Капітальний ремонт харчоблоку в школі №12. Де взяли шість мільйонів гривень?

Капітальний ремонт харчоблоку в школі №12. Де взяли шість мільйонів гривень?
  • У вінницькій школі №12 скоро запрацює оновлений харчоблок.
  • Працівники завершують ремонт приміщення, після чого встановлять сучасне обладнання. 

Капітальний ремонт харчоблоку у вінницькій школі №12 проводять в рамках Програми «Спроможна школа для кращих результатів», яка реалізується на умовах співфінансування: 70% коштів — з державного бюджету, 30% — з бюджету Вінницької міської територіальної громади. Про це повідомляють у вінницькій мерії.

У приміщені завершили чорнові роботи: зробили бетонну стяжку підлоги, зацементували стіни, змонтували каркас для підвісної стелі. Також виконали електромонтажні роботи, оновили систему водопостачання та опалення.

Наразі майстри шпаклюють та оздоблюють стіни, укладають плитку на підлогу, проводять підготовчі роботи перед монтажем системи вентиляції повітря, встановлюють дверні блоки. Працюють і над облаштуванням пандусу.  Роботи виконали на 75%.

Відео дня

«Департамент освіти Вінницької міськради написав проєкт і взяв участь в Урядовій Програмі «Спроможна школа для кращих результатів». На капітальний ремонт передбачили майже 4,47 мільйоінв гривень. З субвенції Програми — 3,13 млн грн, з бюджету Вінницької громади — 1,34 млн грн. До того ж міська влада профінансувала і закупівлю обладнання. На це спрямували два мільйони гривень. Після завершення ремонтних робіт майстри встановлять обладнання у харчоблоці: пароконвектомати, посудомийні машини, холодильники, виробничі столи, стелажі», — каже директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

 

Читайте також:

Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

«Тепліша, ніж в попередні роки»: синоптик розповіла про погоду взимку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up