​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №50

​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №50

Кому «світять» більші податки за продаж авто, де безкоштовно перевірять машину за VIN-кодом, що такого у кросовері Mercedes-Benz GLB, які нові авто шукають найчастіше та що буде з ціною автогазу в Україні.

Торгуєте автомобілями – ловіть нові податки

У одному із законопроєктів, зареєстрованих у Парламенті є пропозиція обкладати податком продаж третього (і кожного наступного) авто на рік за ставкою 18% від вартості легковика. Тобто, якщо «гонщик» продає третю машиною, скажімо, VW Passat за $10 000, додатково на користь держави йому доведеться сплатити ще $1800. Звісно, що при заробітку з автомобіля такої цінової групи в 300-500 доларів така додаткова сума здатна просто вбити весь інтерес до «пригону». Зрештою, найцікавіше у цій темі не лише сама стаття, а коментарі до неї, яких назбиралось майже дві сотні, й постійно додаються нові.

Читати більше…

Відео дня

 

AUTO.RIA безкоштовно перевіряє автомобілі за VIN-кодом

Як отримати більше уваги від потенційних покупців, продаючи автомобіль? Ось один із рецептів: вкажіть VIN-код свого авто, подаючи оголошення. Публікувати його ми не будемо (точніше – кілька символів будуть приховані), а от перевірку за реєстрами МВС машина пройде. Для чого це? – щоб покупці були впевнені: товар насправді є, з ним нема юридичних проблем, а також «автоматом» будуть додані деякі дані про ТЗ у оголошення.

А таким пропозиціям, як свідчить статистика, довіряють значно більше, і в результаті машини з перевіреним VIN-кодом продаються вдвічі швидше. Вже зараз кожне десяте оголошення у каталогах AUTO.RIA з перевіреним VIN-кодом! Тож продаючи машину не марнуйте часу: скористайтесь і собі цією новою послугою, тим паче, що це абсолютно безкоштовно.

Читати більше…

 

Автомобіль тижня: Mercedes-Benz GLB

Кросовер GLB є наступником GLK, який хоч і виглядав «цивільно», та мав непогані позашляхові якості. Нове покоління цієї серії побудоване на платформі А-класу, присутність якого найбільш помітна у салоні, якщо дивитися на передню панель з здоровенним дисплеєм, таку ж, як і у найменшого хетчбека марки. Проте салон у машини геть не маленький, що підтверджує наявність семимісних комплектацій.

Щодо варіантів приводу – можуть бути версії як передньоприводні, так і з усіма ведучими, а лінійка двигунів починатиметься з турбодизеля на 116 к.с., а верхня межа знаходитиметься десь у кінці прайс-листа, поруч з літерами «AMG». Більше деталей, та орієнтовну вартість нової машини можна дізнатись, натиснувши «Читати більше».

Читати більше…

 

 

На що дивимось? Які машини найчастіше шукали у розділі нових авто

У листопаді ринок нових авто в Україні зріс на 17% у порівнянні з таким же періодом минулого року. Отже, збільшення активності покупців могло вплинути і на їхні інтереси. Що ж шукали у каталогах з новими автомобілями на AUTO.RIA? Переважають кросовери, - зрештою, вони лідирують не лише у пошуках, а й у продажах.

А ще змінився один із лідерів першої п’ятірки, який кілька місяців поспіль тримався у «топі»: Mercedes-Benz G-class тепер шукають менше. Втім, його місце зайняв інший представник того ж бренду (і близького цінового сегмента) – позашляховик GLE. З усім переліком лідерів пошукових запитів можна ознайомитись із нашого матеріалу.

Читати більше…

 

Що буде з ціною автогазу? Нардепи розглядали пропозицію зміни акцизів на пальне

Не вдаючись у деталі податкових механізмів, які стосуються розрахунку акцизів на автомобільне пальне, опишемо ситуацію просто: у Верховній Раді з’явилась пропозиція змінити принцип оподаткуванням акцизом автогазу. Якби ця норма була б зафіксована у законодавстві, кожний літр газу подорожчав би на цілих 5 гривень. А це вже геть не та економія, яку очікують від експлуатації машин з ГБО.

Втім, хоч пропозиція й була винесена на голосування, її таки відхилено. Отже, автогаз залишається по «старій» ціні. Принаймні, поки що.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up