбінації.

Такий бар краще робити з акцентом на здорове харчування: ніякої жирної, смаженої, гострої їжі. З обладнання знадобиться те ж саме, що для шведського столу — охолоджувані вітрини, касовий апарат, еко-упаковки. З персоналу знадобиться касир, два кухарі і один чоловік на збірку і роздачу салатів.

Ідея №84. Виготовлення дерев'яного конструктора

Повсякденне життя вже давно захоплена трендом екологічності в плані всього, що можна уявити, і дерев'яні іграшки — чудовий тому приклад. Кожна перша мама зацікавлена ​​в тому, щоб її дитина гралася тільки з безпечними і екологічно чистими іграшками. Тому ідея реалізації бізнесу на виготовленні дерев'яного конструктора зараз вкрай актуальна.

Якщо ви добре працюєте з інструментом, то починати можна з домашньої майстерні, реалізуючи прості набори для складання або, якщо майстерність дозволяє, складні авторські техніки. Однак вдома займатися такою діяльністю буде не зовсім зручно, тому знадобиться оренда маленького приміщення під майстерню.

З обладнання вам необхідно закупити стандартний набір інструментів для роботи з деревом (стамески, наждачки, шліфувальні верстати). Не маючи необхідних навичок, найміть фахівця для розробки і проектування виробів, а самі займайтеся просуванням бізнесу і пошуком клієнтів.

Ідея №85. Бізнес для жінок: плетіння еко-авосьок

Еко-пакети — досить популярна тема, проте далеко не в кожному магазині вони є, а касири пропонують скласти продукти в поліетиленові аналоги. Екологічно чиста авоська — це відмінна альтернатива поліетиленовим пакетам і організувати бізнес на їх виготовленні дуже просто.

Якщо розглядати ідею для реалізації її в домашніх умовах, то без навичок плетіння з макраме тут нікуди. Вам знадобиться набір матеріалів: сутаж, тасьма, міцні нитки і кожзам для ручок. Продаж першої партії авосьок необхідна для оцінки попиту. Якщо він високий, то можна найняти додатковий персонал і збільшити кількість виготовленого продукту.

Для рекламування бізнесу відмінно підійде торговий акаунт у Інстаграмі або профіль у Фейсбуці. Також непоганим варіантом стане створення однієї сторінки з формою замовлення.

Ідея №86. Виробництво алкогольного желе вдома

Досить актуальна тема, яка вже підкорила багатьох людей в Америці. У країнах СНД така ідея поки недостатньо розвинена, відповідно, якщо зайнятися цим зараз, у вас буде не така жорстка конкуренція, як на заході.

Сама задумка дуже проста і приготування не займає багато часу. Інгредієнтів необхідно мінімальна кількість, основним з яких буде, звичайно, алкоголь. Не варто порівнювати такий десерт з коньячними цукерками, де частка алкоголю мізерна. При правильному складанні пропорцій одна порція такого желе буде дорівнювати одному «шоту». Як правило, відмінно підійде для вечірок і корпоративів.

Ідея №87. Перекладач

Дуже нехитра ідея, але надто актуальна. Даний варіант заробітку буде існувати максимально довго, адже потреба у перекладі чогось буде постійно.

У такому випадку досить почати з малого, надавати послуги з перекладу текстів, документів різного характеру. Першу зайнятість можна отримати на фріланс-біржах, де завдань по перекладах буде незліченна кількість. Набравшись досвіду, можна відкрити онлайн-бюро, найняти кілька людей, які знають різні мови і організувати грамотне управління, реалізуючи при цьому великі замовлення.

Ідея №88. «Сюрприз-бокс»

Відмінний варіант для підприємців-початківців. Ідея створення коробок сюрпризів з'явилася давно, але актуальною залишається донині, бо варіацій створення такого роду виробів безліч. Відмінно підійде для заробітку у дома, тому що не потребує наявності офісу або орендованого приміщення.

Вам знадобиться постачальник (в залежності від тематики боксів) або ви можете самі здійснювати покупки в Інтернеті, можливо оптом. Також добре мати фантазію вигадувати щось нове кожен раз, бажано, щоб це були свої варіанти, а не те, що ви побачили в Інтернеті. Згодом можна організувати інтернет-магазин.

