Жінок-підприємиць з Вінниччини запрошують до участі в конкурсі мінігрантів

Жінок-підприємиць з Вінниччини запрошують до участі в конкурсі мінігрантів
  • Конкурс мінігрантів від благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні» — це чудова можливість для жінок-підприємиць Вінницької та Кіровоградської областей отримати фінансову підтримку та розвинути свій бізнес.
  • За час проведення перших двох хвиль конкурсу фонд надав понад 60 грантів на загальну суму 3,8 млн грн.
  • Фонд підтримує українок, які релокують або створюють з нуля власний бізнес, організовує для них навчання та впроваджує гуманітарні проєкти.

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America запускає конкурс мінігрантів для жінок-підприємиць Вінницької та Кіровоградської областей. Переможниці отримають по 70 тисяч гривень на розвиток свого бізнесу та створення нових робочих місць.

— Головний принцип нашої діяльності — це «кола по воді» — безперервний рух, в якому кожна краплинка допомоги, кожна дія відбивається у великому масштабі. Фонд «Жіночі можливості в Україні» отримав підтримку від Федерації єврейських громад Північної Америки, щоб продовжити надавати фінансову допомогу для розвитку жіночого бізнесу. Разом ми сприятимемо вам, а ви своїм успіхом стаєте прикладом і підтримкою для інших. Цей коловорот допомагає розвивати такий обмін добром, що робить світ кращим, стимулює зростання й творить позитивні зміни у нашому суспільстві, — розповідає Влада Недак, засновниця благодійного фонду.

Відео дня

Участь у конкурсі можуть взяти:

  • Жінки-підприємиці, які мають зареєстрований ФОП у Вінницькій або Кіровоградській областях (або релокували бізнес на цю територію після 24 лютого 2022 року).
  • Бізнес учасниці має працювати не менше шести місяців.
  • Переможниця конкурсу зобов'язується створити мінімум одне нове робоче місце.

Для участі у конкурсі з 11 по 31 березня 2024 року необхідно:

  • Заповнити онлайн-форму заявки.
  • Додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше інформації про конкурс та умови участі можна знайти у Регламенті.

 

Читайте також:

Хліб для фронту буде пекти переселенка з Криму. Пекарню відкриє на виграний грант

У Іллінцях вінничанин вирощує креветки. Його ферма діє під теплицею біля дому

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up