Незручно вийшло: Вінничанин увійшов в ТОП найбагатших службовців України через помилку з "віллою"

Незручно вийшло: Вінничанин увійшов в ТОП найбагатших службовців України через помилку з "віллою"

Працівник жмеринського пенсійного фонду через помилку в декларації опинився на 63 місці в Україні серед  держслужбовців за розміром житла. 

Завідувач сектору підтримки, адміністрування та захисту інформаційно - аналітичних систем Сергій Швець замість будинку площею 41,6 квадратних метри вказав у декларації розмір 4166. Такий «статок» вивів його на 63 місце в Україні за розміром житла серед держслужбовців.
 


- Ви шо?! Воно мені треба стільки?! – каже Сергій Швець. – Це помилка. Заповняв декларацію правильно, але не передивлявся потім. Дякую, що побачили. Зараз буду зв’язуватись з НАЗК. Ше будуть мною там перекидатись. В мене маленький будиночок, таких статків я не маю.
Щоб зрозуміти масштаб помилки, ми знайшли на одному з сайтів будинок площею 1460 метрів квадратних. Це вілла 17 сторіччя в Тоскані. Коштує 3 мільйони 300 тисяч євро. Виглядає вона ось так:



Крім будинку жмеринський держслужбовець задекларував більше двох гектарів землі. За його словами, батьки раніше працювали вчителями і земля їм дісталась від колгоспу. У 2014 році вирішив її переоформити на себе.
Рейтинг найбагатших держслужбовців складений Telegram Open Declaration Bot зараз виглядає так:



Нагадаємо, чиновники подавали декларації до 30 жовтня. НАЗК дає десять днів, аби виправити помилки і пояснити причини. Якщо помилка не є поважною, службовця оштрафують на 750-1700 гривень.

Читайте також:
Не бідні люди: Скільки грошей показали в деклараціях чиновницькі «вершки» міської ради Вінниці
Впливові та багаті: що задекларували вінницькі обласні прокурори

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up