Вінниця, твій Uber уже прибуває! (Новини компаній)

Вінниця, твій Uber уже прибуває! (Новини компаній)

Раді Вам повідомити, що з 31 серпня всі Вінничани та гості міста зможуть скористатись сервісом з перевезення пасажирів Uber. 

Uber – це американська компанія, яка створила  мобільний додаток, який дозволяє швидко знайти та викликати автомобіль і сплатити поїздку. Сервіс доступний у більш ніж 600 великих містах по всьому світу. 

За допомогою мобільного додатку Uber, який поєднує пасажирів та водіїв, пасажир замовляє автомобіль з водієм та відстежує пересування до місця посадки. Пасажир має можливість автоматично розрахуватись банківською картою або сплатити за поїздку готівкою.

Як почати працювати водієм в Uber?

Компанія UBERLIN – є найбільшим міжнародним партнером Uber в Україні та СНД. Компанія працює в 3-х країнах і має більш ніж 3 – річний досвід співпраці з Uber. 

UBERLIN – єдиний партнер в Україні, який робить виплати водіям кожного дня, та надає безліч безкоштовних додаткових сервісів. Комісія партнера становить 0% на перший місяць роботи Uber у Вінниці. 

Команда першокласних фахівців допомогла почати заробляти більш ніж двадцятьом тисячам людей на своєму автомобілі. Допоможе і Вам! Приєднуйтесь! 

Для підключення Вам необхідно, залишити заявку на сайті uberlin.com.ua або під’їхати в офіс за адресами: вул. Бевза, 34; ТРЦ МЕГАМОЛЛ. При собі необхідно мати лише:

  • Права;
  • Технічний паспорт;
  • Страховку (Автоцивілку).

Контакти:
Телефон: 7373 (Callback) - дзвінки безкоштовні
Адреси: вул. Бевза, 34; ТРЦ МЕГАМОЛЛ.
Сайт: uberlin.com.ua

Переваги для водіїв:

1. Гарантії отримання коштів. Багато приватних служб перевезення не можуть гарантувати отримання зароблених коштів, а останнім часом, взагалі ширяться випадки шахрайства зі сторони служб таксі. 
Компанія Uber, завдяки своїй багато-мільярдній капіталізації, не тільки гарантує виплати коштів своїм партнерам щотижня, а сама доплачує чималі бонуси водіям. Міжнародний партнер UBERLIN сплачує водіям заробіток кожного дня, ще не отримавши кошти за минулий тиждень від Uber, а це - найкращий показник гарантій і стабільності компанії.

2. Ваш автомобіль – Ваш графік. Ви можете планувати свій власний графік роботи і працювати, коли вам зручно. Але чим більше годин водій будете перебувати на лінії, тим більшим буде його заробіток. 

3. Швидка реєстрація, знижки та технічна підтримка. Підключення до сервісу Uber, займає менше години та потребує мінімального пакету документів. Спеціалісти компанії UBERLIN, допоможуть водіям з реєстрацію та нададуть знижки на пальне, а також, цілодобову технічну підтримку. Професіонали компанії допоможуть водіям вирішити будь яке питання в будь який час.

Безпека для водія і пасажира. 

Компанія Uber використовує спеціальну технологію, щоб гарантувати безпеку своїх клієнтів і водіїв до, під час і після кожної поїздки. Коли водій виходить на лінію, пересування та місцезнаходження транспортного засобу відстежуються за допомогою GPS.

Під час налаштування облікових записів клієнтам і водіям необхідно підтвердити особисті дані. Ця конфіденційна інформація використовується для підтвердження особи клієнта. Коли водій їде до місця посадки або призначення, у додатку клієнта відображаються ім’я та фотографія, марка та модель транспортного засобу, а також номерний знак.

Після кожної поїздки клієнти та водії повинні оцінити один одних і залишити відгук, перш ніж замовляти іншу поїздку або приймати інше замовлення. Якщо у водія низький рейтинг, він автоматично відключається від сервісу. У разі, коли ви бачите, що у вашого потенційного клієнта низький рейтинг, ви можете відмовитися від поїздки. 

Якщо пасажир залишив щось під час поїздки, Uber допоможе зв'язатися з водієм та повернути втрачену річ.

Можливість безготівкового розрахунку. Тим самим, Uber знижує рівень ризику, який часто підвищується при оплаті готівкою. Водіям не потрібно перевозити з собою великі суми, а клієнт отримує можливість розплачуватися зручним для нього способом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Aleksandr K

    Промокод на первую поездку с Uber 100 грн

    4xvy14qdue
  • Олексій

    Цікаво є те, що на PlayStore тьма негативних відгуків від реальних користвачів, та купа «п'ятизіркових» від промоутерів з промо кодами. Якась лажа, цей убер...
  • Daily

    Водителя курят за рулем не стесняясь ,места для багажа практически ни у кого нету багажники вечно грязные заваленные каким то хламом.Одним словом такси 15 лет назад было лучше чем сейчас.
  • Daily

    такси в городе не очень машины в хлам убитые водителя часто стараються смахлевать или накинуть лишние пару гривень или везут дальним путём по адресу могут не доставить и это норма.Если ваш юбер собираеться лишь принимать расчет картой и все изменения .Пробуйте одним словом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up