Новий енергоринок допоможе зекономити бізнесу на електроенергії (Новини компаній)

Новий енергоринок допоможе зекономити бізнесу на електроенергії (Новини компаній)

З 1 липня 2019 року в Україні запрацював новий ринок електроенергії, який створив  сучасну, прогресивну модель формування цін на електроенергію. Раніше ціну електрики планували на періоди від півроку, зараз —  об'єктивне формування вартості по годинам і на добу наперед, залежно від споживання.

Така модель — це конкурентний ринок, на якому електроенергію можна купити за договірною ціною. Електрика стала товаром, який можна придбати в «супермаркету», де є безліч пропозицій від компаній-постачальників та різні ціни на електроенергію.

Так ви можете обрати найдешевшу електроенергію того обсягу, який потрібний для вашого підприємства.

Роль нового ринку електроенергії в тому, щоб забезпечити конкуренцію, а не обгрунтовувати підвищення цін на світло якимись, невідомими загалу, «ринковими» механізмами.

Як діяла система раніше і яким чином бізнес може сьогодні зекономити на світлі?

До 2019 року електростанції продавали всю вироблену електроенергію у «єдиний кошик» Державному підприємству «Енергоринок». Вартість цієї електроенергії для кожного виду електростанцій (теплові, атомні тощо) встановлював державний регулятор НКРЕКП.

Надалі ДП «Енергоринок» продавав всю куплену електроенергію обленерго, а ті, в свою чергу — побутовим споживачам та підприємствам. Кошти за споживання електрики рухалися по цьому ланцюгу в зворотньому напрямку: платежі споживачів надходили до обленерго, звідти — до «Енергоринку», а потім — до електростанцій-виробників.

Але з реформою в сфері електроенергії, що стартувала влітку 2019 року, вартість електроенергії для промисловості не встановлюється Регулятором, а визначається ринком, на якому за таких клієнтів борються компанії-постачальники електроенергії.

Крім того, маючи автоматизовану систему комерційного обліку електроенергії, споживачі можуть зміщувати своє споживання на більш дешевий час, що може суттєво вплинути на вартість електроенергії та стати джерелом економії коштів.

Юридичні особи вже можуть змінювати постачальника, обираючи найкращу комерційну пропозицію від багатьох компаній-продавців електроенергії, орієнтуючись на нижчу ціну, індивідуальний графік оплати та сервіс.

Одним із багатьох надійних постачальників електричної енергії є Зовнішньоекономічна асоціація «Новосвіт» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Енергоінвест», які здійснюють постачання  електроенергії більше 20 років. Нині обслуговуємо 35 постійних клієнтів, загальне споживання яких становить 15 мільйонів кіловат*годин щомісяця.

ЗЕА «Новосвіт» та ТОВ «Енергоінвест» пропонують своїм споживачам ціну продажу електроенергії, що може бути нижчою від ціни попереднього постачальника.

Вартість продажу електроенергії обговорюється індивідуально для кожного підприємства-споживача, та залежить, зокрема, від наступних чинників: добовий графік споживання електроенергії та його дотримання, обсяг споживання, графік оплати тощо.

Шановні потенційні споживачі!
Укладення договору на постачання електроенергії із ЗЕА «Новосвіт» та ТОВ «Енергоінвест» гарантовано надасть вам наступні переваги:

  • Вигідна ціна за електроенергію, яку можна змінювати щомісяця;
  • Замість 100% авансової оплати за електроенергію можлива оплата частинами протягом місяця;
  • За побажанням споживача — здійснення монтажу автоматичної системи контролю і обліку електроенергії (АСКОЕ, ЛУЗОД), подальше її технічне обслуговування і зчитування даних;
  • Безоплатна допомога в оформленні документів для зміни електропостачальника;
  • Безоплатні технічні, консультації та правова підтримка протягом всього часу співпраці;
  • Впевненість у майбутньому.

Щоб отримати інформацію та електроенергію за вигідною ціною дзвоніть на нашу гарячу лінію:
ТОВ «Енергоінвест» (0432)55-42-83, (068)270-13-16;
ЗЕА «Новосвіт» (0432)52-46-88, (067)825-32-45.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up