18-річний студент у реанімації після кору. Збір грошей на лікування закритий (ОНОВЛЕНО)

18-річний студент у реанімації після кору.  Збір грошей на лікування закритий (ОНОВЛЕНО)

Студент-медик перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні лікарні у Вінниці. Родина витратила всі гроші та благає допомогти врятувати сина.

На жаль, у суботу, 9 лютого, 18-річний Сергій помер.

 

Син учасника АТО Сергій Бутенко навчається на 1 курсі нашого Вінницького медуніверситету. Зараз хлопець у реанімації на штучній вентиляції легень у важкому стані.

Сергій захворів на мононуклеоз, після цього лежав з кором. На жаль, кір дав ускладнення на легені і він сам не може дихати. Зараз йому допомагає апарат.

Відео дня

— Потребує термінового лікування ліками, які не можна закупити за кошти лікарні ( на жаль, відсутні в Національному переліку, — повідомляє начальник відділу лікувально - профілактичної допомоги департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Наталя Авраменко.

Сестра хворого благає допомогти врятувати брата.

— Родина за чотири дня потратила понад 150 тисяч гривень. Це всі наші заощадження. Благаю допоможіть врятувати брата, — звертається сестра до людей.

Номер картки 5168742717680650 (Бутенко Олександр Сергійович)

П.С. Вчора, 9 лютого 2019 року, перестало битися серце 18-річного Сергія Бутенка. Хлопець помер від кору. 

— Декілька годин тому помер Сергій Бутенко від важкого ускладнення кору - пневмонії. Він був студентом ВНМУ ім. М.І.Пирогова. Деякі з наших активістів знали його особисто, — повідомили на сторінці ФБ «Студентського самоврядування».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олег Власенко

    Хлопця настало не стало декілька годин тому. Замість того щоб проявляти недовіру, вчіться добре. І нехай щоб вас таке горе ніколи не спіткало. Світла пам'ять йому і земля пухом
  • Уляна Марчук

    Про які 150 000 йде мова? Шокована тим, на чому Ви намагаєтесь нажитися. Із впевненістю, як співробітник, знаю, що ви не витратили ніяких 150 тис. Де ваші чеки із цією сумою захмарною? На що Ви розраховуєте?

    глядач 1 reply Уляна Марчук

    Побійтеся Бога таке писати! Я цій родині допомагала всі ці страшні для них дні. І Ви уявлення не маєте, які кошти були витрачені. І про, які чеки Ви пишете. Перед ким Вони повинні відчитуватися, вони допомоги просили і на це розраховували, а не на Ваші гидкі коментарі. А якщо таке пишете, то певно охоронцем на території лікарні працюєте, бо навіть санітарка знає, що таке лікування в ВІТ. Їм уже Ваша допомога не потрібна, нема для кого. А Ви моліться, щоб завтра Вашим дітям не прийшлося допомагати. Бо що посієш, те й по жнеш! Найщиріші співчуття сім'ї.

    Олег Власенко reply Уляна Марчук

    Тільки два антибіотика коштували біля 10тисяч...ви спочатку би спитали які ліку потрібно йому, а потім би говорили що теж співробітник
  • Вася

    Я співчуваю родині.
    Але ж вже починаємо ділитися на дітей ато та інших?
  • З.А.Глядач

    Ні,в якій лікарні,ні,що трапилося-лише "дайте гроші" :((

    Victoria Kishka reply З.А.Глядач

    В 1 міській лікарні міста Вінниці, хлопець захворів на мононуклеоз після цього лежав з кором, кір дав ускладнення на легені і він сам не може дихати йому допомагає апарат

    З.А.Глядач reply Victoria Kishka

    “”

    З.А.Глядач reply З.А.Глядач

    “”
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up