Ідея №89. Виготовлення свічок 

Якщо раніше свічки використовувалися як елемент освітлення приміщень, то на сьогоднішній день їх частіше використовують як декоративні елементи, реалізації різних дизайнерських рішень. У будь-якому випадку, таким свічкам надають форму у вигляді різних предметів і колір або зовсім створюють фігурки персонажів і т.д.

Робити свічки можна з натурального воску. Також вам знадобляться формочки й фітель (які теж можна зробити самому з мінімальними витратами). Великим попитом користуються ароматизовані кольорові свічки.

Ідея №90. Створення ростових костюмів

Ростові костюми необхідні в багатьох сферах діяльності, аж до роздачі листівок. Періодично на вулицях можна зустріти людину, одягнену в ростовий костюм будь-якого персонажа з фільму або мультфільму, який роздає листівки про пропозиції смачно поїсти або відвідати магазин. Однак, не у кожної компанії є в наявності такі костюми, щоб одягнути своїх працівників.

Щоб зайнятися такою діяльністю, необхідно володіти базовими знаннями в швейній справі і творчим потенціалом. Знадобиться також швейне обладнання.

Ідея №91. Вирощування кактусів

Кактуси — це одна з найбільш популярних «настільних» рослин, побачити які можна всюди. Отже, потрібно розуміти, що на такий вид товару великий попит, значить можна організувати їх самостійне вирощування і подальшу реалізацію.

Завдяки тому, що такий варіант легко опрацьовується у дома, почати буде нескладно. Як правило, така ідея для початку йде як хобі, після чого переростає в заробіток. Спеціальних навичок в цій справі не знадобиться, однак для складання композицій або створення можливих великих замовлень творчий склад розуму не завадить.

Ідея №92. Вирощування шампіньйонів вдома

Продаж овочів і фруктів, вирощених в домашніх (дачних і городніх) умовах, — один з найпоширеніших варіантів отримання додаткового, а то і основного прибутку. Маючи власне приміщення, такого роду бізнес організувати дуже просто. Як правило, найчастіше багато підприємців використовують власні гаражі для подібних маніпуляцій.

Для реалізації знадобиться підготовка компосту з пастеризацією, міцелій і спеціальні мішки для розміщення посіву. Також будуть необхідні стелажі для зручності укладання мішків з міцелієм.

Ідея №93. Квітковий хостел

Ідея дуже проста: суть її полягає в тому, що багато господарів своїх домашніх рослин періодично відсутні вдома з особистих причин, а доглянути за їх флорою нікому. Рослинам потрібен постійний догляд, який ви зможете їм забезпечити і надати свої послуги іншим.

Для такої ідеї не потрібно вкладень, так як квіти ви зможете зберігати у себе вдома, особливо вигідно, якщо у вас є лоджія або балкон. З обладнання вам знадобиться тільки вільний простір і лійка з водою. Можливо, добриво або спеціальні обробні засоби, які коштують копійки.

Ідея №94. Агентство по обробці території від комах

Безліч людей мають власні заміські будинки, дачі або городні ділянки, тобто місця, де шкідливих комах греблю гати. Найчастіше, власноруч побороти таку «заразу» господарям своїх ділянок не вдається. Тому вони вдаються за допомогою до подібних агентств.

Для його реалізації вам знадобляться базові знання про те, як позбавлятися від того чи іншого виду комах, спеціальне обладнання для обробки території, захисні костюми і засоби, якими буде оброблена поверхня.

Ідея №95. Виробництво протеїнових батончиків

Знову ж правильним харчуванням, дієтами, фітнесом стурбовані багато людей в наш час. Протеїнові батончики користуються чималим попитом, але, як відомо, багато виробників часом зовсім безвідповідально підходять до питання про якість своєї продукції, тому клієнти більше віддають перевагу батончикам, виробленим в домашніх умовах.

Організувати такий бізнес дуже просто. Досить мати кілька хороших рецептів, якісні інгредієнти і сторінку в соцмережах для здійснення продажів і подальшого її рекламування.

Ідея №96. Виробництво біо-камінів

Активно набирає популярність тема, адже кожен другий мріє бачити в своєму будинку або квартирі камін. Безперечно, біо-камін — це, скоріше, імітація того, що нам хочеться бачити. Але такий варіант значно дешевше обходиться людям, ніж установка класичного варіанту. А мешканцям квартир і зовсім на руку.

