«Знайдіть нам цю людину!» Вночі у трамваї №4 молодий чоловік побився з пенсіонером

«Знайдіть нам цю людину!» Вночі у трамваї №4 молодий чоловік побився з пенсіонером
  • У соцмережах виклали скандальне відео, як молодий чоловік б’є значного старшого за себе, сивочолого пасажира у трамваї. Це сталося вночі у Вінниці. Відео набрало чималого розголосу. Ми дізналися подробиці.

У соцмережах виклали відео інциденту, який стався у салоні трамваю №4 під час руху. На відео видно, як молодий чоловік спочатку затискає пасажира пенсійного віку, далі конфлікт починає розгорятися, врешті дійшло до бійки.

Молодик гамселить дідуся у бік та в голову. Той пробує відбитися, але в нього нічого не виходить...

«Знайдіть нам цю «людину», яка б'є чоловіка похилого віку!» — закликав вінничанин Володимир Затайдух у групі «Дорожній контроль Вінниця» та виклав відео бійки.

Відео дня

Трамвай зупиняється та водій виходить з кабіни.

— Заспокойтеся, я сказала. Так, я викликаю поліцію, — почала кричати кермувальниця та розштовхувати бійку.

Жінці на допомогу підійшла й дівчина.

Хлопець вийшов з салону та схопив дідуся за ногу, щоб той вийшов за ним.

Скрін з відео

— Виходь та поговоримо! — кричить він.

— Та заспокойся ти, дурак, чи що? — запитує літній чоловік.

Молодик знову залітає у трамвай та починає гамселити дідуся. Водійка разом з дівчиною розтягнули пасажирів, що зчепилися в бійці, по різні сторони.
 


— Для усіх тих, хто не знає причину бійки і хто правий, а хто винен, є офіційна інформація в вайбері, — написала у соцмережах Оксана Вінницька.

За інформацію джерела, подія трапилася напередодні вночі у трамваї № 4.

— Жінка-водій трамваю зробила зауваження молодикові за шум. Хлопцю це не сподобалось і він почав сперечатися з водійкою. Пасажир трамваю, літній чоловік, підтримав жінку-водія, теж зробив зауваження. Після чого, молодик накинувся на «старого», — повідомляють вони.

У поліції кажуть, що виклику по даному інциденту вони не отримували.

Ми також запитали, чи встановлена кнопка швидкого виклику допомоги у кабіні водія. На що отримали, відповідь: навряд.

А як на Вашу думку, чи потрібна така кнопка у кабіні та чи допомогла б вона у цій ситуації?

Опитування

Чи потрібна кнопка швидкого виклику допомоги у кабіні водія громадського транспорту?

 

Читайте також:

Я — не я і машина не моя... Як патрульне авто через «лису» резину забирав евакуатор

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (3 - 9 серпня)?

Анонсували підвищення зарплат лікарям з 1 вересня. На скільки зростуть виплати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (48)
  • Александр Шлапак

    Заинтересуйте мусоров баблом , они быстро найдут. Это же менты продажные.
  • Макс Кирилюк

    Хлопець явно не зачинщик а про тверезість/адекватність діда я б ще посперечався
  • Anatoliy Lastovetskiy

    Как и часто происходит, скорее всего дедуля первый начал руки протягивать. Парень, по внешнему виду не тянет на агрессора. Ну уж извините, но такие парни первыми не нападают. А значит дал сдачи. И до тех пор пока не будет полностью изучена причина конфликта, не стоит ставать на ту или иную сторону. Мы то увидим только конец, потому что оператор, только в последний момент решил начать вести съёмку.

    Anuta Viznuk reply Anatoliy Lastovetskiy

    Anatoliy Lastovetskiy "не агрессоры" не бьют стариков! Ну послал бы...ну вышел бы от греха подальше.... Но он его дубасит! Выходит и дубасит ещё раз!

    Anatoliy Lastovetskiy reply Anatoliy Lastovetskiy

    Так это тоже не известно. Видео не с начала. Нигде нет факта что она делала замечание. Но конечно если парень слушал музыку на колонке, то тут просто грешно не отобрать ее у него. Но все это не доказано. Я не могу отрывками рассудить кто прав, а кто виноват.

    ОБА НА reply Anatoliy Lastovetskiy

    З якого боку не подивись, виховання -  ,,НУЛЬ". Батьки...

    Татьяна Ющишена reply Anatoliy Lastovetskiy

    Anatoliy Lastovetskiy якби він він був такий тихоня як ви кажете, водійка не стала б робити йому зауваження...
  • Vita Dubska

    А що в транспорті їхали тільки 3 людей???Я в шоці з нашого народу»моя хата з краю я нічого не знаю»Всі б разом вгамували б цю скотину одна тільки дівчина заступилась.Кнопка потрібна бо таких як він багато.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up