Перекриють рух транспорту на ділянці вулиці Костянтина Василенка

Перекриють рух транспорту на ділянці вулиці Костянтина Василенка
  • У Вінниці триває будівництво мережі водопостачання до багатоквартирного житлового будинку. Водіїв попереджають про перекриття руху  по вулиці Василенка.

Як повідомляють у вінницькій мерії, у Вінниці з 17 березня до 8 квітня включно тимчасово обмежать рух транспорту на ділянці вулиці Костянтина Василенка. А саме, від автобусної зупинки «ДПІ» до перехрестя з вулицею Лялі Ратушної включно у напрямку руху до вулиці Пирогова.

— На цій ділянці дорогу не перекриватимуть, буде лише тимчасове обмеження руху, — наголошують в мерії та закликають водіїв звернути увагу та заздалегідь планувати свій маршрут.

На місці обмеження обіцяють встановити відповідні дорожні знаки та технічні засоби організації дорожнього руху. 

Відео дня

Обмеження руху пояснюють виконанням робіт з будівництва мережі водопостачання до багатоквартирного житлового будинку.

У Вінниці на перехресті змінили організацію дорожнього руху. Напрямки руху по вулиці Магістратській в сторону вулиці Артинова, а також напрямок від Київського мосту в сторону вулиці Соборна є найбільш завантаженими впродовж дня. Задля зменшення транспортного навантаження цих ділянок дороги прийняли рішення внести зміни в організацію дорожнього руху.

Нагадаємо, до 23 квітня перекрили рух транспорту на ділянках двох вулиць. Мова про вулиці Костя Широцького та Марії Приймаченко.

 

Читайте також:

У Вінниці перекриють рух транспорту на ділянці вулиці Миколи Амосова

До вечора перекрили рух на ділянці вулиці Миколи Амосова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up