На заході «Професійні обрії» дітям Захисників та Захисниць розповідали про світ діджитал-професій

На заході «Професійні обрії» дітям Захисників та Захисниць розповідали про світ діджитал-професій
  • У креативному просторі «Артинов» відбувся другий захід профорієнтаційного проєкту «Професійні обрії», який організував департамент соціальної політики міської ради за підтримки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.
  • «Професійні обрії» — це реальна можливість для дітей знайти своє місце у житті та отримати необхідні навички.

Цього разу понад 20 дітей Захисників та Захисниць, а також з сімей ВПО мали можливість познайомитися з діджитал-професіями: SMM-маркетологом, копірайтером та таргетологом.

— Проєкт «Професійні обрії» орієнтований на дітей 13-17 років, які прагнуть знайти свій шлях у житті. Ми знайомимо їх з актуальними професіями, допомагаємо визначитися з майбутнім, — зазначила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Відео дня

Під час заходу спікери — координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, депутати міської ради Андрій Піжевський та Світлана Ярова, а також засновниця маркетингового агентства «Top Digital» Юлія Шандра розповіли про особливості діджитал-сфери та перспективи розвитку в ній.

Юлія Шандра детально зупинилася на тому, що таке SMM, які професії затребувані в цій сфері та які навички необхідні для успішного працевлаштування.

— Сфера SMM — чудовий вибір для молоді. Тут немає вікових обмежень, а базове навчання можна пройти за короткий час. Тому я рекомендую вже зараз починати знайомитися з цією сферою, — відзначила Юлія Шандра.

Маргарита Черній, 14-річна учениця учениця 8-го класу, яка вже двічі відвідала заходи «Професійних обріїв», поділилася своїми враженнями:

— Минулого разу ми говорили про лідерство та успіх, а сьогодні більше про практичні аспекти роботи. Я мрію про роботу, яка буде мені до душі. Зараз я роздумую над тим, щоб стати юристом, але можливо, після участі в цьому проєкті я зміню свою думку.

Упродовж квітня та травня для дітей Захисників та Захисниць, а також дітей з сімей ВПО заплановані ще декілька профорієнтаційних тренінгів, де вони зможуть познайомитися з іншими актуальними професіями.

 

Читайте також:

«Хочемо, щоб діти та батьки знали все про цю хворобу»: у Вінниці відкрили Школу цукрового діабету

Не словом, а жестом: вінницька молодь навчає допомагати нечуючим під час війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up