Впливові та багаті: що задекларували вінницькі обласні прокурори

Впливові та багаті: що задекларували вінницькі обласні прокурори

На чому їздять, скільки отримують та які суми мають на рахунках «вершки» Вінницької обласної прокуратури? Редакція 20minut.ua уважно розглянула їхні декларації.

Один мільйон двісті сорок п’ять тисяч гривень. Стільки грошей загалом вказано у деклараціях керівництва Вінницької облпрокуратури. У доларах кошти зберігає тільки один з них — заступник прокурора Олександр Попеско. Його родина має на рахунках 15 тисяч «зелених».

Прокурор Вінницької області Вячеслав Соколовий вказав, що його родина має чотири земельні ділянки, загальною площею 23437 метрів квадратних. Це приблизно дорівнює площі трьох футбольних полів.

Відео дня

Його дружина — Наталія Соколова — є співвласницею фермерського господарства «Плебанівський Сад». У декларації вказано, що її частка (50%) коштує 100 гривень. За 2015 рік вона заробила на цій фермі понад 150 тисяч гривень.

Сам прокурор на своїй посаді отримав 315284 гривень заробітньої плати. З інших прибутків у Вячеслава вказані тільки отримані відсотки у банку — 203 гривні.

Соколовий їздить на TOYOTA LAND CRUISER, 2012 року випуску. За неї віддали майже мільйон гривень. Тоді Вячеслав перебував на посаді першого заступника облпрокурора. Машина, до речі, належить не йому, а Петру Соколовому, ймовірно, батьку посадовця.

Читайте також: Не бідні люди: Скільки грошей показали в деклараціях чиновницькі «вершки» міської ради Вінниці

Подивіться детальну інфографіку про те, що ми знайшли у деклараціях керівництва облпрокуратури.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Иванов Иван

    BMW x5 2005 12000тыс миль в среднем около 9000тыс баксов

    Анонім reply Иванов Иван

    BMW x5 2005 посмотри на авториа от 15 уе а такая как у него 18000.

    За 9000 купишь от мертвого осла уши

    Иванов Иван reply Анонім

    так это здеся где сегодня голосуют я там нуль пропустил 120000тыс миль

    Анонім reply Иванов Иван

    1
  • Торонтуй

    Х5 за 6 тыщ баксов. И я бы не отказался.

    Гриша reply Торонтуй

    Видать торонтуй на своей стройке умом поехал. 11-летняя BMW по винницким дорогам - только на запчасти и работать... BMW в обслуживании - одна из самых дорогих машин. После 5 лет начинают сыпаться и только успевай ремонтировать...

    Anonymous reply Гриша

    Григорій, Вам шкода  пана Олега? Чому Ви вирішили що на запчастини саме йому працювати? Як зауважив читач Торонтуй людині шалено повезло з ціною на авто, напевне щастить з ремонтами та обслуговуванням. Цікаво, а вони знають вартість палива на АЗС, або вартість ТО? Годувати тиких "коней" не дешево. Напевне не легко проводити весь час у роботі.  Є і гарні новини у всі є житло, можливо не будуть просити надати квартиру з "бюджету". Хоча допомогу для  народних прокурорів  місто повино надати, не кинути людей у скруті, у такий тяжкий час. Добре  що люди беруть приклад з шефа люблять працювати на землі, тяжко працюють,  навести лад на такій площі не кожний фермер зможе, хороший приклад для рядових працівників. Декларація це гарний приклад до чого має прямувати слуга народу. Побажаю успіхів у роботі іншим працівникам прокуратури підтримку суспільства, субсидію на комуналку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up