Браїлівський завод з мільйонними боргами виставили на аукціон. Яка вартість лоту?

Браїлівський завод з мільйонними боргами виставили на аукціон. Яка вартість лоту?
  • «Браїлівський сокоморсовий завод» виставили на продаж. Стартова ціна збанкрутілого державного підприємства становить 333 тисячі гривень.

Фонд державного майна України виставив на аукціон «Браїлівський сокоморсовий завод». Стартова ціна лоту складає 333 тисячі гривень. Мінімальний крок підвищення ціни становитиме один відсоток, тобто 3333 гривні. Сам аукціон розпочнеться 8 грудня об 11.55. Про це повідомляє Prozorro.Продажі.

До складу лота входять 23 зареєстровані одиниці нерухомого майна. Переможцю торгів перейде не лише напівзруйнований завод, а й борги держпідприємства у розмірі 7,43 млн грн., які новий власник буде зобов'язаний погасити. 

Відео дня

Підприємство у Вінницькій області створене у 1946 році. Сокоморсовий завод знаходиться в центрі селища Браїлів Жмеринського району Вінницької області. Основним видом діяльності, згідно зі статутом, є виробництво фруктових та овочевих соків.

На місці держпідприємства якийсь час працювало ЗАТ «Браїлівський сокоморсовий завод», воно минулого року припинило роботу. Нині це підприємство не працює. Станом на кінець вересня 2023 року середньооблікова чисельність працівників — дві людини.

 

Читайте також:

До 400 тисяч гривень: дають гранти для малого бізнесу з Вінниччини

На 37 мільйонів гривень Вінниця купує дрони та акумулятори для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олег Марченко

    Ціна вирізаного металолому та територія врази більша за суму боргу. Але аукціон виграє потрібна людина. Завод йому стане по ціні однокімнатної квартири. Потім власник стане бізнесменом великим. А люди які живуть поблизу так і зостануться жебраками .
  • Петро Свершок

    Дешевше буде з нуля построїти. А тут борги відай, старе розбери, ремонт зробити, обладнання закупити і встановити.
  • Наталия Куца

    ..отак і землю, і нас уже без землі продадуть/ ли/ ?
    Тяжко вставати з колін.....
  • Людмила Панчук

    Спочатку довели до банкрутства, а тепер за безцінь виставили на торги.Отак іде з молотка вся наша  Україна.

    Максим Краснопір reply Людмила Панчук

    Людмила Панчук Повторюю ще раз читайте уважно і аналізуйте прочитане виставляють на продаж підприємство яке давно не працює ще і з величезним боргом тому і така ціна , його і за таку ціну можуть не продати.

    Людмила Панчук reply Людмила Панчук

    Максим Краснопір Може мені ще  пожаліти його,який він бідних нещасний та ще й борг віддасть.А хто нас  і всю Україну пожаліє ? Коли    прийде цей час? Коли перестануть обкрадати і знищувати простий люд?

    Максим Краснопір reply Людмила Панчук

    Людмила Панчук  Читайте уважно пост і аналізуйте те що прочитали там борг величезний який новий власник має віддати.

keyboard_arrow_up