Відео ДТП на Пирогова: водій авто рушив на «червоне», а велосипедист переїжджав «зебру»

Відео ДТП на Пирогова: водій авто рушив на «червоне», а велосипедист переїжджав «зебру»
  • Аварія сталася за участю легковика та велосипедиста. Обоє водіїв порушили правили. Як все сталося та чим закінчилося — розповідаємо.

Автопригода трапилася 7 серпня о 15.32 на розі вулиць Пирогова та Скалецького. Момент зіткнення зафіксували камери Ситуаційного центру. 

— Відбулось зіткнення між автомобілем Honda та велосипедом, — зазначають у повідомленні. — Від удару кермувальник двоколісного впав та зазнав тілесних ушкоджень.

На місце події прибула поліція та бригада «швидкої». ДТП патрульні не оформляли. Учасники події вирішили усе за згодою сторін.

Відео дня

Думки вінничан, що коментували цю аварію, розділилися. Хтось винить велосипедиста, а хтось водія, адже останні не дочекався, поки засвітиться «зелений» і він зможе продовжити рух.

Під відео Ситуаційного центру люди пишуть:

  • «Я думаю, велосипедисту потрібно було ще й зламати пальці, щоб не їздив так по переходах».
  • «То де ж це велосипедист ? Це справжнісінький..., ото тепер нехай оплачує ремонт авто».
  • «Коли сідаєте за велосипед почитайте хоч якісь правила. Пішохідний перехід тому і пішохідний, щоб ви злізли зі свого коня».
  • «Регульований пішохідний перехід. Для пішоходів зелений. Хоч він повзе, хоч на ракеті летить, нема різниці. Кермувальник автівки не чіпає педаль газу допоки йому не буде надано право проїзду». 
  • «Водій авто навіть і не думав, що йому під авто може вилетіти... на велосипеді з тротуару».
  • «Дивіться. У водія автівки був вибір: почекати 30 секунд, або порушити правила й переїхати когось. Що обрав водій видно на відео. Чи це нормально? Подумайте і дайте відповідь».

 Як все було, дивіться у наступному відео:

 

Читайте також:

Лобове зіткнення у Жмеринці. Постраждав 21-річний пасажир «Славути»

В Іллінцях вантажівка збила 8-річну велосипедистку. Дитина загинула

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up