Смертельна аварія у Щітках: водій втік з місця. Загинула 33-річна жінка

Смертельна аварія у Щітках: водій втік з місця. Загинула 33-річна жінка
Фото виклали у групу "Дорожний контроль Вінниці" на ФБ

Вчора, 15 листопада 2019 року, під Вінницею сталася моторошна аварія. На жаль, відомо про загиблу жінку.

Як повідомляють у у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталася у селі Щітки близько шостої години вечора за участю Mercedes і Volkswagen Caddy.

Зазначається, що водій Mercedes втік, залишивши машину. Наразі його розшукує поліція.

За інформацією поліції, 33-річна пасажирка Volkswagen Caddy загинула на місці. Водій даного авто і ще один пасажир госпіталізовані.

Відео дня

Дивіться відео з місця, яке виклали у соцмережу:

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом.

Наразі відомо, що Mercedes з такими номерами зареєстрований у місті Немирів. Автівку розмитнили у 2018 році:

 

— Водій 100% був під нарко або алко сп'янінням, тому і покинув місце події, за кілька днів з'явиться і оголосить авто в розшук, —  коментують у соцмережах користувачі.

ОНОВЛЕНО: Знайшли власника Mercedes, який втік зі смертельної ДТП. 

— Коли на місце ДТП приїхала поліція, власник сидів на пасажирському сидінні. Він сказав правоохоронцям, що водій втік, — розповідає журналістці “20 хвилин” керівниця відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, власник мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Як з'ясувалось в ході слідства, за кермом під час скоєння аварії знаходився сам власник.

Перші подробиці слідства читайте далі.

Нагадаємо, у вересні 2017 року неподалік села Щітки сталося смертельне ДТП. Чоловік припаркувався на узбіччі, коли повертався до свого авто - його збив мікроавтобус.

Читайте також:

«Переходив дорогу у невстановленому місці»: у Вінницькому районі легковик збив пішохода

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • главврач

    с таким успехом можно написать что ДТП было в Виннице или Писаревке. Там до Щиток еще 2 лаптя по карте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up