Штрафи «за перевищення» та що буде з розмитненням електромобілів у 2019: огляд автоновин

Штрафи «за перевищення» та що буде з розмитненням електромобілів у 2019: огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня.
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся про контроль швидкості та штрафи «за перевищення»,
  • Ще розкажемо, чому паливо дорожчає далі та про розмитнення електромобілів у 2019.
  • Підготували також і добірку топ-20 нових авто.

Патрульні вийдуть на дороги із бездушними та злопам'ятними лідерами

«Даішників в засідках» більше не буде – патрульні не ховатимуться з автоматичними приладами TruCAM по кущах. І навіть більше того – вимірювання швидкості буде проводиться тільки на ділянках, позначених знаком із символом фотокамери, а біля кожного приладу стоятиме патрульна машина з увімкненими мигалками.

Швидкісний контроль запрацює 8-го жовтня. У будь-якому разі - не порушуйте!

Читати більше...

Відео дня

Скільки насправді доведеться сплатити за перевищення швидкості?

Новина про повернення швидкісного контролю на дороги спричинила хвилю не зовсім правдивої інформації: нібито штрафи за перевищення підвищили до кількох тисяч гривень, а «безкарний» ліміт перевищення знижено до 10 км/год.

Насправді ж ідея щодо підвищення штрафів існує, але лише у вигляді законопроекту, який поки що повернули на доопрацювання. Тому штрафи та «зазори» діють «старі»: попередження за перевищення в межах 20 км/год і штрафи: 255 грн (20+ км/год), 510 грн (50+ км/год), та 680 грн якщо при цьому була створена аварійна обстановка.

Читати більше...

+70 коп/л: ціни на бензин знову пішли вгору

Подібна новина з'являється мало не щотижня: то на 50, то на 70 копійок пальне на автозаправках стає дорожчим. Якщо оплачувати кожен літр напряму, тобто без карток знижок, або, тим більше, не вдаючись до послуг нелегальних «сарайних наливайок», літр дизеля в середньому обійдеться у 30-33, бензину марки А-95 до 35-ти гривень.

Інформації про те, що є хоч якісь шанси на «зворотний хід», тобто на зниження цін, на жаль, немає.

Читати більше...

Розмитнення електромобілів-2019: від безмитного імпорту до спецподатку «за дороги»

Рік 2018-й помалу підходить до кінця – залишилося менше трьох місяців дії нульового розмитнення на електромобілі, яким вже встигли скористатися майже шість тисяч автомобілістів. А що буде після 1 січня 2019-го?

Імовірно, повернеться невеликий акциз, електричні вантажівки отримають свої коди у товарних класифікаторах, гібриди будуть розмитнюватися як, власне, екологічно безпечні автомобілі, а не як звичайні «бензинки». Щодо продовження пільг по найбільш громіздкому податку, ПДВ – шанси незначні, та все ж, вони не нульові.

Читати більше...

Двадцятка кращих: найпопулярніші нові авто в нашій країні

Незважаючи на всі обставини, торги новими автомобілями йдуть: вже продано більше 60-ти тисяч легковиків. Цей показник фактично дорівнює обсягам продажів минулого року: за весь 2017-й автосалони зуміли реалізувати 80 тисяч машин. Але інший показник, а саме – скільки чоловік (у відсотковому відношенні до всього дорослого населення України) змогли обзавестися новими авто, виглядає вкрай кепсько: 0,17% громадян були в силах придбати новий автомобіль.

Втім, облишимо статистку – давайте краще розглянемо, що ж ці щасливчики купували. Вашій увазі двадцятка бестселерів 2018-го року в категорії «нові авто».

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:

Податок на вживані авто, «листи щастя» та екстремальне відео: огляд автоновин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up