На «Поділлі» відкрився комп'ютерний сервіс «IT Company Group» (Новини компаній)

На «Поділлі» відкрився комп'ютерний сервіс «IT Company Group» (Новини компаній)

Те, що ви зремонтували в комп’ютерному сервісі «IT Company Group», навряд чи скоро понесете в сервісний центр, запевняють в компанії.

А якість подальшої роботи комп’ютера, іншої офісної техніки, комп’ютерної мережі, системи відеоспостереження або кабельних мереж вінничанам гарантують вже 9 років — з 2008-го на ринку!

Кліентів поважають всіх. І не беруть до уваги — дрібний чи великий обсяг роботи.

— Якщо буде багато замовлень, я переодягаюся в робочу форму і іду допомагати. Нас робота не лякає, – каже Олег Сташко, керівник «IT Company Group». 

Тут ремонтують ноутбуки, комп’ютери і все, що з ними пов’язане. У комп’ютерному сервісі вінничани можуть отримати гарантію і знижки на ремонт, запчастини та виконані роботи. 


Нещодавно комп’ютерний сервіс «IT Company Group» переїхав у мікрорайон «Поділля». Звичайно, разом з персоналом. Тож якість послуг залишилася високою, бо так було завжди.

– Працівники у нас зі стажем. Головний інженер, який завідує сервісом, працює 10 років. Особисто я на ринку 12 років. Коли беру людину на роботу, я її вчу, поки вона не досягне тієї якості, яка має бути, –  каже Олег Сташко.


У комп’ютерному сервісі «IT Company Group» людям допомогають вирішити будь-яку проблему. Обслуговують як індивідуальних замовників, так і корпоративних.

– Ставимо програмне забезпечення, налаштовуємо, робимо це швидко і якісно. Виконуємо будь-який ремонт — чи то комп’ютер “гальмує”, гудить та перегрівається чи “поводить” себе погано або не вмикається взагалі. Робимо очистку системи охолодження. Тобто ми надаємо повний спектр послуг по ремонту комп’ютерної техніки, –  додає керівник «IT Company Group».


Для підприємств сервісний центр виконує абонентське обслуговування – від монтажу кабельних мереж до налаштування серверних платформ, програм, систем відеоспостереження. Також «IT Company Group» може стати вашим персональним системним адміністратором. Компанія забезпечить підтримку в повсякденній роботі з комп’ютерною технікою та мережею.

Постійним клієнтам дають знижку. Але ціни, як кажуть, у них зовсім «не кусаються». 

 

– Ми ідемо в середній ринковій ціні, а також робимо знижки. Раніше у нас була така штука, як «вибий знижки». Висів «дартс» і три дротика. А зараз, якщо клієнт до нас приходить вдруге, ми робимо знижку до 20%, –  розповідає пан Олег.


Якість роботи гарантують не тільки досвідом, а й відповідальністю. Кажуть, що причина неполагодженого комп’ютера чи ноутбука може бути тільки одна – нерентабельний ремонт, який за вартістю майже дорівнює купівлі нового пристрою.

– По-перше, ми стовідсотково несемо відповідальність за ту роботу, яку робимо. Немає такого, що ми будемо робити так, щоб людина знову заплатила за ремонт упродовж дії гарантійного терміну. По-друге – це комплексне обслуговування, до нас можна звертатися з будь-якою проблемою, –  запевняють у сервісному центрі.


Розташований сервісний центр на вулиці Зодчих, 7.

Детальніше з послугами можна ознайомитись на сайтах компанії:
remont-noutbukov.vn.ua
remont-pc.vn.ua
admin.vn.ua 

Щоб безкоштовно викликати майстра, треба лише зателефонувати або замовити дзвінок на сайті.

Телефони: +38 097 350 45 45, +38 063 350 45 45

Але, якщо зручніше, то можна й самому віднести поламану річ у сервісний центр. 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up