Смертельна ДТП на перехресті з Келецькою: водій вантажівки переїхав жінку

Смертельна ДТП на перехресті з Келецькою: водій вантажівки переїхав жінку

Сьогодні, 19 лютого 2019 року, у Вінниці сталася аварія за участю пішохода. На жаль, жінка потрапила під колеса вантажівки та не вижила.

Наш читач повідомив про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на перехресті вулиць Келецька та Данила Галицького.

— Близько 19:45 фура скоїла наїзд на літню жінку. Від отриманих травм бабуся загинула на місці, — розповідає чоловік.

Відео дня

За його словами, пенсіонерка переходила дорогу безпосередньо перед кабіною вантажівки.

— У "сліпий" зоні водій її фізично не міг бачити, — уточнює свідок аварії.

Відомо, що при жінці не було документів та її особа не встановлена.

На місце приїхала слідчо-оперативна група поліції. Тривають слідчі дії та проводяться першочергові експертизи. 

За попередньою інформацією поліції, 40-річнйи водій, житель Вінниці, керуючи автомобілем «Рено Магнум» з напівпричепом, допустив наїзд на пішохода.

— 77-річна вінничанка перетинала проїзну частину дороги по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора. На жаль, від отриманих ушкоджень жінка померла на місці, — розказує прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполіції області Ірина Добровольська.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Водія вантажівки затримано в процесуальному порядку. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про  підозру.

 За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 286 ККУ.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Olha Savchuk

    Дякую усім за співчуття .Моя рідна тітонька була прекрасною ,чуйною людиною . Законослухяною , відповідальною , порядною , чемною .Завжди ставилась з повагою до оточуючих .Власним прикладом демонструвала як важливо любити ближнього . Якби люди слідували правилам її життя , творили стільки добра  , світ був би прекрасним .Царство небесне , наша рідненька .Спочивай мила пташечко .
  • Alexandr Lushin

    надо видео смотреть. Я так понял оно есть. Т.к. если вышла в последний момент, то без шансов увидеть. Насчет веселого перехода. Позволю себе линк https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1736513506450472&set=a.600474100054424&type=3&theater

  • без

    чого ця фура там іхала?зерновози, фури іздять собі по місту як хотять.раніше іх хоть зупиняли а зараз - пофіг!

    Сергей Сторожук reply без

    Ти їсти хочеш, чи вважаєш що все пішки приносять???
  • Liana Ne

    Проклятый перекрёсток.Там постоянно аварии.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera 19:44 У Вінниці біля Вежі з'явилася нова локація для вшанування пам'яті полеглих Захисників photo_camera 18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up