У Бершаді зупинили п'яного водія на Toyota, який намагався відкупитись. Скільки пропонував?

У Бершаді зупинили п'яного водія на Toyota, який намагався відкупитись. Скільки пропонував?
У Бершаді за 10 тисяч гривень, водій намагався відкупитись від поліцейських
  • Вчора, 1 березня, працівники поліції під час патрулювання зупинили автомобіль Toyota Venza під час дії комендантської години. Порушник, який був напідпитку, одразу почав пропонувати поліцейським гроші за нескладання на нього адміністративних матеріалів.

Як повідомляють в обласному главку поліції, аби уникнути покарання керманич запропонував правоохоронцям готівку. Поліцейські попередили водія про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але це його не зупинило.

— Порушник продовжував наполягати, щоб поліцейські відпустили його за винагороду 5 тисяч гривень, а згодом за 10 тисяч. Для документування цього злочину поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, — йдеться у повідомленні.

 

Відео дня

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України, слідство розпочало кримінальне провадження.

За керування у стані сп’яніння поліцейські склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Довідка:

За таке правопорушення згідно зі статтею 369 Кримінального Кодексу України чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

У 12 разів перевищує норму: п'яна вінничанка на вантажівці врізалась у ворота і втекла

У Стрижавці зупинили п'яного водія на мотоциклі, який хотів відкупитись від поліції

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up