Блокування Сбербанку — картинка для російських ЗМІ чи дійсно дієва акція?

Блокування Сбербанку — картинка для російських ЗМІ чи дійсно дієва акція?
  • Сьогодні, 24 березня 2017 року, ранок для відділення «Сбербанку», що на проспекті Коцюбинського в Вінниці почався з наліпок та дверми на ланцюзі.
  • Що пишуть про акцію вінничани.
  • Офіційне звернення  «Сбербанку» до президента Порошенка та своїх клієнтів.

Відділення «Сбербанку»  активісти з Національного Корпусу обклеїли наліпками та облили червоною фарбою. Крім того, пікетувальники закрили вхідні двері на ланцюг. Як повідомляє наш кореспондент, поліцейські слідкували за порядком.  Але порушень не виявили.

Ми зібрали, як відреагували вінничани на пікет.

Читач сайту «20minut.ua» під ніком «Клименко» пише: «Націоналізувати за схемою Привату і всіх делов то! А всі ці акції тільки для картинки в російських ЗМІ. Дивіться, мовляв, дарагіє расіяне че хунта кривава то робить».

Відео дня

«Націоналізувати-значить перекласти тягар виплат на українців,  якщо активи дуті як в Приваті. Якщо з активами нормально, то збивають ціну, щоб можна було дешевше купити. А хто в наш час впевнено себе почуває - правильно, владна верхівка. Так що купить собі за дешево банку якись Аваков чи Порошенко через десяті офшори і всім буде добре», - зазначає читач під ніком «Укроп».

Читач під ніком «Anonymous» турбується за потенційного інвестора.

«Потенциальный инвестор смотрит на это всё и прозревает - зачем что то делать в Украине, особенно открывать бизнес, создавать робочие места, платить налоги и т.д. если такое творится и полиция (официальный представитель власти) не видит преступления и не вмешивается - правильной дорогой идёте товарищи в разруху и нищету», - пише «Anonymous».

В соцмережах також думки розділяються:

«А Рошенку чому кров'ю не облили? Вона податків стільки в Росію заплатила, мама не горюй», - запитує Олександр Назаров.

 

 Вінничанка Інна Мартонікова не розуміє чому саме зараз хлопці організували цю акцію:

 

Варто додати, що на сайті «Сбербанку» ще 14 березня виклали Відкритий лист трудового колективу ПАТ "Сбербанк" Президенту України Петру Порошенку, в якому гаранта Конституції України закликають приділити увагу ситуації, що склалася навколо банку.

У Вінниці працює три відділення «Сбербанку». Керівництво установи звернулося до своїх клієнтів.

«Ліквідні активи й кредитний портфель банку на сьогодні складають понад 60 млрд. грн., що практично в 4 рази перевищує депозитний портфель з коштами українських фізичних і юридичних осіб на рівні 15,9 млрд. грн. і забезпечує виконання банком зобов'язань перед клієнтами.

Санкції затверджені до ПАТ «Сбербанк» стосуються заборони виведення капіталу на користь материнської структури, згідно із заявою НБУ, та не пов'язані з комерційною діяльністю банку, а диктуються іншими обставинами. Дані обмеження не вплинуть на законні інтереси клієнтів.

ПАТ «Сбербанк» має всі необхідні ресурси та управлінський досвід для продовження стабільної роботи. Банк орієнтований на підтримку своїх клієнтів - понад мільйон українських громадян і тисячі вітчизняних підприємств», - йдеться в тексті звернення.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Барыга

    Я стесняюсь спросить  а  чем отличаются Сбербанк и Ощадбанк. Хочу пару штук баксов  положит на депозит , и думаю в какой из этих банков ?
  • Oleksandr Stoliarov

    Поліція слідкувала за порядком?

    А якщо я зараз піду на Пирогова 4 і повторю, що нациги з азовюгенду зробили, цікаво, реакція мусорів буде такою ж?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up