У Вінниці на перехресті змінили організацію дорожнього руху. Водіїв просять звернути увагу

У Вінниці на перехресті змінили організацію дорожнього руху. Водіїв просять звернути увагу
  • Напрямки руху по вулиці Магістратській в сторону вулиці Артинова, а також напрямок від Київського мосту в сторону вулиці Соборної є найбільш завантаженими впродовж дня. Задля зменшення транспортного навантаження цих ділянок дороги було прийнято рішення внести зміни в організацію дорожнього руху.

На перехресті вулиць Театральна та Магістратська змінили організацію дорожнього руху. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

У зв’язку зі змінами забороняється:

  • маневр повороту наліво з вул. Магістратської на вул. Театральну (при цьому виїзд на вул. Театральну необхідно буде робити з вул. Грушевського);
  • рух направо з вул. Театральної на вул. Магістратську.

Заборона повороту наліво з вул. Магістратської на вул. Театральну дозволить суттєво збільшити пропускну спроможність перехрестя по вул. Магістратській в напрямку вул. Артинова. При цьому виїзд на вул. Театральну необхідно буде робити з вул. Грушевського.

Відео дня

Також забороняється рух направо з вул. Театральної на вул. Магістратську. Це забезпечить безперешкодний рух прямо, як мінімум з однієї смуги руху, що значно збільшить пропускну спроможність напрямку по вул. Театральній від вул. Грушевського, а також призведе до безконфліктного регулювання з пішохідним напрямком через вул. Магістратську.

«Зміни мають на меті створити безконфліктний роз’їзд транспортних потоків на перехресті вул. Театральній - Магістратській, тим самим вирішивши проблему лівих поворотів, а також у виділенні окремим напрямком рух прямо по вул. Магістратській до вул. Артинова. — каже заступник директора департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Андрій Сорокін. — Це дозволить збільшити тривалість зеленого сигналу по даному напрямку. Для цього по вул. Магістратській перед перехрестям з вул. Театральною здійснено модернізацію світлофорного об’єкта з встановленням додаткової секції».

Ділянку на Привокзальній, нагадаємо, тимчасово перекриють для руху транспорту. Прогляньте деталі та сплануйте свій маршрут в об'їзд.

Також нагагаємо, з 22 червня до 6 липня на Староміському мосту та перехресті біля нього буде змінений рух приватного транспорту.

 

Читайте також:

Вінничан таки почули. Уже два тижні на Привокзальній працює світлофор

Реконструкція Коріатовичів: водіїв попереджають про тимчасові незручності

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анатолий Гордий

    в  далекие  времена  какой  то  умник  перенес  самые  справедливые  заведения  в  загруженый  центр  их  место  на  химпроме    гпз  и  других   подобных  местах
  • Тыдыш

    суворість наших законів компенсується необовязковістю їх виконання.

    до чого це я?

    як їздили так і їздять.

    у нас все так. одні роблять вигляд, що вирішили проблему а другі роблять вигляд, що проблема вирішена.
  • Сергій Кравченко

    На Грушевського і так багато порушників знаку зупинка заборонена, які утворюють затори та аварійні ситуації. А з таким навантаженням маленька вуличка по одной смузі напрямку, взалі стане набато більшою проблемою, ніж зараз видумовують у Вінницькій міській раді.
  • Дмитро

    Замість продумувати та розширювати транспортні шляхи центром міста, рух скидають на завантажену біля суду Грушевського, та лівий поворот з вузької Магістератської на Грушевського черговий корок, заборона правого повороту з Театральної на Магістратську взагалі маразм, але ж це допомога громадському транспорту особливо тролейбусу який на даному  перехресті їдуть знахабніло бо в депо.

    Особливою родзинкою буде екіпаж поліції за поворотом на Магістратській.

    Вітаю транспортну проблему розвязки вирішено,знаки переставлені, свободу громадському транспорту.

keyboard_arrow_up