Чому вінницькі діти тікають з дому?

Чому вінницькі діти тікають з дому?
Дітей, яких розшукує міліція та батьки можна умовно поділити на дві категорії. Перша – це малюки, які просто губляться. Друга – це підлітки, які самі тікають від батьківської опіки. За словами правоохоронців із 23 зниклих дитини, вдалось знайти 22. Одну на жаль мертву.

Статистика показує, що на Вінниччині 23 дитини були безвісти зниклими. Правоохоронці знайшли та повернули батькам 22 дитини, 11 з яких малолітні. Зниклу безвісти 15-річну вінничанку, на жаль знайшли мертвою через два дня пошуків.

Як розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, самому маленькому зниклому виповнилось 4 роки. Його знайшли вже через декілька годин. Зазвичай діти молодшого віку губляться самі. Вони заграються з друзями та блукають по місту. Малюків знаходять чи в сусідніх дворах чи у друзів. Якщо батьки вчасно повідомили міліцію та детально описали в чому вдягнені діти, то зазвичай пошуки довго не тривають. Дітей вже через декілька годин повертають батькам.

Інша справа з підлітками, які самі тікають з дому. Вони або сваряться з батьками, або шукають пригод, або прагнуть самостійного життя.

Відео дня

Так, 16-річний хлопець, який мешкає у Калинівському районі, втік з дому через прагнення самостійного життя. Його знайшли на Житомирської трасі. Хлопець шов пішки в Київ за пошуком самостійності.

Ще двох школярок, які мешкають у Жмеринському районі, міліціонери перепинили на вокзалі у Вінниці. Дівчата у 15 років побажали вирватись із батьківського контролю та розпочати нове життя в Києві.

Валентина Кушнір зникла в липні 2010 року. Це єдина дитина, яку ще й досі не знайшли. Десятирічна дівчинка проживала в селі Гриненки у Немирівському районі.

Пошуки дівчинки тривають й досі. Правоохоронці звертаються за допомогою в її розшуку до людей. Телефон «102» та 59-33-22, 59-33-23 працює цілодобово.

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Дуже страшно коли дитина тікає з дому, навіть не уявляю стан батьків, нікому такого не бажаю пережити. Батькам потрібно бути дуже обережними з підлітками, прислухатися до них, знаходити спільну мову, намагатись допомогти, вміти слухати, а інакше можна втратити свою дитину. Все може вийти з під контролю і дитина тікає і шукає підтримки у інших.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up