Смертельна троща на Водоканалі: розбився мотоцикліст, дівчина в лікарні

Смертельна троща на Водоканалі: розбився мотоцикліст, дівчина в лікарні
  • Сьогодні, 27 лютого, у Вінниці на вулиці Київській сталась аварія. В результаті загинув водій мотоцикла. Його пасажирку забрали до лікарню.

ДТП сталась на виїзді з міста по вулиці Київській. За попередньою інформацією, яку ми отримали в обласному главку поліції, мотоцикліст із пасажиркою рухався з боку Калинівки. Він в'їхав у бокову частину автобуса, який почав розвертатися.

—  У результаті ДТП водій мотоцикла загинув. Його пасажирку госпіталізували до лікарні, – розповідає керівник відділу комунікації обласної поліції Зарина Маєвська.

На місці працюють слідчі, які відкрили кримінальне провадження. Триває розслідування та з’ясовують обставини пригоди.

Відео дня

Поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, дотримуватись швидкісного режиму, не вдаватися до ризикованих маневрів на дорозі. Від цього залежить життя та здоров’я учасників дорожнього руху.

Читайте також:

Смертельна аварія в Вінниці: водій на Volkswagen Touareg збив пішохода

Смертельна аварія: водій на Peugeot врізався у вантажівку на зустрічній

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (176)
  • Вера Сторожук

    Пора місцеві владі подумати про світлофор опасний участок
  • Вита Чуйко

    Oksana Shostak маршрутка не почала розвертатися, а завершувала розворот. Інші машини чекали завершення розвороту, а мотоцикліст проїхав між ними
  • Вита Чуйко

    А звідки ви знаєте, що швидка їхала півгодини?
    Я запитую, бо я викликала поліцію, а поруч мій сусід викликав швидку. І я бачила, що приїхали швидко поліція зі швидкою.
  • Вита Чуйко

    Oksana Shostak , бо маршрутка завершувала розворот. І машини, які рухалися в центр міста зупинилися і чекали, поки маршрутка розвернеться, а мотоцикліст -ні.
    + Там був пішохідний перехід, з обмеженою видимістю правого ряду для мотоцикліста, який мав зменшити швидкість, а не ''тиснутися'' між припаркованими машинами та машиною, яка чекала, поки розвернеться маршрутка.

keyboard_arrow_up