«Урожай» не будуть перекривати для ремонту колій в 2018 році. Фактчекінг

«Урожай» не будуть перекривати для ремонту колій в 2018 році. Фактчекінг
  • У мережі з’явилася інформація, що влітку 2018 року почнуть ремонт колій на «Урожаї»
  • Автор з ресурсу «TVOЙ» стверджує, що в планах транспортників створити «оксамитовий» шлях на колії біля Медуніверистету
  • «20хвилин» запитали про правдивість такого твердження у директора «Вінницької транспортної компанії» Михайла Луценка

Автор тексту Олег Верлан пише, що наступного року в місті продовжать робити «оксамитовий» шлях. І тепер транспортники візьмуться за проблемну ділянку біля «Урожаю». Про це, як запевняє автор на порталі «TVOЙ», йому стало відомо з власних джерел:

«З опадами в тій області вода руйнує шлях, який стає небезпечним для руху, і створює незручності в частині підземного переходу під Пирогова. Сирість заважає торговцям в декількох «бутиках» ТЦ «Перехід». Саме тому реконструкція не обмежиться установкою плит, а передбачає також відведення стоків води.

Коли саме розпочнуться роботи, які повинні припинити на певний проміжок часу рух трамваїв, поки не відомо. Спочатку міськрада прийме бюджет-2018 і передбачить в ньому витрати, потім проведуть тендер і тільки в цьому випадку, судячи з усього, на початку літа КП «ВТК», як переможець торгів, приступить до виконання комплексу робіт», — пише Верлан.

Відео дня

Журналіст поцікавився у керівництва «Вінницької транспортної компанії» чи серйозні плани на реконструкцію колій біля «Урожаю».

— Є наміри почати реконструкцію кількох трамвайних переїздів на Хмельницькому шосе та на Замостянській, в районі Палацу мистецтв «Зорі». Але це ще тільки розмови. Щодо переїзду біля Медуніверситету — такого плану ми не маємо. І щоб зробити ремонт колій на Урожаї потрібно перекривати увесь рух транспорту, і поки що це неможливо. До того ж, ще не прийнятий міський бюджет на наступний рік, немає проекту реконструкції, не провели тендер… Тому не варто розповсюджувати неправдиву інформацію, — відповів гендиректор компанії Михайло Луценко.

Нагадаємо, що вперше створили колії за технологією «оксамитовий шлях» на площі Гагаріна у 2016 році. Цього року схожу технологію ремонту шляхів використали на кількох переїздах на Келецькій, Вишенька.

Фото зі спільноти «Транспорт Вінниці», depo.vn.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрий Пархомчук

    Щодо фактчекінгу)  На кожного спростувальника  доволі  власних штанг. "Оксамитовий шлях" вперше був  апробований не на пл Гагаріна, а ще на Соборній на початку 2000-х.  Учіть ̶м̶а̶т̶ч̶а̶с̶т̶ь̶   архіви власної газети)
  • vl801377

    Кстати а где трамвай который на фото, кажется 224 номер???

    Порошок reply vl801377

    сломался, как и все ТТУшное говно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up