«ВАЗ» збив двох жінок. Водій втік залишивши авто та свого пасажира

«ВАЗ» збив двох жінок. Водій втік залишивши авто та свого пасажира

На Вінниччині водій «ВАЗу» збив двох жінок і з місця аварії втік. Тікаючи чоловік залишив своє авто та пасажира.

Автопригода сталася 16 лютого близько 19:00 в селі Чернятка Бершадського району.

Дві жінки йшли узбіччям дороги у попутному напрямку з автомобілем, який їх збив.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

— Правопорушник втік, залишивши на місті пригоди автомобіль та товариша, якого підвозив додому. Вранці 17 лютого 30-річний правопорушник прийшов у поліцію та зізнався, що втік, оскільки злякався відповідальності. Чи перебував водій за кермом в стані сп’яніння, з’ясує слідство. Призначено проведення ряду експертиз, в тому числі і на вміст алкоголю у крові, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Потерпілі, 34 та 47-річні жінки, з переломами та забоями нині у лікарні.

Читайте також:

На Хмельницькому шосе іномарка в'їхала у трамвай

Два припарковані авто протаранив тягач. Молоді люди у лікарні
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • З.А.Глядач

    "Дві жінки йшли узбіччям дороги у попутному напрямку з автомобілем"

    У ПОПУТНОМУ!  А згідно правил дорожнього руху в разі відсутності тротуарів пішоходи повинні рухатися узбіччям НАЗУСТРІЧ транспорту.

    Юрий Бондарук reply З.А.Глядач

    а вони ТІ правила хоч знають? Чи читали? ВСІ ТАК ХОДЯТЬ!

    З.А.Глядач reply Юрий Бондарук

    Не всі,лише рагулі,які вважають себе рівноцінним ТЗ :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up