Рейд по їдальням: Як годують у «Просторі їжі» на Супутнику

Рейд по їдальням: Як годують у «Просторі їжі» на Супутнику

Журналісти 20minut продовжують шукати місця, де у Вінниці можна смачно і не дорого поїсти. Цього разу ми обідали у кафе «Простір їжі» на Супутнику.

Адреса: вулиця Грушевського, 66
Час роботи: 9:00–18:00
Вихідний: неділя

Інтер’єр: Кафе «Простір їжі» знаходиться підвальному приміщенні будинку на вулиці Грушевського. Вхід в кафе з рогу будинку. Спустившись по сходах потрапляємо у приміщення розділене на дві частини. В одній з них стіл роздачі та кілька столів, в іншій — лише столи. На стінах висять фото різних страв. Столи та стільчики виглядають новими.

Відео дня

 

Гігієна: В приміщенні є туалет з одним умивальником, рідким милом та паперовими рушниками. На дверях напис, що відвідувачі кафе можуть скористатись туалетом безкоштовно, для всіх інших це коштуватиме дві гривні. 

Обслуговування: Близько 13:00 біля стола роздачі черга, але вона швидко рухається. За столом працюють дві жінки, ще одна на касі. Одягнені у фартухи та косинки. Перед видачею страв їх зважують на вагах, щоб не помилитись і видати кількість вказану в меню. Біля каси, за склом, висить напис: «адміністрація залишає за собою право відмовити клієнту в обслуговуванні не пояснюючи причин».

Ціна: Меню можна зустріти одразу в кількох місцях, починаючи з вхідних дверей. Загалом за обід ми заплатили 61 гривню: котлета по-домашньому — 18 грн., картопляне пюре — 14 грн., суп гороховий — 12 грн., узвар — 6 грн., салат «Капуста з морквою» — 10 грн.


Термінал: не працює

Інші їдальні про які ми писали, шукайте на карті:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Марія

    Перестала там обідати через грубість персоналу та одноманітність страв, в центрі є ще хороша столовка Калина біля костелу
  • Марія

    Перестала там обідати через грубість персоналу та одноманітність страв, в центрі є ще хороша столовка Калина біля костелу
  • Anton Z.

    А еще они уже больше пол года врут что у них не работает терминал. А по сути его тупо нет)

    Но в целом норм столовка

    Тина reply Anton Z.

    Там очень плохая связь и по этому не работает терминал просто зависает . Зачем устраивать очередь в час пик иза терминала ? Все люди спешат на роботу и хотят быстро покушать!!!

    Anton Z. reply Тина

    ну наверное потому что закон)) А во-вторых, это просто непонимание терминалов. Им просто нужен интернет(проводной или вайфай) и все будет работать как в Сильпо.

    И да, GPRS канал связи(мобильный интернет) еще стоит доп. денег. И реально зависит от погоды и приема, его стоит избегать, если есть нормальный интернет. А он там скорее всего есть.
  • Sergei Protsuk

    З якої причини адмінистрація може відмовити в обслуговуванні?

    Анонім reply Sergei Protsuk

    З причини того, що заклад е приватною власністю, і власник та адміністрація мае право вирішувати, кого пускати, а кого, - ні. Це не державний обшепіт.

    З.А.Глядач reply Sergei Protsuk

    У випадку,коли адміністрації сеча в голову вдарить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up