Опалювальний сезон 2022-2023. Як підготуватись правильно? (партнерський проєкт)

Опалювальний сезон 2022-2023. Як підготуватись правильно? (партнерський проєкт)

У літа, як і всього приємного, є один недолік: воно дууууже швидко закінчується. Ще вчора рятувалися від спеки, а вже сьогодні – в помешканні не так тепло, як хотілося б.

Щоб холод не застав вінничан зненацька, пропонуємо їм готуватися вже зараз.

Підібрали в огляд компанії, що пропонують кращі рішення та допоможуть підготуватись до зими вчасно

  1. Електрообігрівальні прилади і радіатори від ТМ Термія

  2. Інноваційне утеплення від компанії ТОВ Зодчий 

  3. Встановлення енергоефективних вікон від ТМ КОРСА

  4. Ремонт та регулювання пластикових вікон від компанії Enfield-windows

  5. Теплові насоси VSK CLIMAT


Найкраще рішення для вашої оселі - ТМ Термія

Вінницький завод “Маяк” уже 53 роки успішно працює на благо нашої держави та вінничан. Підприємство займається розробкою і виготовленням широкого асортименту побутової техніки, електрообігрівальних приладів і радіаторів (мідно-алюмінієвих, сталевих) для систем опалення під власною торговою маркою «Термія»,  а саме 

  • Інфрачервоні обігрівачі - для локального обігріву приміщення. Для обігріву використовується інфрачервоне випромінювання, яке нагріває поверхні, а не повітря, що створює комфортні умови там де необхідно, балкон, робочий стіл, ліжко або робоче місце в гаражі.

  • Електричні конвектори призначені для основного або додаткового обігріву будинків, квартир, офісів. Встановлюються на стіні або стаціонарно на підлозі. Відмінною особливістю є інтенсивний обігрів приміщення, прискорює природну циркуляцію далі..

  • Маслонаповнені електрорадіатори здатні забезпечити комфортний обігрів при економному споживанні електроенергії  та  характеризуються високою ефективністю роботи протягом всього періоду експлуатації, який становить мінімум 10 років.

  • Електричні котли ТМ “ТЕРМІЯ” випускаються в двох варіантах - з циркуляційним насосом WILO (виробництва Німеччина) та без нього. Всі прилади оснащені терморегулятором відомих світових брендів CAMPINI COREL, який забезпечує автоматичне регулювання температури води в системі. 

  • Системи плінтусного обігріву ідеально підходять для квартир, заміських домів, басейнів, ванних кімнат. Система дозволяє досягнути максимально рівномірного обігріву по всьому об’єму приміщення та комфортно розподілює нагріте повітря. Далі..

  • Радіатори ТМ ТЕРМІЯ призначені для монтажу на поверхні стін або на опорах на поверхні підлоги при відсутності можливості проведення монтажу на стіну.

  • Теплові гармати ТМ «Термія» - це потужні професійні повітряно-опалювальні агрегати. Призначені для обігріву різних видів приміщень - кімнат, складів, майстерень, гаражів та цехів. Простота експлуатації, мобільність, надійність, прийнятна ціна – основні переваги теплових гармат.

  • Промислові тепловентилятори Моделі марки ТЕРМІЯ призначені для основного або допоміжного обігріву виробничих цехів, торгових павільйонів і споруд, складських приміщень, офісів, майстерень, будівельних майданчиків, гаражів, ангарів та інших приміщень. Далі..

Адреса: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 105
Контакти на сайті: termia.com.ua/contacts


Інноваційне утеплення від компанії ТОВ "Зодчий"

Кожній будові необхідний енергоаудит, такі дослідження заощаджують витрати на утеплення будинку і гарантують подальше комфортне проживання в будинку після утеплення протягом десятків років.

Грамотно проведена термомодернізація вдома економить до 80% теплових ресурсів 70% сімейного бюджету при оплаті комунальних платежів. 

Правильно підібраний утеплювач окупається у протягом кількох років, а комфортність проживання і влітку, і взимку зростає в рази. Утеплюйте будинок тоді, коли це зручно та вигідно вам!

Переваги утеплення за допомогою пінополіуретану: 

  • Найнижчий коефіцієнт теплопровідності;
  • Тривалий термін експлуатації;
  • Відмінні гідроізоляційні властивості;
  • Безшовне нанесення на будь-яку поверхню гарантьує відсутність виникнення "містків холоду" та утворення конденсату під дахом або на стінах вдома;
  • Швидке нанесення шляхом напилення на великі площі;
  • Можливість утеплювати будь-які складні поверхні форми;
  • Не потрібно розбирати стару покрівельну конструкцію;
  • Підготовчі роботи мінімальні;
  • Хороша адгезія (прилипання) до будь-яких будівельників.
  • ним матеріалам;
  • Повне усунення дефектів поверхні

Сучасні технології дозволяють проводити роботи з утеплення цілий рік.

