З'явилося відео моменту смертельного зіткнення на окружній. Загиблій водійці було 23 роки

З'явилося відео моменту смертельного зіткнення на окружній. Загиблій водійці було 23 роки
  • На окружній дорозі сьогодні, 26 серпня, сталася смертельна аварія. У мережі з'явилося відео, де видно момент зіткнення.
  • Також ми дізналися дані загиблої жінки-водія: вона з Вінницького району, вік — лишень 23 роки. 

Аварія трапилася близько 9 ранку 26 серпня на Житомирському шосе. Про ДТП ми писали у матеріалі: Жінка-водій загинула на місці. На об'їзній зіткнулися Hyundai та вантажівка Mercedes.

Відео дня

Дорожній контроль Вінниця о 14.15 опублікував відео, де видно момент зіткнення. З ролика стає зрозуміло, що Hyundai виїхав на зустрічну. Там легковик «лоб у лоб» зійшовся з вантажівкою та ще одним легковиком.

Оновила інформацію про ДТП і поліція.

— За попередньою інформацією слідства, 23-річна водійка Hyundai, мешканка Вінницького району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулась з відбійником, а потім — з вантажівкою та «Волгою». У результаті автопригоди  жінка отримала травми, несумісні з життям, — відзначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

 

Читайте також:

Складна погода. У сімох областях прогнозують град, шквал та грозу

Понад 30 ножових. Чоловік зарізав 20-річну дівчину, а потім повішався

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Валерій Гичко

    Мені цікаво, чому водій вантажівки ніяк не зреагував, не пригальмував, не відвернув хоч трохи праворуч. Легковушка не з неба впала перед ним, він не міг не бачити, щона нього летить авто, яке спочатку ще вдарилось в відбійник і лише подім відскочило в вантажівку. Таке враження, що водій вантажівки в цей момент відволік свою увагу від дороги.

    Юрий Бондарук reply Валерій Гичко

    Щас! Я буду крутити рульом, наражати на небезпеку себе і оточуючих через якусь дурепу? Куди це він мав відвернути? В відбійник?
  • Олег Акмурадов

    Завжди дивуюсь для чого це викладати,це біда,це людське горе,а хтомь на цому хайпує,рідним загиблої співчуття та витримки.

    Валерій Гичко reply Олег Акмурадов

    Олег Акмурадов, викладають для того, щоб гарячі голови трохи задумались, що дорога порушень і помилок не завжди прощає.
  • Читач73

    сьогодни  иду на  пиШоходному пирдоходи  пана МОРГуна - Район вул.индуСРАЛЬНА ,осталось вид  индустриализации  одне  нозвання як
    и вул..авийацийна. скоро будем мати вул  Макдональдську.иде  падло на  буси и прямо переди мною  остоновилось сбоку стояли мусора там визг колис був  жуткий мусорня  на усьу вунлицю.мусорье -ноль внимания.. хохлы и е хохлы одна падаль гналась инша  зробила  вид  що не баче.кстати там на  тому пироходи вже  булы инцеденты. но воны  пана МОРГуна  не косаюця.и  минтив .оны  заняты.
  • Александр Войтович

    Люди куди ви спішите , куди литите , чому ви думаєте що не вас і не сьогодні

keyboard_arrow_up