Смертельна ДТП біля Гнівані: водій вантажівки врізався у Volkswagen. Подробиці слідства

Смертельна ДТП біля Гнівані: водій вантажівки врізався у Volkswagen. Подробиці слідства
  • Вчора, 27 грудня 2019 року, у Вінницькій області сталася моторошна аварія. 
  • За інформацією правоохоронців, у результаті аварії загинула пасажирка іномарки. Ще четверо людей, серед яких дитина, госпіталізовані.

Допис про ДТП між Гніваню та селом Сутиски Тиврівського району виклав на ФБ Максим Задорожний.

— За словами водія ГАЗу, його під час руху догнав ззаду на великій швидкості автомобіль. Зі слів поліціянта, є загиблий, —  повідомляє чоловік.

За його словами, на місці працюють рятувальники, швидка допомога та поліція.

Відео дня

— В зв'язку із погодними умовами погіршилась видимість на дорогах, асфальтне покриття вологе, а іноді покрилось льодом. Будьте обережні на дорозі. Не забувайте, вас дома ждуть рідні та близькі, — пише Максим Задорожний та викладає фото з місця ДТП.

 

Перші подробиці слідства

За інформацією правоохоронців, у результаті аварії загинула пасажирка іномарки. Ще четверо людей, серед яких дитина, госпіталізовані.

— Попередньо встановлено, що 37-річний житель Тиврівського району, керуючи автомобілем "САЗ",  здійснюючи маневр  розвороту, не врахував дорожню обстановку  та не надав перевагу в русі автомобілю Volkswagen Caddy, у результаті чого сталось зіткнення, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На жаль, внаслідок ДТП 62-річна пасажирка іномарки від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події.

Також постраждали водії та двоє пасажирів іномарки, віком 5 та 18 років.  Автомобілі поміщені на арештмайданчик. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі. 

Обставини автопригоди встановлює слідство.

Більше фото дивіться у дописі:

 

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, вчора, 27 грудня, на території області стались 4 дорожньо-транспортних пригоди, у яких  2 людина  загинули, 6 -  травмувалась

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Артур Шевченко

    Опять же пи.. Д. Сти

    ....
  • Сергей Смитюх

    А у мене питания до журналіста:то ,що тут у нас є "іномаркa"-САЗ чи VW??
  • Виктор Корнийчук

    "...— Попередньо встановлено, що 37-річний житель Тиврівського району, керуючи автомобілем "САЗ",  здійснюючи маневр  розвороту, не врахував дорожню обстановку  та не надав перевагу в русі автомобілю Volkswagen Caddy, у результаті чого сталось зіткнення, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області."
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/smertelna-dtp-bilya-gnivani-vodiy-volkswagenvrizavsya-u-vantazhivku-10991321.html?fbclid=IwAR0PWdPqOZKAB5Nl3ENQGBZbqVehU1agovFHQLvqJQPPh6StJp4h6Lz25Sw, але на фотографіях автомобіль САЗ немає пошкоджень ні з ліва, ні з права, ні з переді - як таке може бути?

    Саша Рудык reply Виктор Корнийчук

    Виктор Корнийчук з якого дива йому було розвертатися???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up