Смертельна ДТП на залізничному переїзді: у поліції розповіли перші подробиці

Смертельна ДТП на залізничному переїзді: у поліції розповіли перші подробиці
  • Вінницька поліція розслідує обставини загибелі водія іномарки на залізничному переїзді. Слідчі розповіли перші подробиці.

Автопригода сталась вчора, 24 червня, близько 17 години на залізничному переїзді біля села Лука-Мелешківська Вінницького району.

— Проведеним першочерговим слідчим діями на місці пригоди поліцією попередньо встановлено, що 41-річний водій іномарки виїхав на залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора, де сталось зіткнення автомотрисою, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На жаль, від отриманих ушкоджень водій іномарки помер на місці події.

Відео дня

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Проводиться розслідування.

 Місцеві жителі, нагадаємо, кажуть, що шлагбаум був несправний і водії часто цим користувались.  

Читайте також:

КОРД поклав рекетирів на землю: у Вінниці на Первозванного затримали банду

Біля Рівного вінничанин на вантажівці зніс три легковики: загинув хлопчик та троє дорослих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Вера Стадникова

    Куда вы спешите??
    Жизнь одна
  • Іван Несторович

    Що хотів те і має,сам винен
  • Наталья Владимировна Ковтонюк

    Ужас
  • Александр Вирич

    Шось зачастило.
    Один маршрутку з людьми перевернув, другий фуру в кювет склав, третій з розгону в будинок заїхав, цей осьо на переїзд під потяг виперся. Таке враження, що в Карпатах дерева вирубають, а "Олені" по всій країні розбіглися.

    Александр Вирич reply Александр Вирич

    Валентина Кравчук
    Правда вона не така гарна як брехня.

    Валентина Кравчук reply Александр Вирич

    Александр Вирич не очень красиво сказано,но очень правдиво (висказ в точку)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up