За один день водії двічі хотіли підкупити поліцейських у Гнівані

За один день водії двічі хотіли підкупити поліцейських у Гнівані
  • Щоб уникнути покарання, водії автомобілів ВАЗ та ЗАЗ спробували підкупити поліцейських.
  • Слідчі задокументували правопорушення, за які передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

У п'ятницю, 2 лютого, у місті Гнівань за порушення Правил дорожнього руху зупинили 31-річного місцевого жителя на автомобілі ВАЗ-21053. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що чоловік позбавлений права керування. Щоб уникнути покарання, водій запропонував поліцейським хабар в розмірі 5000 гривень.

Цього ж дня у 43-річного водія ЗАЗу правоохоронці виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Аби уникнути адміністративної відповідальності, керманич запропонував поліцейським 3000 гривень.

Відео дня

Інспектори кілька разів попереджали водіїв про відповідальність за пропозицію хабаря, але чоловіків це не зупиняло. Задокументувала кримінальні правопорушення слідчо-оперативна група.

Слідчі розслідуються провадження за частиною першою статті 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Також відносно водіїв інспектори склали адміністративні матеріали за вчинення правопорушень, передбачених статтею 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

 

Читайте також:

Вінницьке метро: 55 років тому пропонували пустити трамвай під землею

П'яний водій «BMW» намагався втекти від вінницьких патрульних

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Наталья Кудирко

    Мабуть, мало пропонували.
  • Олександр Качерук

    кошмар     що   будемо    робити
  • Rustam Uldashev

    Угомоніть ці понти ніякі) або я уточню хто точно брав і бере)
  • Валя Шевчук

    А вони бідні відмовлялися

keyboard_arrow_up