60 вакансій в поліції. Для агітації вінничан зняли соціальний ролик (ВІДЕО)

60 вакансій в поліції. Для агітації вінничан зняли соціальний ролик (ВІДЕО)
  • Ролик з агітацією іти служити в поліцію розійшовся у Фейсбуку.
  • Його активно коментують - обговорюють одяг та зарплати поліцейських.
  • У розділі вакансій сайту Нацполіції є 60 вільних посад по Вінницькій області.
  • Що це за місця та скільки тепер платять за службу в погонах?

Набирати учасників конкурсу на заміщення вакантних посад у поліції Вінницької області почали сьогодні, 10 травня. До 19-го травня приймають документи. Далі на кандидатів чекає тестування, лікарська комісія, перевірка фізичної підготовки, психологічний тест та співбесіда.

Все це займе трохи більше місця. Наприкінці червня переможці конкурсу отримають роботу в поліції.

Яка зарплата зараз в поліцейських і чи треба буде самим купувати формені сорочки, питають користувачі Фейсбуку в прес-офіцера обласної поліції Анни Олійник. Вона розмістила соціальний ролик, знятий для того, аби загітувати вінничан іти на службу в погонах. Написала ось так:

Відео дня

«Вінницька поліція запрошує на службу позитивних, фізично загартованих, патріотичних людей, готових присвятити своє життя складній, відповідальній і ризикованій професії - служити людям і захищати їх права».

Переходимо у спеціальний розділ сайту Національної поліції і знаходимо перелік вінницьких вакансій. Їх 60. Найбільше набирають патрульних (для роботи у районах). Ще серед вакансій – інструктора, конвоїри та чергові ІТТ.

Інформація про кожну посаду дається у окремій вкладці. Там є дані про запропоновані зарплати та контактні телефони, за якими можна дізнатися більше про кожну роботу і розпитати про конкурс на кожну обрану вакансію.


Вимоги до кандидатів не суворі. Документи приймають у громадян України, які ще ніякої, крім середньої, освіти не здобули. Під час роботи обіцяють соціальне забезпечення, професійну підготовну за міжнародними стандартами, можливість отримати вишу освіту заочно у вишах МВС та перспективу кар’єрного росту.

Як зараз підбирають кадри в поліції, які вимоги ставлять до кандидатів та які нормативи фізичної підготовки треба виконати, аби пройти, - про це 20minut.ua писав ТУТ.
 

Список свіжих вакансій в поліції Вінницької області

  • Інструктор з особистої безпеки
    10 місць
    зарплата від 5900 грн
     
  • Поліцейський сектору реагування патрульної поліції
    40 місць
    зарплата від 6600 грн
     
  • Поліцейський відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання
    8 місць
    зарплата від 6300 грн
     
  • Поліцейський ізолятора тимчасового тримання
    2 місця
    зарплата від 6300 грн

Ось таким соціальним роликом запрошують на роботу в поліцію вінничан співробітники сектору комунікацій обласної поліції:

 

Читайте також:

Набирають поліцейських у групи швидкого реагування. На які умови і зарплату?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vladimir Molotov

    служба, а не работа. хотя, как "работает" поллюция, то всё сходится.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up