Завтра на Вишеньці перекриють рух. Схема об'їзду руху автобусів та маршруток

Завтра на Вишеньці перекриють рух. Схема об'їзду руху автобусів та маршруток
  • В неділю, 18 липня, у Вінниці проведуть відкритий чемпіонат України з велосипедного спорту.
  • Вінничан попереджують, що з 9.30 до 15.30 тимчасово перекриють рух автотранспорту на ділянці проспекту Юності. А саме – від вул. Келецької до вул. Пирогова (музей-садиба М.І.Пирогова).
  • На цей період змінять схему руху автобусів №7 та №16 і маршрутних таксі №11Б,№ 18 А,№ 29 А.

У змаганнях візьмуть участь близько ста велосипедистів різного віку. До Вінниці вони приїдуть зі всієї України.

Під час перекриття руху автобуси та маршрутні таксі частково змінять схеми своїх руху (маршрутів), повідомляє вінницька міська рада.

Автобус №7 «Вул. Якова Шепеля — Пирогово» їхатиме за звичним маршрутом до перехрестя вул. Пирогова — вул. К. Василенка. Далі — за зміненим маршрутом —  вулицею Пирогова через «Електромережу» до Музею-садиби М. І. Пирогова. Потім — за звичним маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Відео дня

Автобус №16 «Меморіал Визволення — Барське шосе — Аграрний університет» перевозитиме пасажирів за звичним маршрутом до перехрестя вул. Келецька — просп. Юності. Далі — за зміненим маршрутом  вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова до перехрестя вул. Пирогова — вул. Гніванське шосе. Потім — за затвердженим маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Маршрутне таксі №11Б «Корея — Пирогово — Барське шосе (Садове)» буде рухатись за звичним маршрутом до перехрестя просп. Юності — вул. Келецька. Далі — за зміненим маршрутом вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М. І. Пирогова. Потім — за звичним маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Маршрутне таксі №18А «Західний автовокзал — Пирогово — Аграрний університет» буде їхати за маршрутом до перехрестя просп. Юності — вул. Келецька, далі — за зміненим маршрутом  вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова. Потім — за затвердженим маршрутом. Рух у зворотному напрямку організують відповідно за названими вулицями.

Маршрутне таксі №29А «Пирогово — Вул. Чехова (ТЦ «Грош»)» рухатиметься за звичним  маршрутом до перехрестя вул. Келецька — просп. Юності, далі — за зміненим маршрутом  вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова. Потім — за затвердженим маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

 

Читайте також:

Вінничан цими вихідними запрошують щепитися вакциною від «Pfizer»

У цей день вітайте бухгалтерів та металургів. Історія та прикмети 16 липня

Карантин в Україні продовжили до 31 серпня. Які правила змінив уряд?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up