Засудили водія за ДТП, в якому загинули на місці п’ятеро його пасажирів

Засудили водія за ДТП, в якому загинули на місці п’ятеро його пасажирів
  • Водій «Opel Zafira» виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «MAN TGM 18/250».
  • Унаслідок ДТП п’ятеро пасажирів автомобіля «Opel Zafira» від отриманих травм загинули на місці події.
  • Судили водія. Скільки йому дали, читайте далі.

Автопригода сталась в липні 2020 року поблизу села Громадське колишнього Літинського району. За інформацією обласного главку поліції, 27-річний водій мінівена Opel виїхав на зустрічну смугу руху де зіткнувся з автомобілем MAN.

На місці, нагадаємо, загинули п’ятеро пасажирів автомобіля Opel, водій та шостий пасажир отримали травм і потрапили до лікарні.

Відео дня

На підставі зібраних слідчими поліції доказів, суд першої інстанції засудив чоловіка до 10-ти років позбавлення волі.

Апеляційний суд

Колегія судів апеляційного суду залишила без задоволення скаргу сторони захисту на вирок суду першої інстанції, яким обвинуваченого засуджено до реального позбавлення волі.

В обласній прокуратурі додають, що ухвалою колегії суддів Вінницького апеляційного суду за участю прокурора Вінницької обласної прокуратури залишили без задоволення скаргу сторони захисту на вирок Літинського районного суду, яким жителя Хмільницького району засудили до реального позбавлення волі за вчинення смертельного ДТП.

— 23 липня 2020 року близько 6 години ранку, чоловік, керуючи автомобілем «Opel Zafira» у стомленому стані, рухаючись автодорогою «Стрий-Кіровоград-Знам’янка» у напрямку до м. Хмельницького, неподалік с. Громадського Літинського району, виїхав на зустрічну смугу руху де зіткнувся з автомобілем «MAN TGM 18/250», — зазначають в прокуратурі.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро пасажирів автомобіля «Opel Zafira» від отриманих травм загинули на місці події, а шостий був госпіталізований до лікарні, який унаслідок ДТП отримав тяжкі тілесні ушкодження має групу інвалідності.

— Вироком суду першої інстанції обвинуваченому призначили покарання у виді 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки, — йдеться у повідомленні.  

Крім того, суд задовольнив цивільні позови потерпілих про відшкодування завданої шкоди.

 

Читайте також:

Водій загинув, четверо дітей-пасажирів у лікарні. У Тиврівській громаді перекинулося авто

На Кореї зіткнулися автомобіль та мотоцикл

На Гайсинщині в ДТП загинула молода водійка. Її пасажир — в лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Swift Bird

    Огромная ошибка! Водитель автомобиля «Опель» выехал на встречную полосу уклоняясь от третьего автомобиля. Следствие три года игнорировало множество фактов и материалов.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up