Для реалізації такої ідеї необхідно спеціально обладнане приміщення, щось на зразок цеху по виробництву з хорошою вентиляцією. Необхідний склоріз, матеріали для обробки, різне дрібне електрообладнання і, звичайно, базові вміння працювати з інструментом. У майбутньому ви можете найняти фахівця і займатися тільки веденням документації та просуванням фірми.

Ідея №97. Клінінг-компанія

Займатися прибиранням в будинку — далеко не найприємніше заняття, як правило, займає багато часу. Ідея організації компанії по прибиранню різних приміщень — дуже вигідний варіант, оскільки практично не потребуватиме вкладень. Все, що знадобиться для того, щоб почати з нуля, це базові господарські снасті і обробні дезінфікуючі засоби.

Такий варіант відмінно підійде для студентів, які шукають підробіток. Для рекламування своїх послуг можна скористатися соціальними мережами або взагалі розклеювати оголошення.

Ідея №98. Магазин «Все по 5»

Ви напевно зустрічали по місту невеликі магазини, які не мають будь-якої конкретної тематики реалізованих товарів. У таких торгових точках продаються різного роду предмети побуту, електроніки, засобів гігієни, зрідка одягу та ін. Такі магазини процвітають за рахунок різноманітного дрібного і дешевого товару.

Організувати таку торговельну точку досить просто. Необхідно приміщення зі стелажами. Товар купується на китайських торгових платформах у великих кількостях і реалізується зі своєю націнкою.

Ідея №99. Перепродаж товару

Перепродаж на сьогоднішній день займається значна кількість людей. Схема заробітку дуже проста. Все, що від вас вимагається спочатку — стартовий капітал і можливість подальшої реалізації продукту.

Найчастіше для перепродажів люди співпрацюють з китайськими сайтами, купуючи товари оптом з великими знижками, далі додають націнку і перепродують за своїми каналами. Деякі через інстаграм, хтось займається тільки з торговими платформами або дошками оголошень. Інші відкривають свої магазини і продають самостійно стоячи за прилавком. Тут все залежить від ваших уподобань.

Ідея №100. 3D-моделювання

Для такого варіанту необхідно знаходити спільну мову з програмним забезпеченням для обробки фото, створення 3D-моделей різних предметів, персонажів і т.д. В інтернеті існує багато сайтів, де майстри моделювання можуть продавати свої роботи або робити їх на замовлення.

Чого вартий тільки кількість замовлень по 3D-моделювання на фріланс-біржах, де кожен зможе знайти для себе роботу. Все це можна розвинути до своєї власної студії, найняти в штат кілька фахівців і виконувати великі замовлення, просуваючи свою компанію.

 

Читайте також:

За добу госпіталізували майже три тисячі людей. Дані про COVID-19 на 12 квітня

На Вінниччині посилюють карантин та вводять додаткові обмеження. Що заборонено?

Нові пенсії та безкоштовна медицина: що зміниться у квітні для вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алексей Гура

    Я соглашусь с тем, что криптовалюту может принести неплохой доход. Мы вот как пару месяцев изучаем все, чтобы максимальную выгоду получить от криптовалюты. Вкладываем тут денежки https://crybex.com/exchange-btc-to-p24uah/ Здесь просто менять крипту на гривны и обратно. Все приходит на карту, что очень просто.

  • Елена Савченко

    Идеи очень классные, можно взять на заметку. В свою очередь, хочу посоветовать интересный портал, который позиционируется как виртуальная среда для профессионалов в области управления и цель обмена актуальной методологической информацией, практическим опытом, а также обсуждение теоретических аспектов и проблем применения управленческих идей. http://www.management.com.ua/consulting/cons142.html

  • Віталій Козицький

    Да, идея с криптовалютами очень классная, может в будущем принести большой доход. Вот почитайте https://apostrophe.ua/ua/pages/top5-sovetov-dlya-nachinayuschih-kriptoinvestorov как правильно инвестировать и на что стоит обращать внимание при покупке криптовалют. Все просто, нет ничего сложного и запрещенного, все легально.

keyboard_arrow_up