Водій елітного позашляховика розїжджав трамвайними коліями. І ледь не спровокував ДТП

Водій елітного позашляховика розїжджав трамвайними коліями. І ледь не спровокував ДТП
Скріншот з відео
  • Нехтуючи правилами дорожнього руху, водій «Ленд Крузера» вирішив їздити не дорогами, а коліями. Як інцидент прокоментували у поліції?

«Подейкують, що Вінницька транспортна компанія отримала нову партію трамваїв зі Швейцарії», — так в інстаграмі «Чорний список Вінниця» покепкували з відео, де 23 липня водій позашляховика «Тойота Ленд Крузер» грубо порушує правила дорожнього руху. 

На відео видно, як кермувальник елітної машини на високій швидкості проїжджає перехрестя біля трамвайної зупинки «Вулиця Воїнів Інтернаціоналістів». Щоправда, робить він це досить неординарно — прямо трамвайними коліями. До того ж, «Тойота Ленд Крузер» мчить на заборонений колір світлофору, чим ледь не провокує зіткнення з іншою автівкою, яка почала вже повертати і водій ледь встиг загальмувати. 

Відео дня
v class="video-block">

Відео з порушенням вже побачило близько 30 тисяч людей. У коментарях пишуть, що ця автівка неодноразово порушувала ПДР. Деякі коментатори схвалюють дії водія: «А так можна було? Вогонь», «Красунчик» тощо. 

Дехто написав про бездіяльність патрульної поліції у таких випадках, мовляв, водій уникне покарання. У поліції нам розповіли, що до них ніхто не звертався стосовно цього порушення. 

— На майбутнє порекомендую людям не лише викладати відео в соціальні мережі, але й телефонувати до поліції і повідомляти про правопорушення, — говорить прес-секретар патрульної поліції Віктор Постоловський. — Займатись цією справою через кілька днів після факту правопорушення є менш ефективним методом, ніж розбиратись в цьому по гарячим слідам. Тепер буде складно встановити особу, яка була за кермом. 

Читайте також:

На Вишеньці загорівся тролейбус. Що стало причиною і чи є постраждалі

У громадському транспорті Вінниці знову відчиняють всі двері. З чим це пов’язано

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Дима Черняев

    Замащено і задавняно.
  • Віталій Манзюк

    Можна посміятись , але не смішно
  • Assa ST

    У поліції нам розповіли, що до них ніхто не звертався стосовно цього порушення.
    Оказується до цих пір***асів ще потрібно звернутися в письмовій формі. Бо воно ледаче по камерам, які були встановлені за наші налоги нічого бачити і діяти не хоче...
  • Nick Zenko

    "елітного позашляховика" )))))
    Авто для колгоспників.

keyboard_arrow_up