Також пропонуємо послуги з гідроізоляції з використанням напилюваної полісечовини.

Контактна інформація:
+38(067) 757-02-67
+38(067) 432-79-35


Зберегти тепло – справа №1 для енергозберігаючих вікон КОРСА

Чи знали ви, що близько 80% тепла в приміщенні може втрачатися через вікна? Найбільше це відчувається в холодну пору року, але завдяки розвитку віконних технологій, цей показник можна мінімізувати. Енергоефективні вікна КОРСА дозволяють зберігати тепло в приміщенні та економити на комунальних послугах.

Вінницька компанія Вікна КОРСА понад 24 роки займається виготовленням металопластикових та алюмінієвих вікон і дверей. За цей час більше 500 тисяч замовників в Україні та за її кордонами переконалися в якості вікон, зроблених у Вінниці.  Дізнатися більше про компанію… 

Щоб обрати справді якісні та енергоефективні вікна, компанія рекомендує підходити до питання комплексно і зважати на такі складові:

  • віконний профіль;
  • склопакет;
  • якість монтажу.

Читати детальніше…

Суттєво покращує показник енергоефективності – ексклюзивна комплектація вікон склопакетами з пластиковою теплою дистанційною рамкою SWISSPACER, склом ClimaguardSolar та наповнення інертним газом Аргоном.

Енергозберігаючі вікна від Вікна КОРСА – це запорука економії, адже поєднують у собі бездоганну якість, новітні технології та 10 років гарантії і безкоштовного сервісного обслуговування.

Адреса у м. Вінниця: вул. Келецька, 60
                                    вул. Театральна, 3.

Тел. 0800-210-210
Детальніше на сайті https://www.korsa.ua/ua 


«Енфілд Віндовс» виконує - ремонт та регулювання вікон і дверей у Вінниці 

Усуваємо продування з вікон, неполадки в роботі фурнітури вікна. 
Регулювання вікон, заміна ущільнювачів та склопакетів - оперативно, з гарантією і за доступними цінами виконують майстри компанії «Енфілд Віндовс».

Ми пропонуємо

  • Регулювання пластикових вікон - 150 - 200 гривень;
  • Регулювання балконних дверей - 200 - 250 гривень;
  • Заміна склопакетів - від 1500 грн за метр кв.;
  • Ремонт вікон - від 200 гривень;
  • Заміна ущільнювача - від 50 грн/метр.

Чому з нами - вигідно?

  • Можливий ТЕРМІНОВИЙ виїзд майстра по Вінниці
  • Гарантія на всі запчастини використані у ремонті
  • Гарантія на всі роботи - 12 місяців.
  • Оплата - готівка, переказ на карту, безготівковий розрахунок (для ФОП і юр.осіб).

Виклик майстра: enfield-windows.com/ua/vinnycya
Тел.: 096 268 49 49 


ТОВ «VSK CLIMAT»

Ми – українська компанія з виробництва, продажу, встановлення та обслуговування теплових насосів VSK CLIMAT

Теплові насоси VSK CLIMAT – це екологічні, економні та вигідні системи, що забезпечують подачу гарячої води, обігрів та охолодження приміщення. Зібрані з комплектуючих всесвітньо відомих брендів, які вже зарекомендували себе на ринку опалення та водопостачання: компресори MITSUBISHI, COPELAND, водяні насоси WILLO, GRUNDFOS, HITACHI. Теплові насоси VSK CLIMAT – оптимальна альтернатива бойлерам, кондиціонерам, котлам та дороговартісним системам опалення. 

Принцип дії теплових насосів базується на використанні регенеративної відновної енергії Землі: тепло ґрунту, ґрунтових вод, свердловинних вод та інших водойм, повітря та технологічних викидів.

В основі створення теплових насосів VSK CLIMAT високі стандарти якості, вимоги екологічності та економності, зручності користування та технологічна новизна.

Окрім широкого вибору теплових насосів VSK CLIMAT пропонує їх встановлення та подальше обслуговування, а також модернізацію існуючих систем опалення. 

Наша Компанія є українським виробником теплових насосів VSK CLIMAT в Україні, а тому пропонуємо демократичні ціни та знижки (деталі – у продавців) 

Тел.:  (095) 57 94 466, 
          (073) 57 94 466
Сайт: vsk-climat.com.ua
Інстаграм: @vsk_climat
Фейсбук: @Vsk-Climat

keyboard_arrow_up