Від сьогодні у Вінниці відновили рух трамваїв за трьома маршрутами

Від сьогодні у Вінниці відновили рух трамваїв за трьома маршрутами
  • З 25 листопада трамваї у місті працюють лише за маршрутом № 4 «Барське шосе — Муніципальний ринок».
  • Від сьогодні випустили ще три маршрути. Але працюватиме менша кількість трамваїв, ніж зазвичай.

 

З 4 січня у робочі та вихідні дні відновили рух трамваїв за маршрутами № 1 «Муніципальний ринок – Електромережа», № 5 «Барське шосе – Електромережа» та № 6 «Муніципальний ринок – Вишенька». Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Також продовжать курсувати трамваї за маршрутами № 3 «Вишенька – Електромережа» та № 4 «Барське шосе – Муніципальний ринок». Окрім того, у звичайному режимі продовжать працювати автобуси, тролейбуси та маршрутні таксі.

 

Відео дня

«У зв’язку з певною стабілізацією в українській енергетиці з’явилась можливість збільшити кількість трамвайних маршрутів, – каже директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін. – Проте, тимчасово, кількість трамвайних вагонів на цих маршрутах буде меншою, ніж зазвичай».

Який був графік руку

З 1 грудня оновили розклад руху тролейбусів відповідно до чинного випуску на лінію. 

Також продовжили рух тролейбусів маршруту № 12А «Гніванське шосе — Немирівське шосе» у вечірній час.

У робочі дні о 19.42 тролейбус прямуватиме за маршрутом з вулиці Юзвинської до села Писарівка, о 20.51 прямуватиме з Писарівки у депо, перевозячи пасажирів до центра міста.

Через велику електрозатратність трамваїв, зменшили їх кількість та маршрути, по яким вони курсуватимуть. Відтепер трамваї здійснювали рух лише маршрутом №4 «Барське шосе – Муніципальний ринок».

Трамваї курсують лише на маршруті №4 «Барське шосе – Муніципальний ринок» також за графіком вихідного дня.

Також нагадаємо, що 25 листопада у Вінниці призупинили рух трамваїв та тролейбусів через складну ситуацію у місті. У мерії повідомили, що на маршрути випустять додаткові автобуси.

Вечір 18 грудня та ніч 19 грудня, нагадаємо, розпочалися на Вінниччині з повітряної тривоги. Окупаційні війська атакували Україну дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed. Повідомляють як про успішну роботу сил ППО в різних областях України.

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, нагадаємо, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

 

Читайте також:

На Вінниччині облаштували Пункти незламності (Мапа з адресами)

Як під час користування генератором уникнути отруєння чадним газом: поради МОЗ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валентина Кравцова

    Дякую
  • Валентина Кононенко Кравчук

    Дякуємо владі,що в такий час закупили транспорт, який стоїть.
    Це така була необхідність ((((

    Victor Samoilov reply Валентина Кононенко Кравчук

    Валентина Кононенко Кравчук кали бы не купили то после войны вы бы кричали почему транспорт конченый и его не хватает. Не пишите то в чем вы ни чего не понимаете.
  • Марина Хибина

    У Києві весь транспорт наземний замінений на автобуси. Прикро. Бо шкодить якості повітря.
  • Alla Sidoruk

    Дякуємо!

keyboard_arrow_up