Скільки коштує пальне у Вінниці. Ми перевірили ціни на заправках різних мереж

Скільки коштує пальне у Вінниці. Ми перевірили ціни на заправках різних мереж
  • Журналісти «20 хвилин» дізналися, скільки коштує бензин, дизель та газ на різних заправках міста. А також, яку кількість палива там можна купити. Актуально на 16 березня. 

ANP

Дизеля та газу немає. 95-й продається за талонами. У вільному доступі лише 92-й. Вартість — 39,92 за літр. Продається без кількісних обмежень. 

WOG

За готівку можна придбати Mustang 95 та дизель Mustang: 47 гривень за літр в обидвох. Інше можна купити за талонами, продаж яких наразі призупинений для фізичних осіб. Як альтернатива: можна оформити паливну картку в регіональному представництві, на АЗС цього зробити не можна. Також можна зробити гаманець карти Прайд — якщо ціна на паливо зростатиме, для власників карти вона не змінюватиметься. 

Інші ціни: А-92 — 43,52 гривні, ДП Євро та 95 Євро — відсутні. У каністри паливо не продають. 

Відео дня

Avantage 7

Заправляють без кількісних обмежень. Наразі доступні: дизель — 44,90, 92-й — 43,52, газ — 25 гривень за літр.  

БРСМ-Нафта

Доступні три види палива: газ продають за 24,99 — до 50 літрів на машину. 92-й коштує 42,50 — також до 50 літрів. Дизель — 43 гривні і до 200 літрів. 

Магнум Енерджі

У наявності лише дизельне паливо. Продають не більше як 30 літрів на одну машину. Ціна — 44,90 за літр. 

OKKO

А-92 Євро: 25 літрів в одне авто — 43 гривні за літр. А-95 Євро: продається за паливними картками та талонами — 43,52 гривні. 95-й Пульс: 25 літрів в одне авто — 47 гривень. Дизель Євро: продається за паливними картками та талонами — 44,90. Дизель Пульс: безготівковий та готівковий розрахунок, 50 літрів в одне авто — 47 гривень. Газ — 25 гривень за літр.

Увага! Адреси найближчих до вас заправок вказаних мереж уточнюйте самостійно.

Якщо ви їдете у західні області України, вам може бути корисним матеріал наших колег з «20 хвилин Тернопіль»: Скільки коштує пальне у Тернополі. Ми перевірили ціни на заправках: актуально на 15 березня

Читайте також:

За законами воєнного часу. Які вінницькі компанії можуть бути націоналізовані?

Вибиті вікна і розтрощена будівля: влада показала перші фото після обстрілу телевежі

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Людмила Захарчук

    Так де ж те, звалене "контролювання цін", якщо вже, і КМУ оприлюднив регулятор цін? Де,  наше обласне керівництво зі своїми контролюючими органами? Мало того, що ціни завищені, тай ще до того всього - відсутнє паливо на АЗС (Крижопільська громада). Пан, обласний голова! Ви,представник президента на місцях в першу чергу. Коли, громади Вінницької області, можуть побачити, результат Вашої діяльності, а саме- жорсткий контроль за головами місцевих громад? Чому, люди стають заручниками, бездіяльності місцевих органів? За що, ціла купа дармоїдів, отримує зарплату? Пане Борзов, займіться своєю безпосередньою роботою! Брифінги, це добре, але від них ситуація і громадах не покращується!
  • Лариса Швець

    Як казали працівники ВОГ "які знижки? На дворі війна". Кому війна, а кому і мати рідна. Заробляють тільки як можуть.
  • Виктор Задрановский

    Місцеві рулят,адмін рахує навар!Хто ще віре в провірки,регулювання цін і т.д.!?Свої найо@@@ть своїх!
  • Lyudmila Lyudmila

    А три доби назад 47гр.око

keyboard_arrow_up