«Капці відлетіли на двадцять метрів»: збили хлопця на Магістратській

«Капці відлетіли на двадцять метрів»: збили хлопця на Магістратській

Водій на Audi збив хлопця. За словами свідків, від удару взуття постраждалого відкинуло на кілька десятків метрів. Його госпіталізувала швидка.

Сьогодні, 4 січня, близько 16:00 на вулиці Магістратській водій на сірій Audi збив хлопця. На вигляд йому приблизно 20 років.

Очевидці пригоди стверджують, що від удару взуття пішохода віднесло на двадцять метрів. На місце одразу приїхала карета швидкої допомоги. Утворився затор. Чекають на поліцію.

Водій Audi розповів, що хлопець перебігав дорогу з острівця безпеки у бік Центрального парку. Він був одягненим у куртку темного кольору та був у навушниках. Через це його і було складно помітити.

Також кермувальник сказав, що вже на середині дороги постраждалий помітив авто, що наближалося і почав відходити назад. Водій викручував кермо, але оминути хлопця йому не вдалося.

Пасажир, який знаходився у машині, також стверджує, що постраждалого вдалося помітити тільки в останній момент.

Знайшовся і свідок пригоди. Він говорить, що переходив дорогу одразу за постраждалим. За його словами хлопця прикривав дорожній знак, тому водій вчасно не зміг його помітити. На його думку авто рухалось зі швидкістю приблизно 70 км/г.



Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (104)
  • Obyavy Ua

    Прошу підтримати та поширити:
    https://e-dem.in.ua/vinnytsia/Petition/View/1328

    Юрий Бондарук reply Obyavy Ua

    ))) та краще закрити її, ту дорогу зовсім! ))) нема чого там їздити!

    Юрий Бондарук reply Юрий Бондарук

    ... а то понакупляли собі машин і їздЯЮть тута!)))
  • Валерий Коваль

    Нечего ходить в наушниках по дорогам и быть внимательней
  • Юрий Бондарук

    Тепер залишиться інвалідом на все життя, на жаль. А міг би постояти 3-7 секунд і залишитись здоровим. Дурні є завжи! Як серед водіїв, так і серед пішоходів. Тому я живу за правилом: ПРОПУСТИ ДУРНЯ!!! Але іноді дорога зводить ДВОХ ...
  • Наташа Прошина

    Співчувю, але потрібно бути уважному. це дорога, а тут іще навушники,,,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up