У Вінниці автівка збила жінку, а біля Калинівки не розминулись дві іномарки. Двоє в лікарні

У Вінниці автівка збила жінку, а біля Калинівки не розминулись дві іномарки. Двоє в лікарні
На Вінниччині поліція з’ясовує обставини аварій з потерпілими
  • Вчора, 2 лютого, внаслідок аварій, які стались на Вінниччині, постраждало двоє людей. Потерпілих госпіталізовано до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини подій.

Аварія у Вінниці

Як повідомляють в обласному главку поліцїі, близько 19.15 у Вінниці 45-річний житель Вінницького району, рухаючись на автомобілі Skoda Oktavia по проспекту Юності, у напрямку вулиці А. Первозванного на неосвітленій ділянці дороги не впорався з керуванням та збив 36-річну вінничанку, яка перетинала проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу.

У результаті аварії жінку доставили до місцевого медичного закладу.

Відео дня

Аварія біля Калинівки

Також цього ж дня 33-річний житель Житомирської області рухаючись на автомобілі Ford по автодорозі зі сполученням Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, між с. Корделівка та м. Калинівка допустив зіткнення із автомобілем Mazda під керуванням 47-річного чоловіка, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди травмувалась 43-річна пасажирка автомобіля Mazda та госпіталізована до місцевої лікарні.

Водії освідувані, вони тверезі.

Транспортні засоби помістили на арештмайданчики.

За цими фактами відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Довідка:

За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Станьте помітними в темноті

Через обмеження використання електроенергії внаслідок ракетних ударів на вулицях міста частково вимкнено освітлення. У таких умовах пішоходів помітити складніше.

Щоб убезпечити себе, радимо одягати світлий верхній одяг або чіпляти світловідбиваючі елементи. Таким чином ви будете більш помітними на неосвітлених вулицях.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Читайте також:

Смертельна аварія: водій на Peugeot врізався у вантажівку на зустрічній

Смертельна троща в Писарівці: водій кросовера врізався у вантажівку. Двоє людей загинули

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up