Військового збила водійка «Мерседес-Смарт». Слідчий шукає свідків смертельної ДТП

Військового збила водійка «Мерседес-Смарт». Слідчий шукає свідків смертельної ДТП
  • За декілька днів до Нового року біля військової частини у Калинівці водійка «Мерседес-Смарт» збила чоловіка. На жаль, травми виявились смертельними та чоловік загинув.
  • Сьогодні, 6 січня, ми поспілкувалися зі слідчим, який веде розслідування. Він розповів подробиці та просить допомоги.

23 грудня 2019 року на трасі «Вінниця-Київ» сталася моторошна аварія. Чоловіка збила автівка біля військової частини, що знаходиться у місті Калинівка Вінницької області. 

— Калинівчанин переходив дорогу по пішохідному переході. 24-річна жінка за кермом автівки «Смарт Мереседес» збила чоловіка. На жаль, травми виявились смертельними. Загиблому було 52 роки, — розказали 20minut.ua у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією, водійка збила чоловіка на пішохідному переході. На місці працювали слідчі. У водійки зовнішніх ознак сп’яніння не виявили.

Відео дня

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 кримінального кодексу.

Детальніше читайте у публікації Весь в крові та у військовій формі: біля Калинівки збили насмерть чоловіка

Що відомо про загиблого

Загинув майор Збройних сил України Олег Пастернак. Про це повідомив вінничанин Сергій Чумак.

— Олег Пастернак. Майор ЗСУ. В минулому працівник Калинівського Військомату, представник від МО в спільному проекті між МО і УНСО, — зазначає Чумак.

За його словами, Олег Пастернак останній час він служив у військовій частині «Калинівський арсенал».

— Спочивай Брате… —  коментує Сергій Чумак загибель товариша.

У поліції розповіли деталі слідства

До журналістки 20minut.ua зателефонував заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП  у Вінницькій області Тарас Шень, який проводить розслідування цієї аварії.

— Ми шукаємо чоловіка, який у публікації залишив коментарі, що був свідком аварії, — повідомив слідчий.

 Мова йде по читача під ніком «Ярмолюк».

— Смарт їде 70-80 км/год. Я бачив цю аварію. Водій затормозив рівно на пішоходному переході. Тож швидкість була не велика. Йшов дощ і пішохід був в каптурі. Це просто фатальний збіг.  Жаль пішохода і жаль копійку, — коментує новину читач під ніком «Ярмолюк».

Саме його та інших свідків аварії слідчий просить відгукнутися та зв'язатися з ним  за телефоном 067-602-16-89 (Шень Тарас Олександрович).

За словами слідчого Тараса Шеня, слідство триває.

— Водійці «Мерседес-Смарт» наразі підозру не повідомили. Вона проходить поки що, як свідок аварії. Правоохоронці також шукають та з’ясовують, чи була інша автівка, про яку ходять слухи, що саме через неї водійка скоїла наїзд, — зазначає заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту.

Як коментували аварію наші читачі

— Я вам так скажу, винен, хто здійснив наїзд. Для чого в населених пунктах перевищувати швидкість. Їхав би він 55 км в годину встиг і зреагувати і загальмувати, і здійснити маневр, — коментує Василь Бабийчук.


— Авто..права...подарунок.....а вина 50на50...раз така машина то і водій не буде притягнутий до відповідальності, —  пише Віктор Іванович.

— Я вже говорив, не в швидкості справа, а пішоход повинен переконатися, що його пропускає авто. А потім переходити, по іншому ніяк, — коментує читач Петро Кривцов.

Читайте також:

Моторошна аварія біля Калинівки: водій Infiniti збив насмерть двох людей

ДТП на об’їзній: рятувальники вирізали водія Mercedes. Він живий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Витек Ковальчук

    Это проплаченный вариант, следак придумывает истории чтоб из воновной сделать жертву!! Вот и ищет вертуального свидетеля. А ей даже подозрение и обвинение не предъявили. Гнать из органов таких нужно.
  • Юрий Холодков

    Через более чем 2 недели(!) следователь просит помочь?! За это время можно было пол сменить и в другую страну уехать!  Вспоминаются слова (недружественного) Лаврова: "Дебилы, бл@"...
  • Микола Пронька

    Явное превышение скроссти.   НО папик все за нее решит....
  • Ira Hmara

    При чем тут военный. Остальные тоже такие же люди и если вина водителя он в ответе. А если вина пешехода то разницы нет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up