Сліди крові на снігу: на Замостянській трамвай збив жінку. Особу встановили (ОНОВЛЕНО)

Сліди крові на снігу: на Замостянській трамвай збив жінку. Особу встановили (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 22 лютого 2019 року, близько 10 години ранку, У Вінниці сталася аварія. У поліції розказали попередню інформацію про ДТП.

— На вулиці Замостянській сталася дорожньо-транспортна пригода. Жінка на вигляд 50 років намагалася перейти проїжджу частину у не встановленому місці – за 40 метрів до пішохідного переходу, —  розказує журналістці «20 хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Вадим Кобзар.

За його словами, жінка потрапила під трамвай. Потерпілу доставили у лікарню.

Відео дня

— На місце приїхала слідчо-оперативна група. Слідчі документують правопорушення. Потім вони поїдуть у лікарню та будуть встановлювати особу потерпілої. Лікарі оглянуть та скажуть, які потерпіла отримала тілесні ушкодження, — зазначає Вадим Кобзар.

На   сайті поліції о 16 годині повідомили, що встановили особу потерпілою. Нею виявилась 59-річна жителька м. Вінниці.

— Жіінка переходила дорогу  у невстановленому місці та потрапила під колеса трамваю. Потерпілу  з важкою травмою голови  госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 

За фактом травмування жінки поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання  до 3-х років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Фото із сайту vn.presspoint

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Петро

    по Вінниці в людних місцях треба поставити високі огорожі, бо дуже часто ходять навпростець, а як даєш зауваження, то ще й "огризаються".

    а також, за перехід вулиці у невстановленному місці, давати штраф -- 2 доби громадських робіт, щоб був час запам'ятати де і як треба переходити через проїзну частину.
  • Sergey Pelipenko

    И большая просьба, работникам ТТУ комментарии не писать!!!
  • Sergey Pelipenko

    Обратите внимание, как ведут себя за рулём водители троллейбусов и трамваев. Они же через одного в телефоне зависают и земли под собой не чувствуют. Женщина пешеход, возможно, и не права, хотя правду знают только свидетели происшествия, но это совсем не повод лишать человека жизни. Это человеческая жизнь, люди очнитесь, никто не застрахован!
  • Павел Планета

    Пусть сначала олени научатся переходить проезжую часть по правилам, а не садить нормальных людей из-за таких слабоумных

    Gerlah reply Павел Планета

    Есть люди или нет, а нужно притормозить перед переходом - так написано в Правилах! При том, что и так 50, то получается еще меньше. При КАЖДОМ выезде в путь нужно производить пробу тормозов. И тогда фатальный наезд на пешехода на городском переходе исключен, даже если он Анна Каренина, максимум переломы. А вне перехода-водителя не садят

    Gerlah reply Павел Планета

    олень вы, уважаемый! вы внимательно не читаете. Кто это сказал, что водителя трамвая посадят? Дело открывают ВСЕГДА если есть жертвы или пострадавшие. Просто не имеют права не открыть. но если нет преступления, то закрывают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up