Незламний бізнес: вже 266 релокованих підприємств зареєструвалися у Вінниці

Незламний бізнес: вже 266 релокованих підприємств зареєструвалися у Вінниці
  • Протягом січня до нашого міста переїхали 14 нових суб'єктів господарювання з зони бойових дій. Станом на початок лютого у Вінниці вже зареєстрували 266 релокованих підприємств.

Як зазначив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, 76% новоприбулих почали працювати.

 

— Це надзвичайно важливо, позаяк всім відомо, що зараз не найкращі часи для ведення бізнесу. Але люди не зважають на труднощі, і переїжджають до нашої громади, щоб продовжувати працювати та розвивати свій потенціал. Саме завдяки цьому ми маємо вже 1430 новостворених робочих місць і 140 з них з'явилися за перший місяць цього року!, — сказав Андрій Очеретний.

Відео дня

Він також додав, що багато представників бізнесу з регіонів, де зараз складна ситуація, цікавляться нашим містом. Супроводжують переселений бізнес фахівці департаменту економіки і інвестицій ВМР, нині вони продовжують опрацьовувати заявки на переміщення.

— Як на початку війни, так і зараз ми готові підставити плече та допомогти в пошуках складських чи виробничих приміщень, контактів для співпраці з нашими місцевими підприємствами та, звісно, в оформленні необхідних документів. Тільки разом ми зможемо утримати економіку і після перемоги її розбудовувати, — наголосив Андрій Очеретний.

Історії успіху

А які підприємства з інших областей наразі працюють у Вінниці? Ось декілька історій.

STALEKS. Відомий виробник професійних інструментів для манікюру та педикюру. Крім харків’ян, станом на початок вересня на підприємстві працювали 92 вінничан. STALEKS ще потребує працівників.

— Головне від кандидатів на посаду — це бажання і руки з правильного місця. А як працювати, ми навчимо. Зарплату пропонуємо ринкову, — говорив журналісту заступник директора STALEKS Тимур Тодуа.

УКпостач. Підприємство випускає у Вінниці холодильне обладнання. У кінці вересня тут працювали 134 мешканців Вінницької громади. Тоді на підприємстві нам розповідали, що штат укомплектований, але у планах було запустити ще одну лінію складання продукцію.

Контакти для довідок: (050)320-79-66.

 

Anabel ArtoЦе швейний цех, який у Вінниці виготовляє жіночу білизну. На початок жовтня тут працювали 15 вінничанок, а загалом потужності підприємства розраховані на те, щоб дати роботу 50 швачкам.

— Ми поки що не готові брати людей без досвіду, щоб навчати у себе. Але безперечно, трохи згодом відкриємо навчальний центр при виробництві й будемо розширяти цех у Вінниці, — говорили засновники бренду Анастасія та Андрій Дуліни.

Дізнатися, чи є ще вакансії, можна за цим номером телефону: 066-014-91-87, Олена Володимирівна.

Раніше, нагадаємо, ми розповідали історію херсонців, які з нуля перезапустили своє кафе-кондитерську в центрі Вінниці.

 

Читайте також:

Від сьогодні у Вінниці відновили рух трамваїв за трьома маршрутами

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алина Осипова

    Непогано

keyboard_arrow_up