У Вінниці триває поточний ремонт доріг з використанням рециклерів

У Вінниці триває поточний ремонт доріг з використанням рециклерів
  • У Вінниці продовжується поточний ремонт доріг з використанням рециклерів. Дорожні служби вже полагодили пошкоджені ділянки автошляхів на вулицях Київська, Коцюбинського та Немирівське шосе.

У Вінницькій міській територіальній громаді постійно дбають про стан доріг. Навіть в холодну пору займаються ремонтом автошляхів, але застосовують для цього рециклери з використанням так званого холодного асфальту.

«Такі роботи дозволяють подовжити термін експлуатації асфальтного покриття та зупинити подальше руйнування через перепади температур. Поточний ремонт доріг ми розпочали кілька днів тому. Спершу ми лагодимо автошляхи на вулицях Вінниці, де проходять основні маршрути громадського транспорту. Вже провели ремонтні роботи на пошкоджених ділянках вулиць Київська, Коцюбинського та Немирівське шосе», — розповідає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Ковальчук.

Він додає, що наразі бригади ремонтують пошкоджені ділянки доріг на вулицях Немирівське шосе, Князів Коріатовичів, Чехова та Ватутіна

Відео дня

За словами Юрія Ковальчука, основні роботи з ремонту автомагістралей Вінницької громади планують розпочати з настанням теплої та сухої погоди, щоб можна було використовувати гарячий асфальт.

 

Читайте також:

 Оприлюднили новий графік роботи центрів первинної медико-санітарної допомоги

Через ігри та написання коментарів: як кожен вінничанин може стати інтернет-воїном

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up