«Там дах зрізали». У Стрижавці в ДТП потрапила поліцейська машина

«Там дах зрізали». У Стрижавці в ДТП потрапила поліцейська машина
фото: vinnitsya_dtp
  • У мережу виклали фото та відео з ДТП у Стрижавці. Сталося зіткнення за участю двох автомобілів — вантажівки та легковика із синіми номерами. 

Автопригода трапилася 12 липня.

У соцмережах пишуть, що одразу після ДТП з легковика зняли номери, які свідчать про приналежність автомобіля до поліції.

Відзначимо, що легковик добряче зім'яло.

Відео дня
  • «Там дах зрізали!!! Когось зажало, мабуть», — написав користувач zhekanet3.
  • «Там все до задніх сидінь зажало, водій нажаль точно все...», — пише користувач na_bhope.

Журналістка «20 хвилин» розшукала свідка події. Оксана Патрашкан розповіла, що у салоні легковика був чоловік у поліцейські формі. Він був один.

«Я проходила повз траси зі сторони «Вагнеса», вирішила подзвонити подрузі. Я тільки набрала номер подруги, як прозвучав різкий звук битого скла. Я підняла очі на дорогу, і в мене підкосилися ноги від побаченого. Я була в кількох метрах від ДТП. Водії та пасажир фури вийшли та почали надавати першу медичну допомогу водію легковика. Я зразу почала викликати швидку допомогу, почала пояснювати, де це все сталося, — розповідає Оксана. — Вони мене спершу не зрозуміли, але потім передзвонили і почали розпитувати, як це сталося, чи я на місті події, чи можна витягнути водія легковика. Я розповіла, що не знаю, чи можна його там витягнути, тому, що там нереально було його витягнути. Потім приїхала поліція. Через 10-15 хв приїхала швидка та витягнули його з легковика, по-під руки провели до карети швидкої. У легковику був один чоловік, поліцейський».

Оксана додає, що у потерпілого було видно травму голови. Дівчина припускає, що водій легковика перевищив швидкість.

Також ми звернулися за коментарем з приводу даної ДТП до відділу комунікацій поліції Вінницької області.

— Сталося ДТП за участю службового автомобіля. За кермом був працівник поліції з іншої області. Під час ДТП він отримав тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Відносно нього складено протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Від проходження судово-медичної експертизи відмовився. Більше потерпілих не було, — розповідає речниця ГУНП у Вінницькій області Заріна Маєвська. — Попередня версія, водій легковика не вибрав безпечної дистанції.

 

Читайте також:

Капремонт перехрестя вулиць Оводова-Коріатовичів. Що там уже зробили?

В 13 разів більше норми. На Шепеля зловили п'янючого пенсіонера на мопеді

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (167)
  • Євген Банах

    Слів не має але нехай знають всі БОГ  Є НА СВІТІ а ті малоучки що прийшли тепер в поліцію думають що їм можна все АЛЕ ЧАС ВІДПЛАТИ ПРИЙДЕ як не йому то його дітям
  • Саша Горбань

    Відмажуть як завжди , хоча і порушив  ПДР .
  • Виктор Масалович

    . забрати у них ті автомобілі шоб не били. І передати на зсу. Дати їм буханку ту ., толку з мусорів і так мало...
  • Владимир Швагло

    Как были мусора так ними и остались,мусора безссмерные,...

keyboard_arrow_up