Суд скасував одну з постанов на Євгена Орла. Патрульному Чорному загрожує звільнення

Суд скасував одну з постанов на Євгена Орла. Патрульному Чорному загрожує звільнення
Євген Орел на фото праворуч
  • Євгеній Орел викликав «копів», щоб ті виписали оштрафували водія «Porsche Cayenne», який поставив авто на тротуарі;
  • Замість цього патрульні розбили чоловіку телефон, «закували» у кайданки та склали три постанови;
  • Вінницький міський суд скасував одну з тих постанов. А самому патрульному загрожує звільнення.

Немає складу порушення – таке рішення 18 січня виніс суддя Вінницького міського суду Дмитро Шлапак. Йдеться про постанову по 173-й статті адмінкодексу, складену поліцейським Назарієм Чорним на Євгена Орла.

Невдовзі вінничанин оскаржуватиме іншу постанову – про злісну непокору патрульному.

Читайте також:

Відео дня

Нагадаємо, конфлікт стався 15 січня. Вінничанин, АТОвець, працівник “Муніципальної поліції” Євген Орел звернувся до патрульних з проханням оштрафувати водія авто, який припаркувався на тротуарі. Замість цього Євгена затримали, зламали мобільний телефон та виписали три штрафи.

Як відбувався розгляд справи дивіться у відео:

Від коментарів журналістам Чорний відмовився. Проте його думку про ситуацію, що склалася, ми дізналися з його промови у суді.

Сказав, що Орел лаявся та був у п'яний, чим порушував громадський порядок та через що його і забрали до відділення поліції.

Потім Чорний запевняв, що цим діям були свідки, але, за його словами, вони дуже поспішали, щоб дати пояснення та розписатися у протоколі.

На запитання, чому не показав своє службове посвідчення, відповів, що у поліейських є внутрішнє розпорядження не давати людям ознайомлюватися з документами, коли хтось у цей момент знімає "копа" на відео.

Начальник Управління патрульної поліції Вінницької області Редван Усеінов прокоментував ситуацію з Чорним на своїй сторінці у Facebook:

“По ситуации с Чорным и гражданином Украины, моя позиция такая,служебное расследования по результатам судебного решения вплоть до увольнения!” - написав він. “Я бы на его месте поступил бы по-другому, но каждый человек и тем более должностное лицо обязано отвечать за свои поступки!”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Олег Марчук

    Решил хайпануть, был бы там жигуль, Орла бы не было
  • Олег Марчук

    Я вообще в шоке. Сделал ложный вызов еще и придолбался к полицейскому на пустом месте. Бухой был что ли?
  • Alexander Tatarchuk

    Викликав "ментів"(по-іншому таких не назвеш) щоб пояснили за тачку залишену на тротуарі, а отримав кіпу обвинувачень і тепер маєш тратити час і нерви щоб в суді щось/комусь доводиди. Викликай правоохоронців, пробуй! Живемо по-новому!
  • Александр Диберт

    Вот еще такие же https://youtu.be/U8hloJPyjlk

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up