Укрзалізниця створила транспортний хаб для виїзду до ЄС

Укрзалізниця створила транспортний хаб для виїзду до ЄС
  • АТ «Укрзалізниця» просить українців, які хочуть перетнути кордон України з країнами ЄС, прибувати на станцію Чоп, де створили транспортний хаб.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Зазначається, що зі станції Чоп до Захоні (Угорщина) продовжує курсувати щодня 9 пар поїздів (у складі одного поїзда — 6 вагонів). При цьому в УЗ звернули увагу, що на зазначені поїзди потрібно купувати квитки.

Посадка до поїздів здійснюється при наявності квитка та одного з документів:

Відео дня
  • закордонний паспорт;
  • біометричний паспорт;
  • паспорт громадянина України.

«Закликаємо пасажирів, які прямують до ЄС, не їхати поїздами до Ужгорода, а виходити в Чопі. Тут вам буде зручно перетнути кордон з ЄС», — наголосили в компанії.

Крім того, в УЗ повідомили, що 28 лютого до України прибуде поїзд з Чехії з гуманітарним вантажем. Зворотно поїзд безкоштовно повезе пасажирів. УЗ просить пасажирів прибути о 12.00 на проходження митного контролю та посадку до зазначеного поїзда. Він курсуватиме до Чехії із зупинками в Словаччині. Пріоритет при посадці надаватимуть жінкам, дітям та людям похилого віку.

 

Читайте також:

Опір наших захисників руйнує плани ворога. Карта обстрілів та боїв на території України

Як футболісти усього світу забивають голи на честь українців і виступають проти війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Савалова

    Многие страны, Польша, Чехия и др. Для украинцев сделали проезд бесплатным, в поездах, по своим странам.Но УКРЗАЛІЗНИЦЯ платным!! ПОЗОР!! А если, у людей нет денег??? Сволочи!

keyboard_arrow_up