Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (19 - 25 липня)?

Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (19 - 25 липня)?
  • На минулому тижні котирування безготівкового долара змінювалися в неширокому діапазоні, а Національний банк виконував функцію спостерігача і ні разу не вийшов з інтервенцією.

Ключовою подією наступного тижня стане засідання Правління Національного банку України з питання зміни облікової ставки, яке пройде в четвер 22 липня. Про це повідомляє сайт Курс. Нацбанку доведеться вирішити непросте завдання: підвищити ставку, відреагувавши на зростання інфляції в країні, або спробувати залишити її на колишньому рівні.

Від рішення регулятора залежить і поведінка на валютному ринку: підвищення ставки може на час підтримати гривню. Як мінімум до четверга обстановка на валютному ринку бачиться спокійною і врівноваженою, імовірність різких коливань невелика.

  • Готівковий долар на наступному тижні буде торгуватися в діапазоні 27,00-27,35 гривень, ймовірність виходу з нього невелика.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і зміни курсу долара до гривні. Діапазон коливань євро в світі залишимо тим самим: 1,1740-1,2040 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 31,90 до 32,40 гривень за один євро.

Російський рубль на наступному тижні продовжить рух в коридорі 73-75 рублів за долар.

  • В Україні готівковий рубль може подешевшати на кілька копійок: його будуть продавати в інтервалі 3,62-3,73 гривні за 10 російських рублів.

А ось по чому сьогодні продають валюту у Вінниці:

 

Читайте також:

«Пішла купатись та не повернулась». Дізналися про останні хвилини життя 22-річної Ірини

Вінничан цими вихідними запрошують щепитися вакциною від «Pfizer»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up