Рейд по їдальням: як і чим годують вінницьких офіцерів

Рейд по їдальням: як і чим  годують вінницьких офіцерів

Журналісти 20minut продовжують шукати місця, де у Вінниці можна смачно і не дорого поїсти. Цього разу ми обідали разом зі працівниками колишнього Головного штабу командування Військово-повітряних Сил України та вінницького 45-го заводу.

Адреса: вулиця Стрілецькаа, 61

Час роботи: 9:00 - 15:00. Працює без вихідних

Відео дня

Інтер'єр: Кафе-бар "Офіцерське" знаходиться у двоповерховому приміщенні колишньої їдальні штабу командування ВПС України. Годують на першому поверсі.

- Зараз ми самі по собі, - розповідає працівниця кафе. - Колись це була військова їдальня. На території частини залишилась своя їдальня, де годують солдат. Але до нас ходять всі офіцери, крім того робітники заводу, бо своя їдальня у них закрилась.

В 12:30 - з відвідувачів лише троє іноземців. Приміщення просторе. Є два прилавки, за якими обслуговують клієнтів. Той, що далі - для видачі обідів, ближній працює, як бар. Зібравши обід на рознос з другого столу, його потрібно занести до барної стійки де розраховують.

До новорічних свят приміщення прикрасили, на одному з столів встановили ялинку, на лампи наліпили дощик. 

 

Гігієна: Перед входом в зал є один умивальник, але майже не помітний. На столах є солонки та серветки, столове приладдя не алюмінієве.

 

Обслуговування: В залі працює кілька жінок, одягнених в уніформу. Не запитували про порції і насипали повні. Одна з жінок запитала чи я прийшов до них вперше, бо раніше не бачили. Побажали смачного і запросили заходити до них частіше.

Меню: Розписане на цілий місяць і висить на стіні поблизу стола роздачі. Страви потрібно запитувати в працівників, бо не все є в продажу. Серед цікавих назв  трапляються Баклажани "ЗАГАДКА" за 10 гривень 50 копійок та два варіанти "Козлик в огороді" по 10 гривень та 11 гривень. 

Ціна: За обід заплатили 51 гривню. Борщ - 16 гривень, пюре - 6,50, сарделька відварна - 17 гривень, буряк з майонезом - 9,50, два шматочки хліба - 2 гривні. Пізніше з'ясувалось, що салат з майонезом насправді був без майонезу, а це зовсім інша страва. На виході працівниця повернула різницю.

- Вибачте будь ласка, я не хочу ніяких проблем, це я неправильно порахувала, з майонезом - це інша страва, - пояснила працівниця їдальні на касі. - Заберіть будь ласка різницю у 5 гривень.

Після перейменування вулиць на чеку друкують стару адресу: замість вулиці Стрілецької залишилась стара назва - Червоноармійська.

Термінал:
немає
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Задунайский Торонтуй

    Хорошая столовка. В 90-х мы там перекусывали, и весьма недурственно...
  • З.А.Глядач

    "Після перейменування вулиць на чеку друкують стару адресу: замість вулиці Стрілецької залишилась стара назва - Червоноармійська."

    А-а-а!!! Все пропало!!! Країна в небезпеці!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up