У неділю на вінницьких дорогах травмувались троє дітей. Фото з місця

У неділю на вінницьких дорогах травмувались троє дітей. Фото з місця

Вчора, 2 вересня 2018 року, на Вінниччині сталося дві аварії. У лікарню забрали чотирьох потерпілих, серед яких дев’ятирічний хлопчик.

У селі Гонорівка Ямпільського району в результаті ДТП травмувались діти. За попередньою інформацією поліції, 14-річний водій мопеда допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ». В результаті зіткнення до лікарні потрапив водій двоколісного та його дев’ятирічний пасажир.

Ще одна аварія сталася близько другої години ночі в Літині на вулиці Соборній.

Відео дня

— 43-річний водій ДЕО допустив наїзд на двох пішоходів. Потерпілі, хлопці віком 17 та 20 років, переходили дорогу по пішохідному переході. Травмовані доставлені до лікарні, — розказують правоохоронці.

Поліцією відкриті кримінальні провадження, слідчі з’ясовують причини та обставини аварій.

Винуватцям згідно ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Читайте також:

ДТП на Сабарові: водій Daewoo врізався у мотоцикл.  Відео за вихідні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up