Смертельна ДТП у Липовецькій громаді: вантажівка на городі збила чоловіка

Смертельна ДТП у Липовецькій громаді: вантажівка на городі збила чоловіка
  • На городі люди збирали гарбузи та їх вантажили на машину. Автівка здаючи назад — збила місцевого мешканця. Потерпілий помер.

Автопригода сталася 16 жовтня близько 15.30 в селі Очитків Липовецької територіальної громади. Про неї розповідає Поліція Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, 61-річний водій вантажівки Jac під час виконання земельних робіт, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на пішохода, 69-річного місцевого жителя, — зазначають у поліції. — Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За вчинення смертельної ДТП передбачене покарання — позбавлення волі на строк до восьми років позбавлення волі.

Відео дня

Як на вашу думку могла статися ця автопригода? Пишіть у коментарях свої думки.

На Театральній, нагадаємо, автівка ледь не збила пішохода на «зебрі». Вінничанин переходив дорогу по пішохідному переходу. Одне авто зупинилося, щоб його пропустити, а інше — ні. 

 

Читайте також:

З потрощеного «ВАЗу» рятувальники дістали трьох дорослих та однорічну дитину

На «зебрі» по Юності Hyundai збив 58-річного вінничанина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Вова Діловий

    Пішохід сліпий і не бачив що вантажівка іде заднім ходом?
  • Адамчук Вася

    САМ НАПОЇВ ,САМ НАЇХАВ,ТРЕБЛО НЕДАВАТИ ПИТИ.
  • Dmytro Tsurkan

    Якщо технічно то автомобіль рухаючись по невкатаному ґрунті долає більший опір ніж на дорозі тому щоб рушити треба додати суттєво більше газу ніж під час звичайного рушення з місця, відповідно і момент рушання буде більше схожий на різкий ривок. По друге рух був скоріше за все заднім ходом тому що плоди гарбуза за звичай в хаотичному порядку розміщені по площі і їх не знесли на одну сторону щоб завантажувати на платформу з боку водійського місця а по третє відскочити в критичний момент на городі не так вже і просто тим більше людині старшого віку.
    Дуже шкода але на жаль такі випадки не поодинокі.

    Олег Каськов reply Dmytro Tsurkan

    Dmytro Tsurkan а мій коментар-просто доповнення до вашого. Тим більше,що в сучасних вантажівках практично завжди під час руху заднім ходом вмикається сигнал. Бридкий такий звук,не захочеш,а звернеш увагу.

    Dmytro Tsurkan reply Dmytro Tsurkan

    Олег Каськов я не знаю яка там була ситуація, мій коментар це технічне припущення, не більше і не менше.

    Олег Каськов reply Dmytro Tsurkan

    Dmytro Tsurkan а по четверте-город-це не дорога,місця багато,навіщо було лізти під колеса?

keyboard_arrow_up